2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

Başarılar benimde okul öncesi öğretmenliği çalışmaya başladın mı? Ben yaz sonunda başlarım diye düşünüyorum şimdi öyle az az bakıyorum kendimce ama konsantre olamadım tam

Ben 2012 de bi ciddi hazirlanmistim ama üstünden yıllar geçti
şimdi eylül de doğum yapacağım doğum dan sonra çalışacağım ciddi anlamda evde uzaktan Eğitim düşünüyorum.
Senin onun açık canım biraz hazirlansan atanirsin

Ben 2012 de bi ciddi hazirlanmistim ama üstünden yıllar geçti
şimdi eylül de doğum yapacağım doğum dan sonra çalışacağım ciddi anlamda evde uzaktan Eğitim düşünüyorum.
Senin onun açık canım biraz hazirlansan atanirsin
Aaa ne güzel ya gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebekler kısmetleriyle gelirlermiş belki şans getirir annesine bende dershane düşünmüyorum kendim evde çalışıcam bide özel matematik dersi alıcam bakalım inşallah atanırım

Aaa ne güzel ya gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebekler kısmetleriyle gelirlermiş belki şans getirir annesine bende dershane düşünmüyorum kendim evde çalışıcam bide özel matematik dersi alıcam bakalım inşallah atanırım

Sizin puanlar çok mu yükselmiş
ama sizde alan yok zaten iki sınav .
bizde alan da var
sistemi oturttukdan sonra kendimiz de halederiz inşallah

Sizin puanlar çok mu yükselmiş
ama sizde alan yok zaten iki sınav .
bizde alan da var
sistemi oturttukdan sonra kendimiz de halederiz inşallah
Yükselmiş çünkü taban puanlar 70uzerinde iki senedir yani kesin atanırım demek için 75 80 arasında almak lazım sadece alan yok bide sence 80 puan için 85 nete Yakin mi yapmak lazim bide bu puanı evde çalışarak yapmak mümkündür dimi ya

Yükselmiş çünkü taban puanlar 70uzerinde iki senedir yani kesin atanırım demek için 75 80 arasında almak lazım sadece alan yok bide sence 80 puan için 85 nete Yakin mi yapmak lazim bide bu puanı evde çalışarak yapmak mümkündür dimi ya

Yapabilirsin canım ama ilk defa hazirlanacaksan dershane yöntem öğretiyor ilk yıl için iyi oluyor. Ben 2012 de dershane ile hazirlandim p10 dan 76 almıştım olmadı.
Diğer yıl da bize alan geldi ben yüksek lisans a basladim kpss çalışmadım.
Şimdi tekrar kpss zamanı atanmadan olmuyor.
Eğitim bilimleri n iyi ise şimdi den çöz bence yazın bi ders bile bitirsen iyi olur.
Ya da GK gy den coğrafya birkez bitirebilirsin türkçé yi de .
ama tarih ı erken çalışma zaten ezber onu normal zamanında calisirsin

Yapabilirsin canım ama ilk defa hazirlanacaksan dershane yöntem öğretiyor ilk yıl için iyi oluyor. Ben 2012 de dershane ile hazirlandim p10 dan 76 almıştım olmadı.
Diğer yıl da bize alan geldi ben yüksek lisans a basladim kpss çalışmadım.
Şimdi tekrar kpss zamanı atanmadan olmuyor.
Eğitim bilimleri n iyi ise şimdi den çöz bence yazın bi ders bile bitirsen iyi olur.
Ya da GK gy den coğrafya birkez bitirebilirsin türkçé yi de .
ama tarih ı erken çalışma zaten ezber onu normal zamanında calisirsin
ozaman ucuz bir dershane bulup yöntemleri algılamak açısından yazılmak evdede düzenli vakit ayırmak yeterli olur sanırım bende işte yaz sonunda çalışmaya kesin olarak başlıycam 10ay vakit ayırmak şart diyorlar genelde

ozaman ucuz bir dershane bulup yöntemleri algılamak açısından yazılmak evdede düzenli vakit ayırmak yeterli olur sanırım bende işte yaz sonunda çalışmaya kesin olarak başlıycam 10ay vakit ayırmak şart diyorlar genelde

Ekonomikimkanın varsa seni düzene sokması açısından yazıl derim.
atanirsAn bi maaş ına bedel dershane.
Bilgileri n taze iken iyi olur

Kızlaar..bende geldim tarih öğretmeniym 75 aldım bu sene☹ ama pes etmiycem atanacağım bu sene çok iyi ve disiplinli çalışacağım 92 alandan ne eksiğim var atanalım kızlar birbirimize destek olalım..

Yeni açılan grubumuzda Bir idari hakim,Bir Sayıştay denetçi yardımcısı,Bir il göç uzman yardımcısı bulunmaktadır.Kısa zaman içerisinde meslekten diğer arkadaşlarımızda gruplarımıza üye olacaklar.Dilerseniz gruplarımıza üye olabilirsiniz.Makul sayıya ulaştığımızda çekilişlerimiz olacaktır.

linki hazırlanan arkadaşlarınızada ulaştırırsanız müteşekkir olurum.
facebook linkimiz.url kısmına yapıştırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışma taktikleriniz neler sizin arkadaşlar ? Merak ediyorum herkesin kendine göre yöntemi var sonuçta :) mesela az önce tarih çalıştım hep yazarak çalışıyorum ben

X