- 3 Eylül 2014
- 129
- 86
-
- Konu Sahibi balbocegi35
mecburen lisans canım önlisansdan giremiyorum.yoksa çok daha kolay önlisans :)
lisans b grubuna giricem düz memurluk yada bilgisayar işletmenliği filan seçebiliyorum sanırsam.
istanbulda yaşıyorum ama tercihlerde hiç istanbul yazmıycam zaten, bu sınavın tüm hayatımı değiştirmek için vesile olmasını istiyorumda :=)
buarada bende 29 yaşındayım :)
ben de varım kızlar kamu yönetimi mezunuyum p3 ten gireceğim inşallah geo ve matı konu olarak eylül ekim gibi tamamen bitireceğim sözellerde bitmek üzere olur ondan sonrada versin elini denemeler soru bankaaları inşallah
bravoo..benimde sözeller 1-2 aya kadar biter.ama sayısalım hiç olmadığından kursa yazılıcam mecburenben de varım kızlar kamu yönetimi mezunuyum p3 ten gireceğim inşallah geo ve matı konu olarak eylül ekim gibi tamamen bitireceğim sözellerde bitmek üzere olur ondan sonrada versin elini denemeler soru bankaaları inşallah
hayırlısı olsun senin için inşallah...ben dershanelerden soğudum resmen geçen sene ben de sözelciyim de bir arkadaştan haftada iki gün geo için özel ders alıyorum çok faydasını gördüm mat sorularımıda soruyorum bize ayrılan saatler içersinde video izliyorum matematiği de ikiye ayırdım bir problermlere bir de diğer başlangıç konularına bakıyorum çok şükür artık dershane ihtiyacı hissetmiyorum ,küçük şehirlerde dershane rahat,artı olabilir ama ankara gibi büyük şehirde resmen vakit kaybı oluyor hemde kalabalık.... ben de bütün sene inşallah milli kütüphaneye kapanmayı düşünüyorum kütüphaneleri şiddetle tavsiye ederim motivasyon için insanı şevklendiriyor :)bravoo..benimde sözeller 1-2 aya kadar biter.ama sayısalım hiç olmadığından kursa yazılıcam mecburen
yüzlerce binlerce soru çözmeyi hedefliyorum bende :)
hayırlısı olsun senin için inşallah...ben dershanelerden soğudum resmen geçen sene ben de sözelciyim de bir arkadaştan haftada iki gün geo için özel ders alıyorum çok faydasını gördüm mat sorularımıda soruyorum bize ayrılan saatler içersinde video izliyorum matematiği de ikiye ayırdım bir problermlere bir de diğer başlangıç konularına bakıyorum çok şükür artık dershane ihtiyacı hissetmiyorum ,küçük şehirlerde dershane rahat,artı olabilir ama ankara gibi büyük şehirde resmen vakit kaybı oluyor hemde kalabalık.... ben de bütün sene inşallah milli kütüphaneye kapanmayı düşünüyorum kütüphaneleri şiddetle tavsiye ederim motivasyon için insanı şevklendiriyor :)
eveeet ben de ordayım belki de karşılaşmışızdır kimbilirBende ankara dayım ve araştırma için gittiğimde milli Kütüphane çalışma ortamını çok beğenmiştim rakipleri miz burdaymis meğer demiştim
Kızlar Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum geçen sene 1 yıl dersaneye gittim deliler gibi çalıştım ama bende temel 0 olduğu için 77 aldım işi gücü herseyi bırakıp çalıştık eşimle yeni evliydik bide:) o atandı şükür olsun sıra bende ins bende yavaş yavaş hazirlanmaya baslayacagim sonrada kursa gitcem ins emeklerimiz boşa gitmez
Kızlar Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum geçen sene 1 yıl dersaneye gittim deliler gibi çalıştım ama bende temel 0 olduğu için 77 aldım işi gücü herseyi bırakıp çalıştık eşimle yeni evliydik bide:) o atandı şükür olsun sıra bende ins bende yavaş yavaş hazirlanmaya baslayacagim sonrada kursa gitcem ins emeklerimiz boşa gitmez
2 yıllık buro yönetimi mezunuyum bizde bebek çok istiyoruz ama hep bu kpss için erteliyoruz ilk seni gordugumde ne güzel hep bebek hem kpss cesaret edebilmis dedim allah yardimcin olsun insBranş ne canım
bende evliyim ve hamileyim bir de önümüzdeki sene hazirlanmayi düşünüyorum
78 puanla cezaevi şoförluk baslayacak ins ben düz memurluk istiyorum bakalım kismetCnm esin duz memurluga mi atandi kac puanla sende duz memurluk icinmi calisiyosun
bu duz memurluga herkes gırebılıyomu mesela ben muhendıslık mezunuyum puanım yeterlı olursa buradan tercıh yapabılırmıyım?78 puanla cezaevi şoförluk baslayacak ins ben düz memurluk istiyorum bakalım kismet
78 puanla cezaevi şoförluk baslayacak ins ben düz memurluk istiyorum bakalım kismet
2 yıllık buro yönetimi mezunuyum bizde bebek çok istiyoruz ama hep bu kpss için erteliyoruz ilk seni gordugumde ne güzel hep bebek hem kpss cesaret edebilmis dedim allah yardimcin olsun ins
bu duz memurluga herkes gırebılıyomu mesela ben muhendıslık mezunuyum puanım yeterlı olursa buradan tercıh yapabılırmıyım?
Saolasin asusen mesela lisans mezunu x bölümden mezunsun.
tercih klavuzu açıklanınca sadece x bölümden de tercih verebilirsin. ve tüm lisans mezununlarının 4001 kodlu bölümleri de tercih edebilir. bu düz memurluk oluyor genelde.
bu 4001 bazen bir kaç şart koşuyor. hem lisans hemde bilgisayar sertifikasına sahip, sadece erkek, sadece bayan gibi. onlara bakabilirsiniz.
3001 de tüm önlisanların başvurabileceği kadrolardır.