2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

eee kızlar uzun zamandır kimsenin sesi çıkmıyor çalışmıyomusunuz yoksa bakimmm
ben coğrafyada bayağı bir ilerledim bölgeler coğrafyasındayım, tarihede yeni başladım türk islam tarihindeyim
vatandaşlık için youtube'da ders videolar var onlara bakıyorum
ama matematik büyük bir muamma benim için
kurs ekimde başlıycak işe matematikte kursa güveniyorum açıkçası
sözelleri biran önce bitirip yüzlerde binlerde soru çözmeyi hedefliyorum bakalımm
sizde ne durumdasınız bilgi verin ama, yaz rehavetine kapılmak yook :KK57:

Kızlar ben yeni başlıycam bakalım. Bişey merak ediyorum. Bu karakollarda işte emniyetin bürolarında idari memur olmak için de kpss mi gerekiyo? Hani polis olmayıp orda çalışanlar var ya?

hadi bakalım hiç belli olmaz, yeterince hazırlanmadıysan eğer sınav tecrübesi yaşamış olursun seneye 1-0 önce başlamış olursun :)

Ben 2012 kpss ciddi manada halzirllandim canım o zaman pp10
hadi bakalım hiç belli olmaz, yeterince hazırlanmadıysan eğer sınav tecrübesi yaşamış olursun seneye 1-0 önce başlamış olursun :)

Canım ben 2012 de kpss ciddi hazırladım o zaman p10 76 aldim öğretmenlik için sonra alan geldi gözüm korktu sonra yüksek lisans başladım YL. Bitti evlendim şimdi de çocuk geliyor. Önümüzdeki yıl hazırlanmak istiyorum ama evde bebekle nasıl olur bilmiyorum

Ben 2012 kpss ciddi manada halzirllandim canım o zaman pp10

Canım ben 2012 de kpss ciddi hazırladım o zaman p10 76 aldim öğretmenlik için sonra alan geldi gözüm korktu sonra yüksek lisans başladım YL. Bitti evlendim şimdi de çocuk geliyor. Önümüzdeki yıl hazırlanmak istiyorum ama evde bebekle nasıl olur bilmiyorum

hiç merak etme gayette güzel olur.bebek hiç engel değil.sen istedikten sonra illaki fırsatını zamanını yaratıp güzelce çalışırsın.hem bakarsın gerek kalmaz bu sene atanırsın bellimi olur :)
Hep iyi şeyler düşün ve hiç pes etme

kızlar ben fen edebiyat mezunu olucam seneye ama formasyon alıp öğretmenliğe de girme hakkım olacak..yalnız alandan sorumlu deilim.. şimdi ben kpss a ya mı girmem gerek kaynak alacağım ama kafam o kadar karışık ki ne yapsam hangi kaynaktan başlasam

hiç merak etme gayette güzel olur.bebek hiç engel değil.sen istedikten sonra illaki fırsatını zamanını yaratıp güzelce çalışırsın.hem bakarsın gerek kalmaz bu sene atanırsın bellimi olur :)
Hep iyi şeyler düşün ve hiç pes etme

Senin branş ne canım bende bu süreç de yaşlandım tabi 26 yasindayim:KK47:

kızlar ben fen edebiyat mezunu olucam seneye ama formasyon alıp öğretmenliğe de girme hakkım olacak..yalnız alandan sorumlu deilim.. şimdi ben kpss a ya mı girmem gerek kaynak alacağım ama kafam o kadar karışık ki ne yapsam hangi kaynaktan başlasam

Canım ben onu bilmiyorum bi dershane yé gidip bilgi alsan olur

Lisans dan mi sınava gireceksin canım

mecburen lisans canım önlisansdan giremiyorum.yoksa çok daha kolay önlisans :)
lisans b grubuna giricem düz memurluk yada bilgisayar işletmenliği filan seçebiliyorum sanırsam.
istanbulda yaşıyorum ama tercihlerde hiç istanbul yazmıycam zaten, bu sınavın tüm hayatımı değiştirmek için vesile olmasını istiyorumda :=)

buarada bende 29 yaşındayım :)

X