- 15 Nisan 2015
- 51
- 31
- 38
-
- Konu Sahibi balbocegi35
tam emin olmamakla birlikte onlarında memur olduğunu biliyorum ben yani yine kpss puanı ile atanıyorsunKızlar ben yeni başlıycam bakalım. Bişey merak ediyorum. Bu karakollarda işte emniyetin bürolarında idari memur olmak için de kpss mi gerekiyo? Hani polis olmayıp orda çalışanlar var ya?
hadi bakalım hiç belli olmaz, yeterince hazırlanmadıysan eğer sınav tecrübesi yaşamış olursun seneye 1-0 önce başlamış olursun :)Ben bu sene de gireceğim ama mucize olur mu bilmiyorum son günler
hadi bakalım hiç belli olmaz, yeterince hazırlanmadıysan eğer sınav tecrübesi yaşamış olursun seneye 1-0 önce başlamış olursun :)
hadi bakalım hiç belli olmaz, yeterince hazırlanmadıysan eğer sınav tecrübesi yaşamış olursun seneye 1-0 önce başlamış olursun :)
Ben 2012 kpss ciddi manada halzirllandim canım o zaman pp10
Canım ben 2012 de kpss ciddi hazırladım o zaman p10 76 aldim öğretmenlik için sonra alan geldi gözüm korktu sonra yüksek lisans başladım YL. Bitti evlendim şimdi de çocuk geliyor. Önümüzdeki yıl hazırlanmak istiyorum ama evde bebekle nasıl olur bilmiyorum
Hmm:) beni de aranıza alır mısınııız:))tam emin olmamakla birlikte onlarında memur olduğunu biliyorum ben yani yine kpss puanı ile atanıyorsun
hiç merak etme gayette güzel olur.bebek hiç engel değil.sen istedikten sonra illaki fırsatını zamanını yaratıp güzelce çalışırsın.hem bakarsın gerek kalmaz bu sene atanırsın bellimi olur :)
Hep iyi şeyler düşün ve hiç pes etme
Branşlar ne arkadas larHmm:) beni de aranıza alır mısınııız:))
kızlar ben fen edebiyat mezunu olucam seneye ama formasyon alıp öğretmenliğe de girme hakkım olacak..yalnız alandan sorumlu deilim.. şimdi ben kpss a ya mı girmem gerek kaynak alacağım ama kafam o kadar karışık ki ne yapsam hangi kaynaktan başlasam
daha neyden gireceğime emin olamıyorum nasıl geçecek bu sınavlar :) olmazsa öyle yapayımCanım ben onu bilmiyorum bi dershane yé gidip bilgi alsan olur
önlisans bilgisayar programcılığı, lisans iktisat, yüksek lisans işletme
ortaya karışık yanii :=)
Lisans dan mi sınava gireceksin canım
Ben önlisans canım:)Branşlar ne arkadas lar