2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

hehehe bazı yerlerde kafam o kadar donuk ki benim de heceleyerek anlatsın kitaplar ama bir konuların bittiğini görsem

hehehe bazı yerlerde kafam o kadar donuk ki benim de heceleyerek anlatsın kitaplar ama bir konuların bittiğini görsem
Valla canım yavaş yavaş her gün ama her gün çalışacağız. 5 dk da olsa her gün muhakkak kitabı açacağız. Sonra bir de bakmışız ki tuğla kalınlığındaki matematik kitabı bitmiş bile :)))

matematik sorunu olanlara ...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa gerçekten ben de antrenmanlarla matematik mi alsam diye düşünüyodum? hangi kitap bana gösterebilir misin?
ihtiyaç gerçekten zor, temeli olmayanlar için anlaşılmıyor.

yaaa gerçekten ben de antrenmanlarla matematik mi alsam diye düşünüyodum? hangi kitap bana gösterebilir misin?
ihtiyaç gerçekten zor, temeli olmayanlar için anlaşılmıyor.
Ben antrenmanlarla matematik kitaplarından 1 ve 2yi bitirdim zaten. Eğer onları en baştan yapmasaydım hayatta anlamazdım hiçbir şey. Murat konu anlatım matematik çok kalın bi kitap var şimdi ona başladım. Bu bitince ihtiyaca geçeceğim.

benim elimdekide bu kitap şimdi ebob ekoktayım bu kitapta sonra soru bankasına geçeceğim elimde yediiklimin soru bankası var onu çözerim önce bu bitsin de bakalım

benim elimdekide bu kitap şimdi ebob ekoktayım bu kitapta sonra soru bankasına geçeceğim elimde yediiklimin soru bankası var onu çözerim önce bu bitsin de bakalım
Ooo sen bayağ ilerlemişsin. Hadi bakalım o zaman bir an önce sana yetişmeliyim. Kaç benden yakalanmamaya çalış su an 111.sayfadasın ben 15.sayfadayım geliyorum

sıfırdan farklı a ve b pozitif tam sayıları için;
54.a=b kare
olduğuna göre , a+b toplamının alabileceği en küçük değer kaçtır?
cvp:24

mistik geometriyle aran nasıl geometri de çalışacak mısın matematik bitince geometri kısmını da çözcen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…