- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi balbocegi35
heheheİhtiyacın setleri bende de var ve benim gibi matematiğe sıfırdan başlayanlar için hadi kitaptan baka baka öğreneyim tarzı değil ihtiyaç. Setler elimde kaldı. Anca bu muratın setlerini bitirdikten sonra onlara geçebilirim. Muratın kitapları ise neredeyse heceleyerek anlatıyoranlamamak elde değil
Valla canım yavaş yavaş her gün ama her gün çalışacağız. 5 dk da olsa her gün muhakkak kitabı açacağız. Sonra bir de bakmışız ki tuğla kalınlığındaki matematik kitabı bitmiş bile :)))hehehebazı yerlerde kafam o kadar donuk ki benim de heceleyerek anlatsın kitaplar ama bir konuların bittiğini görsem
ay inşaallah canım bol soru çözmek lazımValla canım yavaş yavaş her gün ama her gün çalışacağız. 5 dk da olsa her gün muhakkak kitabı açacağız. Sonra bir de bakmışız ki tuğla kalınlığındaki matematik kitabı bitmiş bile :)))
Hatunlar bu yolda sırt sırta verirsek eminim başarıcaz , bende 2014 'te çok çalışmadığım ve önemsemediğim için 71.5 puan ile atanamayacaklardanım
Çok hırslandım ve şimdiden çalışmaya başlarsam başabileceğimi umut ediyorum.
İndirmiş olduğum ders programından günde 2ders tek konu olarak sizlerle paylaşıp,
hep beraber çalışalım ve kazanalım.
Bu haftaki konumuz İslamiyet Öncesi Türk Tarihi konusu bu hafta bitmiştir, 6marta kadar konuyu tekrar edicez.
Kimler benimle ???
2mart pazartesi vatandaşlıktan ilk konumuza başlıyoruz
yaaa gerçekten ben de antrenmanlarla matematik mi alsam diye düşünüyodum? hangi kitap bana gösterebilir misin?İhtiyacın setleri bende de var ve benim gibi matematiğe sıfırdan başlayanlar için hadi kitaptan baka baka öğreneyim tarzı değil ihtiyaç. Setler elimde kaldı. Anca bu muratın setlerini bitirdikten sonra onlara geçebilirim. Muratın kitapları ise neredeyse heceleyerek anlatıyoranlamamak elde değil
ay inşallah canım, o günleri de görürüz.Valla canım yavaş yavaş her gün ama her gün çalışacağız. 5 dk da olsa her gün muhakkak kitabı açacağız. Sonra bir de bakmışız ki tuğla kalınlığındaki matematik kitabı bitmiş bile :)))
Ben antrenmanlarla matematik kitaplarından 1 ve 2yi bitirdim zaten. Eğer onları en baştan yapmasaydım hayatta anlamazdım hiçbir şey. Murat konu anlatım matematik çok kalın bi kitap var şimdi ona başladım. Bu bitince ihtiyaca geçeceğim.yaaa gerçekten ben de antrenmanlarla matematik mi alsam diye düşünüyodum? hangi kitap bana gösterebilir misin?
ihtiyaç gerçekten zor, temeli olmayanlar için anlaşılmıyor.
benim elimdekide bu kitap şimdi ebob ekoktayım bu kitapta sonra soru bankasına geçeceğim elimde yediiklimin soru bankası var onu çözerim önce bu bitsin de bakalımBen antrenmanlarla matematik kitaplarından 1 ve 2yi bitirdim zaten. Eğer onları en baştan yapmasaydım hayatta anlamazdım hiçbir şey. Murat konu anlatım matematik çok kalın bi kitap var şimdi ona başladım. Bu bitince ihtiyaca geçeceğim.
Ooo sen bayağ ilerlemişsin. Hadi bakalım o zaman bir an önce sana yetişmeliyim. Kaç benden yakalanmamaya çalışbenim elimdekide bu kitap şimdi ebob ekoktayım bu kitapta sonra soru bankasına geçeceğim elimde yediiklimin soru bankası var onu çözerim önce bu bitsin de bakalım
tamam ben senden kaçayım canımOoo sen bayağ ilerlemişsin. Hadi bakalım o zaman bir an önce sana yetişmeliyim. Kaç benden yakalanmamaya çalışsu an 111.sayfadasın ben 15.sayfadayım geliyorum
Yarina kadar 37.sayfa çözümlemeye gelmeliyim. Geçecem seniiiiitamam ben senden kaçayım canım
ana bu akşam çalışayım..Yarina kadar 37.sayfa çözümlemeye gelmeliyim. Geçecem seniiiii
Valla bilemem artık yeni hedefim sensinana bu akşam çalışayım..
he ya kesinlikle bana yetişirsen yandımValla bilemem artık yeni hedefim sensineğer kitabın başından gelip seni geçersem vallahi dilimden kurtulamazsın bak ona göre sağlam çalış
Şimdi çay içme vakti bizim evde aşağıdayım annemlerde, yukarı çıkınca hemen çözeceğim canimcimmıstık şu sorumu çöz canım ya murat kitabından kuzumsayfa 102 de
tamam canım ya çözümü kolay ama ya yolu bulamadım gittiŞimdi çay içme vakti bizim evde aşağıdayım annemlerde, yukarı çıkınca hemen çözeceğim canimcim