2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

Sadece mat icinsoylemedim canim bengrup disinda kendim mat turkce ve mat calisiyorum istersen mat disindaki dersleride berabr calisalim diyorum sencebu kitap bizim icin odev kitabi gibi gunluk 20 soru cozuluyo burdan bugun 40 ve 60 arasi
hımm anladım canım, olur, uyar bana, yeter ki birbirimizi motive edelim.

maşallah canım döşemişsin gözüm korktu valla.
hangi konuları çalışacağız şimdi? ilk konulara mı çalışalım?

maşallah canım döşemişsin gözüm korktu valla.
hangi konuları çalışacağız şimdi? ilk konulara mı çalışalım?
Valla yaparken dedim biraz agir gibi ama konu tkrari agirlikta oldugu icin bira da olsa sevimli gormeye calistim soyle yapalimbu hafta tum dersler ilk unite haftayadan iibaren knu sayisina uyarak dewamederiz sence?

Valla yaparken dedim biraz agir gibi ama konu tkrari agirlikta oldugu icin bira da olsa sevimli gormeye calistim soyle yapalimbu hafta tum dersler ilk unite haftayadan iibaren knu sayisina uyarak dewamederiz sence?
tamam canım olur, çalışmaya çalışırım. belki sana söz verdiğim için akşamları daha ciddi olur, inşallah.

Insallah canim. Ne zaman baslayacagima karar verebilsem bi de...
eylulde baslasam gec olur simdi baslasam cok erken.
ne istedigimi bilmiyorum galiba :)
Canim bence sen atanacaksin
Çünkü 4. Atamada bölümünden alimlara gore puanin yüksek. İnşallah son atama da olsa atanirsin.
Bende temmuzdan sonra karar vereceğim hazirlanip hazirlanmamaya.

Merhabalar kizlar
Size kolaylıklar diliyorum. Belki yarari olur diye kendi calisma seruvenimden bahsedeceğim.
2014 KPSS ders calisma topigim vardi benimde sinavdan yaklasik 2 sene önce basladim calismaya.
Daha önce hazırlanma mistik ve üniversite biteli 4 sene olmuştu. Tüm konulara yabanciydim.
Size tavsiyem tum dersleri birlikte calismaniz.
Ben haftalık ders programı yapiyordum kendime. 1 hafta içinde bitireceğim konuları ve sorulari liste yapip 1 hafta boyunca onlari bitirmeye calisiyordum.
Aylık.programda yaptim.ama uyamadim. Ondan programlarim haftalık oldu.
Bir konuyu e farklı konu anlatim kitaptan calisip arkasından 300 soru cozuyordum konuyu pekiştirmek için.
Konu calismak kadar tekrar da önemli. Tekrar için özet konu anlatimli.kitaplar tercih ettim. Ve tekrarlarimin ardından da konuyla ilgili 1 test cozuyordum.
Lisede sayisalci olduğum için.matematiğin fena degildi. Ama yine de programli bir sekilde matematige de calistim.
Çok kitap okurum roman tarzi. Sinava hazirlik.süresince de devam ettim hep okumaya. Bol.kitap okumak okuma hizini artiriyor ve bir okumada soruyu anlama kolayligi sagliyor. Kesinlikle sizde kitap okumaya vakit ayirin. Bu sadece türkçede değil tüm sorulardi çözmede kolaylik sagliyor.
Tarih coğrafya anayasa hakkında bilgim 0'di. Cografyayi elimde olan ihtiyacin uzaktan eğitim.videolariyla hallettim. Hem de dershanede hoca anlattikca eve gelip konusunu calisip sorularo cozdum. Bölgeler konusuna geldiğimde bos haritayi karsima.alip içlerini doldurarak calistim.
Tarih benim için korkulu ruyaydi. Sansimdan dersanedeki tarih hocam çok iyidi. Tahtayi zihin haritasi çizerek konuyu anlatirdi. En çok tarihe calistim. Eve gelip konuyu tekrar edip bol soru cozdum. Tarihten 2. Konuya geldiğimde 1 i tekrar ettim. 3. Konuya gectigimde 1i ve 2 yi tekrar ettim. Boyle boyle ilerledim hep. Ezberim hic iyi değildir. Bu yüzden bol.calismayla tarihin hakkindan gelebildim :)
Anayasa dersi dershanede 2. Donem basladi. Ben tabi sabirsizdim bu konuda. 1. Donem tüm konuları kendim calistim bitirdim.

Güncel bilgilere son 2 ay calistim. Yine küçük kitapciklar aldim.bol.bol okudum. Telefonuma programlar indirdim okudum. Ama güncel bilgiler tamamen sans eseri

Son 2 ay hep deneme cozdum. Son 1 ay günde 2 deneme cozdum. Zaten denemeler.artik.sorular anlatimli.olduğu için yapamadiklarini inceleyip.ogreniyorsun. Son 5 sinavin sorularini da cozdum.

1 tane de ales soru bankasi aldim cozdum. Soru tarzlari.her sene değiştiği için ales.tarzi da soru cikabilecegini düşünmüştüm

Mantik sorularini ise çözümlü soru bankasi aldim. Ve sinava kadar haftada 1 sayisal 1 sözel test cozdum. Bu beni baya ilerletti. Sinavda da mantik aorularini doğru cozdum hep.

Denemelerde hep yarim saat önce bitiriyordum ama sinavda herşey çok farklı oluyor. Soruları sadece yetiştirdim. Tekrar bakma kontrol etme firsatim.olmadim. ikilemde kaldigim sorulara donemedim.

Calismam.boyunca kitap almaktan hic sakinmadim. Bol bol kitap aldim. Her dersten ya klasik 5-6 soru bankasi cozdum.

Kk benim için büyük sans oldum burada gruptan birbirimizi motive ettik cozemedigimuz soruları cozduk.

Burada bana ilham enerji veren 2012 sinavindan sonra yerleşen denemem ve adilemir üyelerden çok destek aldim. Allah onlardan razi olsun.

Bu 2 senelik.zorlu sürecin son 5.5 ayi hamileydim :) kizim sağolsun hayatimi olumsuz etkilemedi.karnimda ve calisma.motivemi düşürmedi. Bu yaziyi 3-4 kez kalkip.oturarak yaziyorum. Şimdi.kizin.2.5 aylik.kucagimda Allahim.a şükürler olsun.

Sinavdan 87.2 puan aldim. Bölümünden pek.alim olmadigi için ortak alan 3001.tercih edeceğim. Bilmiyorum yerleşir miyim. Alimlar her sene azaliyor ve ortak.alimdan bir önceki kadim atamasinda 20.kisilik.kadro actilar. Boyle.devam ederse atanamam ama ben elimden geleni yaptim.
En yoğun günümde bile 1 test çözmeden uyumadim.

Bu zorlu süreçte herkese kolaylıklar diliyorum.

canım maşallah ne kadar güzel anlatmışsın, güzel de puan almışsın ama inşallah atanırsın canım.
herşey için çok sağol, inşallah bizler de bu şekilde çalışıp hedefimize ulaşabiliriz.

selamlar. ben de 2016 kpss hazırlanmaya başladım. hepimize bol çalışma azmi diliyorum
dershaneye de yazılmayı düşünüyorum. eylül ekim gibi başlıyorlar.
ama dershane başlayana kadar evde kendim temeli atmalıyım, malum derhanede hocalar hızlı gidiyorlar sindirmeni beklemeden özet geçiyorlar.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. biran önce başla bence de, pekiştire pekiştire gidersen konuları daha güzel olur. Dershaneye de temel atmış olursun.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. biran önce başla bence de, pekiştire pekiştire gidersen konuları daha güzel olur. Dershaneye de temel atmış olursun.

evet kesinlikle katılıyorum. bugün planım matematik ve türkçeden ilk konulardan başlamak.
yabancı dil sınavına da gireceğim, almanca yds de çalışacağım günlük.
eşi işe gönderme maratonu biter bitmez hemen masama oturuyorum.
sabahları erken kalkıyorum 6, 7 gibi. bugün de kalktım ve şu saate kadar düşündüm devamlı.
özel sektörde çalışmışlığım var ve hayatımdan hiç de memnun değildim.
kesinlikle memur olmak istiyorum ve sadece istemek yetmiyor dedim kendi kendime kalk ve çalış. yapan yapıyor sen de yapabilirsin

artık sabahları kalkar kalkmaz kendimi çalışmaya vereceğim, bunca zamandır buna başlamadığım için kendime çok kızgınım

canım geçmişi boşver,geleceğe bak, ve program hazırla kendine. aynen özel sektör çekilmiyor.
inşallah hepimiz hayallerimize ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…