- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
-
- Konu Sahibi balbocegi35
hımm anladım canım, olur, uyar bana, yeter ki birbirimizi motive edelim.Sadece mat icinsoylemedim canim bengrup disinda kendim mat turkce ve mat calisiyorum istersen mat disindaki dersleride berabr calisalim diyorum sencebu kitap bizim icin odev kitabi gibi gunluk 20 soru cozuluyo burdan bugun 40 ve 60 arasi
Tamamdir canim bu arada program da hazirhımm anladım canım, olur, uyar bana, yeter ki birbirimizi motive edelim.
gönder bakalım, nasıl bir programmış bu?Tamamdir canim bu arada program da hazir
gönder bakalım, nasıl bir programmış bu?
Valla yaparken dedim biraz agir gibi ama konu tkrari agirlikta oldugu icin bira da olsa sevimli gormeye calistimmaşallah canım döşemişsingözüm korktu valla.
hangi konuları çalışacağız şimdi? ilk konulara mı çalışalım?
tamam canım olur, çalışmaya çalışırım. belki sana söz verdiğim için akşamları daha ciddi olur, inşallah.Valla yaparken dedim biraz agir gibi ama konu tkrari agirlikta oldugu icin bira da olsa sevimli gormeye calistimsoyle yapalimbu hafta tum dersler ilk unite haftayadan iibaren knu sayisina uyarak dewamederiz sence?
Kaytarmak yok ona goretamam canım olur, çalışmaya çalışırım. belki sana söz verdiğim için akşamları daha ciddi olur, inşallah.
tamam canım, inşallah çalışırız ve de başarırız.Kaytarmak yok ona gore
biraz felsefik olcak ama inanalım ve başaralımtamam canım, inşallah çalışırız ve de başarırız.
bu arada sen evdesin sanırım, çalışmıyorsun değil mi?
Canim bence sen atanacaksinInsallah canim. Ne zaman baslayacagima karar verebilsem bi de...
eylulde baslasam gec olur simdi baslasam cok erken.
ne istedigimi bilmiyorum galiba :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun. biran önce başla bence de, pekiştire pekiştire gidersen konuları daha güzel olur. Dershaneye de temel atmış olursun.selamlar. ben de 2016 kpss hazırlanmaya başladım. hepimize bol çalışma azmi diliyorum
dershaneye de yazılmayı düşünüyorum. eylül ekim gibi başlıyorlar.
ama dershane başlayana kadar evde kendim temeli atmalıyım, malum derhanede hocalar hızlı gidiyorlar sindirmeni beklemeden özet geçiyorlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. biran önce başla bence de, pekiştire pekiştire gidersen konuları daha güzel olur. Dershaneye de temel atmış olursun.
canım geçmişi boşver,geleceğe bak, ve program hazırla kendine. aynen özel sektör çekilmiyor.evet kesinlikle katılıyorum. bugün planım matematik ve türkçeden ilk konulardan başlamak.
yabancı dil sınavına da gireceğim, almanca yds de çalışacağım günlük.
eşi işe gönderme maratonu biter bitmez hemen masama oturuyorum.
sabahları erken kalkıyorum 6, 7 gibi. bugün de kalktım ve şu saate kadar düşündüm devamlı.
özel sektörde çalışmışlığım var ve hayatımdan hiç de memnun değildim.
kesinlikle memur olmak istiyorum ve sadece istemek yetmiyor dedim kendi kendime kalk ve çalış. yapan yapıyor sen de yapabilirsin
artık sabahları kalkar kalkmaz kendimi çalışmaya vereceğim, bunca zamandır buna başlamadığım için kendime çok kızgınım
tamam sadece önüme bakıyorum ve program hazırlıyorumcanım geçmişi boşver,geleceğe bak, ve program hazırla kendine. aynen özel sektör çekilmiyor.
inşallah hepimiz hayallerimize ulaşırız.
tamam canım, burdan da paylaşabilirsin programını, dün biz de program yaptık burda.tamam sadece önüme bakıyorum ve program hazırlıyorum