2016 KPSS SİZCE ?

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
Selam Kızlarr ,
Özel bir tekstil firmasında dış ticarete bakıyorum.. Özel sektörden çok yoruldum maaş azlığı günde 10 saat çalışmakta cabası...
Bu sene GY-GK den Kpss Lisansa girmeyi düşünüyorum memurluk için.
Matematik ortalama net çıkarabiliyorum
Türkçe de iyi.
Tarih Coğrafya berbat genel kültür berbat yaniii
Sizce dershaneye gitmeyli miyim yoksa evde kendim des çalışıp halledebilir miyim ?
Ve en önemlisi benim gibi olanlar bu sene ne yapmayı planlıyorsunuz ?

kesinlikle gitmelisin..
ben de fabrikada çalıştım zamanında.. burnumdan geliyordu.
hemen kpss çalışmaya başladım 2010 da kazandım hamdolsun.. ohh be dedim yani.
kesinlik git dershaneye. aslında iş sende bitiyor ama orda bir sisteme dahil oluyorsun. yarıştan kopmuyorsun. sınavlarda hırslanıyorsun. rakipleri görüyorsun.. tavsiye derim. ben haftasonu gidiyordum..

Tebrik ederim canım...Lisanstan mı girmiştin.. dershaneye bir sürü para bayılmak istemiyorum yaa

Tebrik ederim canım...Lisanstan mı girmiştin.. dershaneye bir sürü para bayılmak istemiyorum yaa

yok önlisanstan girmiştim.. ewt dershane fiyatları uçuk. ama sadece 1 bölüme gideceksin snaıyorum.. GY-GK değil mi??
kardeşim öğretmen. 3 bölüme girecek 3 bölüm için 2.500 peşin verdi.. tabi illere göre de değişir bu.. teşekkür ederim bu arada :) darısı da sana inş..

Ciddi manada çalışmam gerek bu sene gecemi gündüzüme katıp...

inan ben sadece günde 2 saat net çalışıyordum. dershanede ışkı takip yapıyordum. yani sözel bölümleri ezberliyordum her ders içerisinde.. son 2 ay kala falan işten ayrılıp günde 3 deneme çözüyordum..

Matematikte ortalamadan kastınız 30 soruda 15 işe az bir rakam. Sırf bu yüzden bile dersaneye gitmelisiniz bence. Evde doğru düzgün çalışamasanız bile orada dinlemek bile yetiyor çoğu zaman. Ben 2012 kpss ile atanmıştım haftaiçi okula hafta sonu dersaneye gidiyordum.

Vayyy günde 3 deneme ..Çok hırslandım canımm maşallah sana valla :) Cidden nickin gibi sonunda olmuş
Ben de memur olmak istiyorummmm

Vayyy günde 3 deneme ..Çok hırslandım canımm maşallah sana valla :) Cidden nickin gibi sonunda olmuş
Ben de memur olmak istiyorummmm

saolasın hadi inş.. özelde çok sömürüyorlar.. dilerim sonugüzel olur senin sınavında..

evde kendiniz halledebilirsiniz tabiki yani çok istiyorsanız evinizde müsaitse kitaplar alıp çalışabilirsiniz... ama kursa gitseniz daha programlı olabilir...

Evet tatlım en fazla 15 net üstüne çıkamadım hiç....Ama çalışsam 20-25 olur gibi inanıyorum

Maşallhhh darısı başıma hayırlısı ile canım :)

evde kendiniz halledebilirsiniz tabiki yani çok istiyorsanız evinizde müsaitse kitaplar alıp çalışabilirsiniz... ama kursa gitseniz daha programlı olabilir...

Evet kitaplar almayı düşünüyorum kendime...Yazılmazsam şayet dershaneye.. İhtiyaç nasıl mesela bilgisi olan var mı acep ??

dershaneyi hep zaman kaybı olarak görmüşümdür(azcık temel varsa) evde programlı bir şekilde çalışılıp soru çözüldüğünde olmayacak birşey değil..nitekim ortalamadaymıssınız zaten

öncelikle tavsiyem şu piyasa araştırması yap mesela matematikten 2 kaynak türkçeden 2 tarihtan 2 coğrafyadan 2 vatandaşlıktan 1 kitap al birisi konu anlatımlı olsun birisi soru bankası kendine program yap bir konuyu tamamen bitirip sorularını çözmeden diğer konulara geçme...

bende özelden şikayetçi olanlardanım
önlisans mezunuyum bende girmeyi düşünüyorum aynı zamanda aöf işletme 3uncu sınıfa basladım nasıl olucak nasıl yapıcaz bılmıyorum.
hepimize kolay gelsin şimdiden

bence sözel dersleri kendin çalışarak yaparsın tarih için hakan dede tavsiye ederim unutmazsın dahi videosunu izle derim mutlaka ben geçen yıl 3 yanlışla tarihi tamamladım ve tarih dersini çok seviyorum bu adam sayesinde

Kpss eski kpss değil arkadaşım, insanlar sırf bu sınav için 1 yıllarını tamamen ayırıyorlar.
Deli gibi çalışıyorlar, eski öss döneminden farksız yani.
Bence bi kursa gitmelisin, sistemli çalışmanı sağlar ve bence matematikte 15 net de yetersiz.
Eğer sadece GK GY den gireceksen kurs fiyatları 1000 lira civarında o kadar da çok değil bence, durumunu bilemem ama
Sınav da mayısa alındı ki insanalr şimdiden konuları bitirdi bile. Bunu hırslanman ve daha çabuk karar vermen için söylüyorum
Ayrıca ben de 2016 kpss ye gireceğim, bundan dolayı işten bile çıkıyorum Başarılar diliyorum, umarım her şey gönlünce olur

Bende bazen böyle düşünüyorum bazen acaba gitsem mi diyorum kazanmakta istiyorum şahsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…