kesinlikle gitmelisin..
ben de fabrikada çalıştım zamanında.. burnumdan geliyordu.
hemen kpss çalışmaya başladım 2010 da kazandım hamdolsun.. ohh be dedim yani.
kesinlik git dershaneye. aslında iş sende bitiyor ama orda bir sisteme dahil oluyorsun. yarıştan kopmuyorsun. sınavlarda hırslanıyorsun. rakipleri görüyorsun.. tavsiye derim. ben haftasonu gidiyordum..
Tebrik ederim canım...Lisanstan mı girmiştin.. dershaneye bir sürü para bayılmak istemiyorum yaa
Ciddi manada çalışmam gerek bu sene gecemi gündüzüme katıp...
Matematikte ortalamadan kastınız 30 soruda 15 işe az bir rakam. Sırf bu yüzden bile dersaneye gitmelisiniz bence. Evde doğru düzgün çalışamasanız bile orada dinlemek bile yetiyor çoğu zaman. Ben 2012 kpss ile atanmıştım haftaiçi okula hafta sonu dersaneye gidiyordum.Selam Kızlarr ,
Özel bir tekstil firmasında dış ticarete bakıyorum.. Özel sektörden çok yoruldum maaş azlığı günde 10 saat çalışmakta cabası...
Bu sene GY-GK den Kpss Lisansa girmeyi düşünüyorum memurluk için.
Matematik ortalama net çıkarabiliyorum
Türkçe de iyi.
Tarih Coğrafya berbat genel kültür berbat yaniii
Sizce dershaneye gitmeyli miyim yoksa evde kendim des çalışıp halledebilir miyim ?
Ve en önemlisi benim gibi olanlar bu sene ne yapmayı planlıyorsunuz ?
inan ben sadece günde 2 saat net çalışıyordum. dershanede ışkı takip yapıyordum. yani sözel bölümleri ezberliyordum her ders içerisinde.. son 2 ay kala falan işten ayrılıp günde 3 deneme çözüyordum..
Vayyy günde 3 deneme ..Çok hırslandım canımm maşallah sana valla :) Cidden nickin gibi sonunda olmuş
Ben de memur olmak istiyorummmm
Matematikte ortalamadan kastınız 30 soruda 15 işe az bir rakam. Sırf bu yüzden bile dersaneye gitmelisiniz bence. Evde doğru düzgün çalışamasanız bile orada dinlemek bile yetiyor çoğu zaman. Ben 2012 kpss ile atanmıştım haftaiçi okula hafta sonu dersaneye gidiyordum.
saolasınhadi inş.. özelde çok sömürüyorlar.. dilerim sonugüzel olur senin sınavında..
Matematikte ortalamadan kastınız 30 soruda 15 işe az bir rakam. Sırf bu yüzden bile dersaneye gitmelisiniz bence. Evde doğru düzgün çalışamasanız bile orada dinlemek bile yetiyor çoğu zaman. Ben 2012 kpss ile atanmıştım haftaiçi okula hafta sonu dersaneye gidiyordum.
evde kendiniz halledebilirsiniz tabiki yani çok istiyorsanız evinizde müsaitse kitaplar alıp çalışabilirsiniz... ama kursa gitseniz daha programlı olabilir...
Selam Kızlarr ,
Özel bir tekstil firmasında dış ticarete bakıyorum.. Özel sektörden çok yoruldum maaş azlığı günde 10 saat çalışmakta cabası...
Türkçe de iyi.
Sizce dershaneye gitmeyli miyim yoksa evde kendim des çalışıp halledebilir miyim ?
bence sözel dersleri kendin çalışarak yaparsın tarih için hakan dede tavsiye ederim unutmazsın dahi videosunu izle derim mutlaka ben geçen yıl 3 yanlışla tarihi tamamladım ve tarih dersini çok seviyorum bu adam sayesindeSelam Kızlarr ,
Türkçe de iyi.
Selam Kızlarr ,
Türkçe de iyi.
dershaneyi hep zaman kaybı olarak görmüşümdür(azcık temel varsa) evde programlı bir şekilde çalışılıp soru çözüldüğünde olmayacak birşey değil..nitekim ortalamadaymıssınız zaten