2016 KPSS SİZCE ?

Bende bazen böyle düşünüyorum bazen acaba gitsem mi diyorum kazanmakta istiyorum şahsen...

Dershane olmazsa kazanamam fikrini kafandan atarak başla başlayacağın zaman.yoksa çalışsan da eksik hissedersin psikolojik olarak

Kpss eski kpss değil arkadaşım, insanlar sırf bu sınav için 1 yıllarını tamamen ayırıyorlar.
Deli gibi çalışıyorlar, eski öss döneminden farksız yani.
Bence bi kursa gitmelisin, sistemli çalışmanı sağlar ve bence matematikte 15 net de yetersiz.
Eğer sadece GK GY den gireceksen kurs fiyatları 1000 lira civarında o kadar da çok değil bence, durumunu bilemem ama
Sınav da mayısa alındı ki insanalr şimdiden konuları bitirdi bile. Bunu hırslanman ve daha çabuk karar vermen için söylüyorum :KK39:
Ayrıca ben de 2016 kpss ye gireceğim, bundan dolayı işten bile çıkıyorum :KK31:Başarılar diliyorum, umarım her şey gönlünce olur :KK54:

Tamamen haklısın canım... insanlar yıllarını adıyor.. Kaldı ki sınav mayısa alındı 6 ay gibi bir süre kaldı yarım yıl... Benim bir an önce konuları halletmem gerekiyor ...
Sen lisanstan mı giriyorsun canm ?

bence sözel dersleri kendin çalışarak yaparsın tarih için hakan dede tavsiye ederim unutmazsın dahi videosunu izle derim mutlaka ben geçen yıl 3 yanlışla tarihi tamamladım ve tarih dersini çok seviyorum bu adam sayesinde

HAKAN DEDE unutmucam bunu sağ ol canım benim :) Tarih özürlüsü olarak ben yapıcam inşlallhhh

bende özelden şikayetçi olanlardanım :cry:
önlisans mezunuyum bende girmeyi düşünüyorum aynı zamanda aöf işletme 3uncu sınıfa basladım nasıl olucak nasıl yapıcaz bılmıyorum.
hepimize kolay gelsin şimdiden:KK5:

Önlisans nitekim daha kolay cnm hem atanmak hem sınav soruları...

HAKAN DEDE unutmucam bunu sağ ol canım benim :) Tarih özürlüsü olarak ben yapıcam inşlallhhh
unutma canım gerçekten adam hakkıyla ders anlatıyor ve unutulacak şeyleri şarkı yapmış adam ben sınavda bir soruyu o şarkıyı söylerek yapmıştım :KK70: eminim tarihi seveceğine

Tamamen haklısın canım... insanlar yıllarını adıyor.. Kaldı ki sınav mayısa alındı 6 ay gibi bir süre kaldı yarım yıl... Benim bir an önce konuları halletmem gerekiyor ...
Sen lisanstan mı giriyorsun canm ?

evet canım lisanstan giriyorum, kursa yazıldım ben de; bu sene olmak zorunda diye düşündüğümden işi de bırakıyorum birkaç günüm kaldı. tamamen kpssye odaklanmak istiyorum.
facebooktan kpss gruplarına falan üye oldum, oradaki insanları gördükçe ne kadar geride olduğumu anlıyorum.

unutma canım gerçekten adam hakkıyla ders anlatıyor ve unutulacak şeyleri şarkı yapmış adam ben sınavda biri soruyu o şarkıyı söylerek yapmıştım :KK70: eminim tarihi seveceğine

Hadi yaa akılda kalma metodları desene ..vay beee şuan açtım bile izlicem bir kaç video iş yerindeyim çaktırmaaa :KK28::KK70:

Hadi yaa kılda kalma metodları desene ..vay beee şuan açtım bile izlicem bir kaç video iş yerindeyim çaktırmaaa :KK28::KK70:
izle canım izle her yıl çıkarıyor videosunu sınava kala neler çıkabilir onu paylaşıyor facebookundan ve gerçekten çıkan oldu şimdi flaş bellkle satılıyor bu yılınkini ne zaman çıkarır bilmiyorum :KK66:

evet canım lisanstan giriyorum, kursa yazıldım ben de; bu sene olmak zorunda diye düşündüğümden işi de bırakıyorum birkaç günüm kaldı. tamamen kpssye odaklanmak istiyorum.
facebooktan kpss gruplarına falan üye oldum, oradaki insanları gördükçe ne kadar geride olduğumu anlıyorum.

Aynennn catır cutur soru çözüyo adamlar... Ki lisans soruları baya zorluyo Türkçe bile.. Bizde inşallah yaparız canım ya gaza gelelim hırslı olalım yeter yani :KK66:

Başka sınava hazırlanan kimseler yok galibamsıı :) :KK66:

Selam Kızlarr ,
Özel bir tekstil firmasında dış ticarete bakıyorum.. Özel sektörden çok yoruldum maaş azlığı günde 10 saat çalışmakta cabası...
Bu sene GY-GK den Kpss Lisansa girmeyi düşünüyorum memurluk için.
Matematik ortalama net çıkarabiliyorum
Türkçe de iyi.
Tarih Coğrafya berbat genel kültür berbat yaniii
Sizce dershaneye gitmeyli miyim yoksa evde kendim des çalışıp halledebilir miyim ?
Ve en önemlisi benim gibi olanlar bu sene ne yapmayı planlıyorsunuz ?
:cool::nazar:

merhaba,

bende matematikte hiç iyi değilim ama tarihim süperdir. çok severim tarihi okurken roman gibi gelir bana 15 soruda 2 yanlış ancak çıkar. bu sanırım tarihi sevmemden kaynaklanıyor sende sevmeye çalış

Selam Kızlarr ,
Özel bir tekstil firmasında dış ticarete bakıyorum.. Özel sektörden çok yoruldum maaş azlığı günde 10 saat çalışmakta cabası...
Bu sene GY-GK den Kpss Lisansa girmeyi düşünüyorum memurluk için.
Matematik ortalama net çıkarabiliyorum
Türkçe de iyi.
Tarih Coğrafya berbat genel kültür berbat yaniii
Sizce dershaneye gitmeyli miyim yoksa evde kendim des çalışıp halledebilir miyim ?
Ve en önemlisi benim gibi olanlar bu sene ne yapmayı planlıyorsunuz ?
:cool::nazar:

merhaba. ben de hem çalışıyorum hem de sınava hazırlanıyorum. akşamları ders çalışıyorum . sınav mayısta biliyorsundur. zaman çok çabuk geçiyor. güzel bir program yap. bence halledililir. ben de yorgun oluyorum iş çıkışı bazen uyukluyorum da :) ama biraz kestirip tekrar derse başlıyorum. ocak sonuna kadar tüm dersleri bitirip mayısa kadar bol bol soru çözmeye ayırdım programı bir aksilik olmazsa böyle devam edilirse yapılır sınav.

Bu biraz altyapina bagli ben hizlandirilmis kursa gitmistim 2 ay 73 aldim erkek arkadasim calismadan 83 aldi. Kendine guvenmiyosan git derim canım

merhaba. ben de hem çalışıyorum hem de sınava hazırlanıyorum. akşamları ders çalışıyorum . sınav mayısta biliyorsundur. zaman çok çabuk geçiyor. güzel bir program yap. bence halledililir. ben de yorgun oluyorum iş çıkışı bazen uyukluyorum da :) ama biraz kestirip tekrar derse başlıyorum. ocak sonuna kadar tüm dersleri bitirip mayısa kadar bol bol soru çözmeye ayırdım programı bir aksilik olmazsa böyle devam edilirse yapılır sınav.

Helal olsun :KK58:Bu benim için çok harikulade bir Hedef oldu canım sağ ol...:KK9:
Bende Ocak ayına kadar tüm konuları bitirmek hedefim olacak inşallah :KK4:

inan ben sadece günde 2 saat net çalışıyordum. dershanede ışkı takip yapıyordum. yani sözel bölümleri ezberliyordum her ders içerisinde.. son 2 ay kala falan işten ayrılıp günde 3 deneme çözüyordum..

bende akşamları sadece 2 saatlik vaktim var önlisans sınavına tam 1 yıl var.. millet akşama kadar çalışıyor bende ev iş çocuklar akşamları iki saat çalışmak yeterli olmaz diye moralim bozuluyor.

baştan kaybetmişim gibi hissetmeye başladım daha ilk güğnlerden..

yediiklime yazıldım bakalım haftaya başlıyor dershane..

varmı bana bir tavsiyen

sevgiler

bende akşamları sadece 2 saatlik vaktim var önlisans sınavına tam 1 yıl var.. millet akşama kadar çalışıyor bende ev iş çocuklar akşamları iki saat çalışmak yeterli olmaz diye moralim bozuluyor.

baştan kaybetmişim gibi hissetmeye başladım daha ilk güğnlerden..

yediiklime yazıldım bakalım haftaya başlıyor dershane..

varmı bana bir tavsiyen

sevgiler

hayırlı olsun. ben de işe gidiyordum mecbur akşamları çalışmak zorundaydım..
tarihten çok güzel notlar tuttum. ve o defteri ezberledim. derste baya anlamaya çalışırdım eve gelince mutlaka okurdum . her okumada bir önceki sayfalarıda okurdum. zaten zamanla ezberliyorsun okuman da hızlanıyor o yüzden.

coğrafyayı da öyle yapardım anayasayı da.
matematiğim iyiydi soru çözdüm bol bol.
pegem çok güzeldi. onu takip ettim hep..
son zamanlarda en güzel yarımcım denemelerdi. son 2 aya konum kalmamıştı hiç. o yüzden deneme çözdüm. dershane denemelerine katıldım. 2 saati verimli çalıştıktan sonra olur neden olmasın.. baştan böyle düşünme lütfen..

X