2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Anladim sucum. Tesekkur ederim ayrintili yorumun için. Simdi kafamda daha güzel netleşti. Günü 2 ye bölmeye karar verdim. Sabah erken kalkmaya calisicam 2-3 e kadar tarih, sonrasında aksama kadar alan, uykum gelene kadar da 2-3 günde bir coğrafya ve eğitimden karma test seklinde gidicem. Dediğin gibi alana baslamazsam daha çok panik olucam, kaygili bi şekilde tarih calisirsam da verimli olmicak. Beni asil etkileyen alan ama soyle bisey var. Bizim alanda da tarih cikiyo, konularini tam bilmiyorum ama ramazan hoca sinif öğretmenliğine girceklere de faydasi olur demişti bi videosunda. O yüzden tarihe bu kadar önem veriyorum.
Ben de dun engin hoca evveliyat grubunu takip edin dedi, takibe alinca gördüm isem mat videolari cikarmis. Aynen adamlar tam ÖSYM tarzında anlatiyolar. Bence sen onun videolarini da izle. Uzaktan egitiminkileri de üstüne izle, iyice pekişir. Ama su da var, ÖSYM daha çok tarih ve cog soru tarzini değiştirdi. Matta sadece mantik eklendi. O yüzden uzaktan eğitimin de faydali olucagina inanıyorum. Mantik için bende kozmik odanin kitabi var. Güzel sorular var onu da tavsiye ederim kuzum
Canım acaba sembolik , etkinlik pekiştireci de var ikincil pekiştireçleri kapsadığı için olabilir mi
Bilemiyorum ki.. Sinavda ciksa kesin sembolik derdim.

Erken kalkmak çok önemli canım alıştım artık şükür ben, ne kadar erken kalkarsan o kadar erken bitiyor videolar o yüzden hevesle kalkıyorum güzel plan canım alana da zaman kalmıs. Ben akşamdan yarın kaç video yapacaksam bakıyorum kaç saat sürecek ona göre erken kalkıp bitirmeye calışıyordum .
Ramazan hoca tüm alanlar için faydalı bilgiler veriyor. Bu gün izlediğim derste kitap tanıttı onları yazım elimdeki setleri ocakta bitirmeyi planlıyorum onları alacam, dediğin sayısal sözel mantık dimi o canım onu da ekleyim.
Uzaktan eğitim erken bitsin diye bu ay başlayan grubu aldım ilk konuları izlemem lazım 30 kusur video var onları bitirsem bir haftada rahat olacam .Haftanın 3 günü ders var şuan zaten mutlaka izlerim isem yayıncılığı Ramazan hoca ; türkçe hocasını çok övdü mantık sorusunu 1 dk yaptırır size diye . İsem yayıncılık çok güzel şey yapmış bu yıl ücretsiz dershane gibi Onlara da bakmak istiyorum bir yandan yeter konu , soru çöz artık sadece diyorum panik haldeyim izlenecek videolar çok olunca

benim aralığın ortasında finallerim var kuzu onlar bitince ocak sonuna kadar aralığım var finallerden sonra başlayıp o dönemde oturtmayı planlıyorum. hepsine yetişemiyorum inanki. benim temelden bir düzen kurup o şekilde ilerletmem lazım şuan hep bölük pörçük vakitlerim başlayamadım bir türlü.

canım sabahın verimi hiçbir şeyde yok gerçekten. ben de alıştırıcam artık. zaten toplamda aynı uyku saatine bedel oluyo, ben de 7-8 saat uyuyorum ama gece geç yattığım için sabahım yanıyo. bazı sabahlar erken kalktığımda, inanır mısın kahvaltıya kadar nasıl 2 video bitmiş anlamıyodum bile. günü öldürmemiş oluruz.
evet dediğim kitap sözel mantık kitabı. bana da eski topikten morisi önermişti, ben de çok beğendim. özellikle sayısal kısmında çok orjinal sorular var. kronometreyle çözmeye çalışıyorum. sözeli 25 dk ya indirdim 20 soruda, ama sayısal en erken 35 dk da bitiyo, çöze çöze zamanla 1 dk da yapıcaz inşalah
hadi ya, bak şimdi türkçeye en son öss ye hazırlanırken çalışmıştım, öyle dediyse şimdi isem türkçeye de bakmadan olmaz
Allah razı olsun isem ekibinden. bu işi en kaliteli şekilde ve ücretsiz şekilde bu devirde yapacak, insan şaşırıyo. dualarımda her zaman yerleri olacak. ne kadar iyi insanlar.. engin hocanın son videosunu izlerken gözlerim doldu, adamı tanımam etmem ama böyle iyi yürekli insanla son videoda vedalaşır gibi hissettim kendimi
kuzum ben de bi plan yapayım o zaman, az önce sana kabaca kafamdaki plandan bahsetmiştim, videoları dediğin gibi saatlerine göre günlere böleyim.
tarihten enderun ve aşina kitapları çıkacakmış, baktım kitapseçe hala yok.
anladım bademimmm, bölük pörçük olunca yapamıyoruz biz, düzen insanıyız malesef.. mesela benim gün içinde bişeyim çıkınca tamamen kopuyorum, hiç evden çıkmazsam çok daha verimli oluyo
finallerin bi bitsinde geliverirsin aramıza kuzumm

kpsscanlar
bugün eğitimden 80 soru, sayısal-sözel mantıktan 40 soru, coğrafyadan karma 172 soru çözdüm.
yaşasın soru çözmek, konular bitse de bol bol soru çözsek, hatta deneme yapsak kendi aramızda

Bende bugün ramazan hoc tarih videoşu 1.izledim yarın 2 ve 3 izleyip test çozerim.
Evet aslında imkanı olanlar aynı yayınevi denemesini alıp çözsek burda degerlendirsek bu topik baba moral oluyor
Allah herkesin gönlün é göre versin
Birde dershane lerin TG denemeleri ne giren ya da girecek olan var mı

Kesinlikle canim. Biz 2 yil önce yapmistik. Bir hafta içerisinde herhangi bi gün kime hangi gün uymuyorsa cozuyodu. CMT ye kadar bitecek sekilde. Haftasonu da yapana dikkatimizi netlerimizi soyluyoduk.

su09 canim poyraz karayeli izlicektim elim isemi tikladi. Türkçesini izledim. Ben ki turkcem çok iyidir, kaç yildir calismadan girip iyi net cikarirken daha ilk video olan ses bilgisi videosundan bile bilmediğim o kadar çok sey öğrendim ki. Sen demesen hic izlemezdim türkçeyi fazla hafife almisim. Sağol kuzum söylediğin icin

Turkceyi videoda. Yurutmek benim de hic aklimda yoktu ama bakarim mutlaka

gunaydin arkadaslar

dun deneme cozdum..calistigim yerlerden fazla soru kacirmiyorum moralimi yerine getirdi tabi atanmak icin yeterli degil ama calisinca karsiligini aldigimi gordum

vatandasligim fe-la-ket...dersaneyle paralel gidiyorum ve hic calismadim.bundan snra aksamlari dersane notlarimi okucam..fazla bi konu islemedk zaten..onlari ezberlemem lazimm

gecen hafta annemlere gidememistik biliyosunuz.aksam onlara gidecegiz..bugunku hedefim osmanli kurulus vidyosu izlemek yarin da testlerini cozerimm

beraber deneme cozmeye ben de katilmak isterim

Beni de aranız alır mısınız felsefe grubu öğretmenliği için hazırlanıyorum işi bıraktım bu sene KPSS için tarihten Ramazan hocanın videolarını izliyorum dağılmayı bitirdim, Türkçe bitti, eğitim bitmişti Eylül'de ama gk gy başlayınca test çözmedim pek unutmuşum hep baştan almam gerekiyor ama fırsat bulamıyorum. uzun süredir burayı takip ediyorum motive ettiniz beni, bende katılmalıyım dedim

Ayrıca karekök yayınları mat-0 kitabını bitirdim temel olsun diye, garantilemek için 90 almalıyım 85,5 la kapattı bu sene :/ çok çalışmalıyız, birbirimize destek olalım inşallah

Kesinlikle bak canim. Zaten çok fazla video yok. Vakit alcak bisey değil. Ben biraz bakip kapaticaktim, adam bilmediklerini soyledikce kapatamadim :) zaten aheste aheste konuyu anlatmiyo, istisnaları soyluyo. Mesela unlu turemesinde CIK eki alinca olur ya, ornegin az-i-cik i türedi. Öpücük ve gülücük de var mi türeme diyo. Var gibi gozukuyo ama yokmuş. Sinavda sorsalar ben kesin ü türemiş derdim.

M macaron7 canim kolay gelsin. Biraz daha konuları hafifletelim, hep birlikte deneme yapariz. İhtiyacin tg 1 i olmuş. Bu tgleri indirip ortak birini seçip yapariz :)

Çok iyi yapmissin tatlim, hoşgeldin aramiza
Ben eğitimi 1 kasimda bitirmistim. 15 ince ilk tekrar testini önüme aldigimda Unuttuğumu gördüm. Düşün 15 günde bile unutuluyor. 1-2 günde bir deneme cozmeni tavsiye ederim. Zaten 80 soru çok vaktini almaz

Hoşbuldum canım :) Haklısın deneme çözmeliyim ölçmeyi tekrar edip öyle yapayım o zaman

Canım Ramazan hoca ne derse çıkıyor bu inandım artık videolar ağustosta çekilmiş, bir videosunda sınavların öne alınmasından bahsetmişti şimdi sınav mayısta . Türkçe hocasının sözel mantıkta türkiyede tek dedi . birde ses bilgisi soruları artacak, paragrafları bir gün düşürecekler , türkçe de zor bir branş olacak dedi. Yapar mı yaparlar 2014 den bu yana gördük neler yaptıklarını
Bak canım mutlaka herkese faydası olur ben türkçeyi bitirdim uzaktan eğitim aldığım halde dersleri toparlayıp bakacağım 10 video zaten

Ayrıca karekök yayınları mat-0 kitabını bitirdim temel olsun diye, garantilemek için 90 almalıyım 85,5 la kapattı bu sene :/ çok çalışmalıyız, birbirimize destek olalım inşallah
Hos geldin aramıza çalışmaların çok güzel, inşallah konular bittikçe testlerle tekrarlarla unutma olmayacak. Benim de bölüm 80 le kapattı çok yolumuz var inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimiz

bence de doğru olabilir canım ve dersi anlatan hoca 90 lı, benden 1 yaş büyük, utandım kendimden valla çok iyi anlatıyor. bugün regl sancısıylayım akşama kadar en azından bi video daha izliyeyim bari akşama kayınvalidemde yemekteymişiz bi de gelince izlerim, en azından boş geçirmiyeyim günü

Hos geldin aramıza çalışmaların çok güzel, inşallah konular bittikçe testlerle tekrarlarla unutma olmayacak. Benim de bölüm 80 le kapattı çok yolumuz var inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimiz
hoşbuldum canım teşekkür ederim, inşallah verimli bir dönem geçirir ve atanırız, özel sektörden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…