Hadi kırığı anladım yemek takımım eksik bazı ürünlerde fazla gelmiş tek tek onlara bakmaktan günüm bitti resmen(
selam kizlaar
h.sonu esimle tartistigimizi anlatmistim..o zamandan beri aramiz bozuk..bu aksam esimle oturup beni rahatsiz eden seyleri anlatmaya karar verdim..icime atarak olmuyor..konussam mi konusmasam mi cok dusundum bazen pisirik ve kavgadan cekinen biri oluyorum bole olunca da ezilen ben oluyorumm. ama karar verdim guzel ve sakin sekilde kendimi ifade edicemm.. anlatacak kimsem olmadigi icin size soylemek istedimm..umuyorum ki esim beni anlar bana hak verir
Bence iyi dusunmussun macaronum. Hicbisey konusulmadan cozulmez. Sakin sakin anlatirsin. Bu şekilde içine atmak sana işkence gibi olur. Anlat ki rahatlayasin. Esin de seni anlamis olur. Hadi barisin da gece güzel haberlerle gel, yarin da ders calismaya devam :)selam kizlaar
h.sonu esimle tartistigimizi anlatmistim..o zamandan beri aramiz bozuk..bu aksam esimle oturup beni rahatsiz eden seyleri anlatmaya karar verdim..icime atarak olmuyor..konussam mi konusmasam mi cok dusundum bazen pisirik ve kavgadan cekinen biri oluyorum bole olunca da ezilen ben oluyorumm. ama karar verdim guzel ve sakin sekilde kendimi ifade edicemm.. anlatacak kimsem olmadigi icin size soylemek istedimm..umuyorum ki esim beni anlar bana hak verir
Canim keşke mağazadan alsaydin. Hic güvenmiyorum bu kargo işlerine. Kapida da kontrol ettirmiyolar. Aldigina pişman ediyorlar insaniHadi kırığı anladım yemek takımım eksik bazı ürünlerde fazla gelmiş tek tek onlara bakmaktan günüm bitti resmen(
Canim keşke mağazadan alsaydin. Hic güvenmiyorum bu kargo işlerine. Kapida da kontrol ettirmiyolar. Aldigina pişman ediyorlar insani
bence soru hatalı canım. c ve d şıklarında eş anlamlılarını vermiş. 2 şık da doğru oluyorArkadaşlar ihtiyaç akademı 2016 konu anlatımı nda anisal bellek epizotik
Anlamsal semantik
İşlemsel bellek prosedürel diye parantez içinde belirtmiş
Konuyu ordan çalıştım beyaz kalem soru bankası bu soru hatalı mı 2 doğru şık var o zaman
Canim herkesin calisma programi ve motivesi farkli oluyor ama ben programsiz calisamayanlardanizhaa bi de vatandaşlık var. Allah'ım hangi dersi çalışacağımı şaşırıyorum kızlar ya, bi program mı yapsam, görsem ne zaman derslerin biteceğini.. programa da pek uyamıyorum ki.. öss ye girerken ders, konu belliydi, sadece benim zamanımda yapılan tek değişiklik psikoloji sorularını azaltıp dünya coğrafyası sorularını arttırmışlardı. ama en azından konu netti, belliydi. ben o zamanlar bütün konuları bi kağıda kare kare yazmıştım. bitirdikçe kareyi karalıyodum, azaldıkça motive oluyodum. bunda konuları yazmaya kareler yetmez, kareler yetse zaman yetmicek gibi geliyo..
Kuzum sen ne zaman baslican kpssye. Bence yavaştan başla. Sizin sinav geç ama olsun. Bol bol deneme çözmeye vaktin olur.Allah yardımıcınız olsun sedefim bu kadar konuyu mecbur kılmaları çok adaletsiz.
Ben 2 yil önce netten tg denemeleri indirip cozmustum. En verimli onlardi. Daha yüklediler mi bilmiyorum ama onlari indirip cozmeni tavsiye ederim. Yayin farketmez. Çoğu tg iyi oluyor.bayanlar Günaydın :) kitap sipariş ettim Matematik-Tarih-Coğrafya soru bankaları ve özetli konu anlatımları. yayın olarak İhtiyaç tan aldım ama çıkmış sorular ve deneme de yayın olarak hepsinden çözmeyi düşünüyorum. siz hangi yayınları önewriyorsunuz? eğitim bilimlerinden kitap almadım Beyaz Kalem yayınını övenler var, konu anlatımı için memnun olduğunuz kitaplar neler? paylaşıp yardımcı olalım burdan..
Tamam safranim. Su cog bitsin, aralikta öyle yapayim. Hem ne zaman biticegini bilip rahatlarim belki. Sen ne zaman caliamaya baslican canim?Canim herkesin calisma programi ve motivesi farkli oluyor ama ben programsiz calisamayanlardaniz
Bence aylik kaba bir program ve haftalik detayli program yap ve ona uymaya calis. Yoksa onunu zor goruyor insan
Bence de canım sağolasınbence soru hatalı canım. c ve d şıklarında eş anlamlılarını vermiş. 2 şık da doğru oluyor
Setler bunlar kizlar
Benim acikogretim sinavim var aralik ortasinda. Ondan sonra calismaya basliyacam canim.Kuzum sen ne zaman baslican kpssye. Bence yavaştan başla. Sizin sinav geç ama olsun. Bol bol deneme çözmeye vaktin olur.
Ben 2 yil önce netten tg denemeleri indirip cozmustum. En verimli onlardi. Daha yüklediler mi bilmiyorum ama onlari indirip cozmeni tavsiye ederim. Yayin farketmez. Çoğu tg iyi oluyor.
Eğitimden konu anlatimli 7 iklimi al. Bu kitapla sinavdaki sorulari fulleyebilirsin bile. Beyaz kalemin soru bankasi zordur. Onu sona birak. Pegem soru bankasiyla başla bence
Tamam safranim. Su cog bitsin, aralikta öyle yapayim. Hem ne zaman biticegini bilip rahatlarim belki. Sen ne zaman caliamaya baslican canim?
estağfurullah canım olur mu öyle şey. hepimiz bir aileyiz buradaBence de canım sağolasın
Ben pek giremiyorum arkadas lar malum bi kızım var
Ama takip ediyorum
Sonra bu kız ara ara girip soru sorup çıkıyor diye düşünmeyin
iyi yapmışsın safranım. o sınavı atlat da rahatla başlarsın. bi kere başlayınca ara vermek iyi olmuyor, şimdi dinlen ki adamakıllı başlarsınBenim acikogretim sinavim var aralik ortasinda. Ondan sonra calismaya basliyacam canim.
Kitaplarimi aldim hazirladim, hatta program bile yaptim ama onumuzdeki ay calismaya baslayacagim iste.