2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kaç gündür forum à giremiyor dum üzüldüm nasıl ulaşacağımı bilemedim
Eşim é bile dedim orası beni motive ediyor diye
Bu arada tabi calisamadim ben ama pes etmedim
Tarih 85 le kapatmış görünce sok oldum ama pes etmedim

Felsefede 85,5 la kapattı canım düşününce benim de moralim bozuluyo boşuna mı diyorum ama yapan nasıl yapıyo bizde emek vermeliyiz

Felsefede 85,5 la kapattı canım düşününce benim de moralim bozuluyo boşuna mı diyorum ama yapan nasıl yapıyo bizde emek vermeliyiz
b
Ben calisirken hep "hayatta biri bile yapiyorsa bende yapabilirim" diyerek motive olup calisiyordum.

b
Ben calisirken hep "hayatta biri bile yapiyorsa bende yapabilirim" diyerek motive olup calisiyordum.
Bende öyle,bizde en fazla 200 kişi alınıyo, ama 50 kişi alsalar bile ona girmek zorundayım diyorum kendime. Bunun için de yeterli tempoda çalıştığım söylenemez şuan ama gaz veriyorum işte kendime, bazen işe yarıyo :::))

kızlar toplu olarak mı gidiyorsunuz mesela bi gün türkçe + rehberlik + tarih filan yoksa tek tek bitirerek mi gidiyorsunuz ben en başta toplu çalışıyordum ama sonradan baktım ki konular birbirine giriyor aklımda kalmıyor çalıştıklarım tek tek bitirmeye karar verdim mesela en son coğrafyayı bitirdim 2 haftada şimdi öğrenmeye geçiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum siz ne dersiniz

Benim Matematiğim fena değildi en son biraz bakıp bitirmek istiyorum, ama matematik bitince coğrafya ve tarihi birlikte götürebilirim sanırım.

Genelde sözel dersleri bi arada çalışma zaten, araya mat. veya kafanı ezber olarak yormayacak başka bi derse-konuya devam edebilirsin, bu benim fikrim

Benim Matematiğim fena değildi en son biraz bakıp bitirmek istiyorum, ama matematik bitince coğrafya ve tarihi birlikte götürebilirim sanırım.
eğitimi ne yapıyorsun peki canım nerdesin ben dersaneye gitmiyorum o yüzden konularda geride miyim onu kestiremiyorum

eğitimi ne yapıyorsun peki canım nerdesin ben dersaneye gitmiyorum o yüzden konularda geride miyim onu kestiremiyorum
bende gitmiyorum dersaneye, Eğitimi en sona bıraktım, yani Matematiği seri bi şekilde bitirip tarih coğrafyaya bir bakcam, sonra eğitim konularına tamamen yoğunlaşcam, program yaptım uyabilirsem eğer son 1 ay tekrar ve denemelerle geçecek bakalım nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…