2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

gunaydin kizlar

dun dersane vardi.ilk t.islam devletlerinde kultur medeniyet isledik.benm icin tekrar oldu..gelisimi de bitirmek uzereyiz.eve gelince yukselme vidyosunu bitirdm :nazar:kurulustan test cozemedm.cunku yukselme ve kurulus testlerini beraber hazirlamislar..

bugunku hedeflerimi siralayim :nazar:

dersanem var tabii

kurulus ve yukselme testi cozmek

olcme istatistik cozmek (iki haftadir cozmedim ve unutmusum gibi geliyo..korkuyorm:KK17::KK17::KK17:)

vatandaslik konu calismasina baslamak (denemelerde vatandasligim rezaletti.hic bisi bilmiyorm:KK61::KK61: ama Allah'in izniyle halledicem)

siz napiyonuzz..forum duzeldi gelin yazin rapor verin daaa :KK54::KK54:

bu arada vatandasliktan onerilere acigimm:rolleyes:

Günaydınlar:) bende birkaç gündür aksatmıştım dün toparladım tarih Türkçe test çözdüm, tarihten inkılap videolarına başlıcam bugün, ihtiyacın tg denemesine gidiyorum şimdio_OCoğrafya ve eğitim askıda şuan çalıştıklarımı da unuttum, hepsini birlikte götüremiyorum :KK43:(

Günaydın kızlar :KK54: dün akşam rahatsızdım sadece tarih ve ölçme videolarına baktım .
pazar günün gkgy ve eğitim denemesi yapınca tarih bu güne sarktı. Bugün ölçme dersi var 4 tane ölçme videomda var izlenecek:KK17: Plan 4 geçmiş ölcme videosu, sonra ölçme dersi var , 5 tarih videom kaldı . Babamında doğum günü :-)sabahlar olmasınnn bitiririm inşallah .
balera hosgeldin canım, aralıkta buradayım demiştin bitti mi sınavların çalışmalarını özledik

macaron7 canım benimde vatandaşlık yok hiç çalışmadım ama haftaya vatandaşlık dersi başlıyor benimde , yapacağız inşallah

Kizlar forum kapaliyken ben de kapaliydim :) hic ders calisamadim, malum sancilar yüzünden. Bu sabah erken kalkicaktim ama dun anons yapildi sabah elektrikler olmicak diye, video izliyorum diye uyumak için bahanem oldu. Bi kahve iceyim birazdan calismalara baslicam. Hepimize Allah zihin acikligi versin

gunaydin kizlar

dun dersane vardi.ilk t.islam devletlerinde kultur medeniyet isledik.benm icin tekrar oldu..gelisimi de bitirmek uzereyiz.eve gelince yukselme vidyosunu bitirdm :nazar:kurulustan test cozemedm.cunku yukselme ve kurulus testlerini beraber hazirlamislar..

bugunku hedeflerimi siralayim :nazar:

dersanem var tabii

kurulus ve yukselme testi cozmek

olcme istatistik cozmek (iki haftadir cozmedim ve unutmusum gibi geliyo..korkuyorm:KK17::KK17::KK17:)

vatandaslik konu calismasina baslamak (denemelerde vatandasligim rezaletti.hic bisi bilmiyorm:KK61::KK61: ama Allah'in izniyle halledicem)

siz napiyonuzz..forum duzeldi gelin yazin rapor verin daaa :KK54::KK54:

bu arada vatandasliktan onerilere acigimm:rolleyes:

Canim osmanli ve ilk turk islami bir arada mi isliyorsunuz ?

Kızlar bu sorunun cevabı ney sizce?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 88
X