50 lira canim.kargo vsye karismiyorum yanlizGK gy soru bankası ne kadar à veriyor sun canım fiyatları düştü zaten sınava az kaldı
Elimde bir sürü kitap var gerçi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 lira canim.kargo vsye karismiyorum yanlizGK gy soru bankası ne kadar à veriyor sun canım fiyatları düştü zaten sınava az kaldı
Elimde bir sürü kitap var gerçi
Macaronum kendini daha iyi hissetmeye ve derslere geri donmene çok sevindim. Ben de kendimi kotu hissettiğinde derslerden koparim. Ama sunu unutmuyoruz, bizi bu süreçte en çok rahatlatacak olan sey ders calismak.selaaam kizlaaar
iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.maalesef hayat filmlerdrki gibi degil.konusmam da istedigim gibi gecmedi.bir adim attim. rahatsiz olduklarimi soyledim.beklediklerimi soylemedi hatasini anlamadi ama ben bi yol actim kendime bundan snra daha guclu durucam bi durum oldugunda oturup aglamicam..o an solucem.icime atmicam.tartismaysa tartisma..bi yerde tartismaktan korkmayin bi iletisim bicimidir..konusmamaktan korkun yazmisti..aynen oyle yapicam.daha alttan alan pasif briyim..artik gerektiginde esimin dilinden konusucam.su an kendimi cok guclu ve guvenli hissediyorum insallah her seyin ustesinden gelcem..derslerime daha sıkı asilicam
bir haftalik tatil yetti gari.dersaneye de gitmedim..yarin ufaktan calismalara baslicam..bu hafta bos gectigi icin fazla calisamam ama bir soru cozsem kardir
iyi ki varsiniz
Macaronum kendini daha iyi hissetmeye ve derslere geri donmene çok sevindim. Ben de kendimi kotu hissettiğinde derslerden koparim. Ama sunu unutmuyoruz, bizi bu süreçte en çok rahatlatacak olan sey ders calismak.
Kesinlikle tartismak da iletişimdir. Susarak hicbir şey cozulmez. Ama tartisildiginda elbet bi sonuca baglanilir. Susmak en kötüsü.
Ama inşallah araniz çok daha iyi olur canim benim
aynen canım ben de öyleyim. sadece derse değil içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. çok kötü bi huy gerçektenaslinda dersle ozel hayati birbirinden ayirmak lazim canim ama yapamiyorm...moralim bozuk olunca ders calisamiyorum..hic iyi bisey degil
TebriklerBittiiiiiiiiii :)
Eki Görüntüle 1701611
Amiiinnnn :)Tebrikler
Darisi digerlerine
kuzummm Allah zihin açıklığı versin bu arada isem mat videoları da çekmeye başlamış, isemin coğ ve tarihi güzel, matına da bi bak istersen. ay maşallah tarihin bitmiş senin de, darısı başımamerhaba kızlar hayırlı cumalar ,
Bügün tarihten 4 videom var bitince tarihten sadece çağdaş kalmış olacak çok şükür . Allah razı olsun Ramazan hocadan baya yararlı oldu . Yarın tarih genel tekrar yapmayı planlıyorum. pazar ,pazartesi çağdaşı tarihi yapıp bitirecek inşallah ..
Dün uzaktan eğitime kayıt oldum matematiği yapacağım yoktu bu sabah coĞrafya dersine girdim . Bu ay başlamış olduğu gruba kayıt oldum geç bitmesin diye ondan 4 ders başlamış onların videolarını izleyip arayı kapatmam lazım. Bir hafta yoğun bir şekilde izleyip inşallah kapatırım . sonra düzene girecek Uzaktan eğitimden izleyerek derslerin ikinci tekrarlarını yapmış olacam , bol test , deneme çözmek kalacak..
Kızlar Çalışıyorsunuzdur umarım gelen giden derslerini yazan azalmış.
sedefim hayırlı olsun bitmiş kitabın nasıl gidiyor diger derslerin düzene girdi mi , kasım da bitiyor daha hızlanamadım ben uzaktan eğitimle planlı çalışırım diye kayıt oldum .
kuzummm Allah zihin açıklığı versin bu arada isem mat videoları da çekmeye başlamış, isemin coğ ve tarihi güzel, matına da bi bak istersen. ay maşallah tarihin bitmiş senin de, darısı başıma
kuzum ben de hızlanamadım hala kendimi geride hissediyorum. bende sadece eğitim ve coğ bitti, tarih vat ve alan duruyo. napsam bilemedim. acaba diyorum aralıkta sadece tarihi bitirip, ocakta mı alana geçsem.. yoksa aralıkta alan+tarih mi gitsem.. bilemedim.. tarihi ramazan hocadan ne kadar zamanda bitirdin?
uzaktan eğitim yararlı olur muhakkak, tekrar ordan da dinlersin daha çok pekişmiş olur kuzum
Maalesef canim d degileleme yoluyla gittimm.d mi canm?
Olsun canim. Ben tarihten kopup tamamen coğrafyaya yoneldigim için bitti.sen cografyayi bitirdn..ben daha iklimdeyimm
Cevap e mis. Ben sembolikle ikincil arasında kalmistim. Sorunun basi sembolik sonu ikincil. Bilemedim, bilen varsa yardiiiimmmm :)cevap ne canimmm.bi de aciklama istiyorummm
Canım buradan baktım 5 kasımda başladığımı yazmışım ilk iki hafta 1 gün videolar, diğer gün videoların testi olarak gittim son hafta bu ay sonu bitsin diye sabah videoları bitirdim akşam test yaptım . Osmanlı bitince genel tekrar günü yaptım baştan test çözdüm . Şimdi yarında baştan tekrar günüm nasipse pazartesi bitecek canım.kuzummm Allah zihin açıklığı versin bu arada isem mat videoları da çekmeye başlamış, isemin coğ ve tarihi güzel, matına da bi bak istersen. ay maşallah tarihin bitmiş senin de, darısı başıma
kuzum ben de hızlanamadım hala kendimi geride hissediyorum. bende sadece eğitim ve coğ bitti, tarih vat ve alan duruyo. napsam bilemedim. acaba diyorum aralıkta sadece tarihi bitirip, ocakta mı alana geçsem.. yoksa aralıkta alan+tarih mi gitsem.. bilemedim.. tarihi ramazan hocadan ne kadar zamanda bitirdin?
uzaktan eğitim yararlı olur muhakkak, tekrar ordan da dinlersin daha çok pekişmiş olur kuzum
Canım acaba sembolik , etkinlik pekiştireci de var ikincil pekiştireçleri kapsadığı için olabilir miCevap e mis. Ben sembolikle ikincil arasında kalmistim. Sorunun basi sembolik sonu ikincil. Bilemedim, bilen varsa yardiiiimmmm :)
Canım buradan baktım 5 kasımda başladığımı yazmışım ilk iki hafta 1 gün videolar, diğer gün videoların testi olarak gittim son hafta bu ay sonu bitsin diye sabah videoları bitirdim akşam test yaptım . Osmanlı bitince genel tekrar günü yaptım baştan test çözdüm . Şimdi yarında baştan tekrar günüm nasipse pazartesi bitecek canım.
Bir gün videolar diğer gün videoların testi şeklinde gidersen alana fırsat olur sıkılmazsın . her gün tarih çalışırsan testiyle birlikte o zaman alana da çalışmak için sıkı bir program yapman lazım ben tarihten konuları bölmeden gittim günde en az 5 , 6 video izledim. bir günde testle birlikte videolar zaman alıyor çünkü
Bügün videoyu dinlerken hoca dedi türkçe vatandaşlk çekiliyor dedi .baktım matematikte var üzüldüm uzaktan eğitim aldığıma hocalar gerçekten ösym sorularını nasıl sorduğunu biliyorlar ösym mantığında anlatıyorlar . Aldım artık yapacak bir şey yok inşallah faydası olur.
http://www.uzaktanegitim.gen.tr/ bu canımcanım hangi kurumdan uzaktan eğitim alıyorsun