9 canı daha var desene sedefimTuhaflik sorularda bence canim. Sonuçta son yollarda çikan sorular çok acayip. Biraz sansli olan taa lisede duyduğu biseyle karsilasip doğru yapabiliyor. Biz yine elimizden geleni yapalim da, hayirlisi
Hic sorma deli gb calisiyolar. Maşallah diyim yine de helal olsun valla. Foto ekledikleri saatleri görüyoruz ya 24 saat akiyolar yani.. Tarihten tekrar falan yapiyolar. Ben daha 2. Üniteyi bitirmedim :) panik olalim diye değil de gaza gelelim diye anlatiyorum bunlari. Bir an önce saldirmaliyiz derslere
Onurun sinavi 3 ayda 1 yapiliyo kuzum. Bu girdiği ilk sinavdi. Bi kere sinav parasini yatirinca 10 defa girme hakkin oluyo. O yüzden çok rahatti daha 9 kere girme hakki var. Bi dahaki sinavi şubatta inşallah onda olur kuzum
Kizlar nerelerde yahu, umarim calisiyolardir
@su09 hoşgeldin kuzumm
canım benim konu oturana kadar testleri konuya, formüllere bakarak çöz. Ben hep öyle yaptım konu testlerini. Deneme çözmeden önce de formülleri tekrar edip öyle başladım. Diğer türlü kaçıp gidesim geliyordu
canım benim konu oturana kadar testleri konuya, formüllere bakarak çöz. Ben hep öyle yaptım konu testlerini. Deneme çözmeden önce de formülleri tekrar edip öyle başladım. Diğer türlü kaçıp gidesim geliyordu
Canim benim inceki kitaplarimda cogunlukla lisansti. Lisans daha detayli oluyor.Sarfanım çalışmaya başlıyorsun sanırım, hakkında hayırlısı olsun tekrarcanım çözümlü daha iyi değil mi bir de lisans mı çözeceksin?
Canim bu vitaminden bende alacaktimKuzum pes etme sakin. Çözümlü örnekleri incele. Aşamalara bak bakalim, nasil çözüm yoluyla gittiklerini gör. Adim adim incele
Valla mesela 10 da yatiyomus aksam. Sonra 2-3 gb kalkiomus. 5 saatlik uykuyla iste. Sonra bi daha aksam 10 da uyuyana kadar ders calisiyomus
Bazilarini da görüyorum. Sabahliyolar.. Gece 11-12 gb baslayip sabah dayanana kadar calisip sonra bi kaç saat uyuyup kalkip yine ayni sekilde..
Pharmaton diye bi hap var duydunuz mu,hani reklamlarda ardanin mutfagindaki arda tanitiyo. bazilari bundan kullaniyomus. Bu hap günde bi kaç saat uykuyla dinç kalmani sagliyomus
ben gece uyuyamayan, gündüz uyanamayanlardanımUff yapamayinca hiç ugrasasim gelmiyor canım ama dediğini uygulama gerek .
Iyiyim nasıl gece kalkıp ders çalışılıyor uykusuz kalmam beninş her emek gösteren ulaşır mutluluga
aynen o 9 canda da kazanamazsa sonra ben onun canına okuycam zaten holofum9 canı daha var desene sedefimya sınavda öyle olabiliyor mesela bu sene güncellerden birini tamamen yaşadığım bir olaydan yola çıkıp doğru yaptım ve çoğuna zor gelen bi soruydu, bazen denk geliyor işte ya hiç bozulmuyor moralim caağnım, hele o gruplarda benim ilk kez duyduğum bi konudaki soruyu doğru yapıyorlar ya hiiiç sıkmıyorum canımı ayy bu da ne çirkin bi smiley
bi doktora danışmak lazım safranım.. ben gece uyuyamayıp gündüz geç uyanıyorum. sersem sersem dolanıyorum. hiç dinç enerjik hissetmiyorum kendimi. genelde çok yoğun işlerde çalışan ya da böyle sınavlara hazırlananlar kullanıyomuş.Canim bu vitaminden bende alacaktim
Uykusuzluk yapiyirsa tam benlik onzaman
Uykumu aldigim tek bir gun bile yok
macaronum maşallah, ben senin çalışmalarını çok beğeniyorum, maşallah Allah'ım daha da arttırsınselam kizlaarr
bugun dersane vardi gelisim ve kultur uygarlik testi cozdm.yarin alan dersim basliyor.dersanede calismak bnm icin verimli oluyor
rakipler gercekten cok sıkı hazirlaniyor.biz de tempo arttirmaliyiz
macaronum maşallah, ben senin çalışmalarını çok beğeniyorum, maşallah Allah'ım daha da arttırsın
Ya o çözümlerden ben de anlamıyorum, çözümünden değil de çözerken konuya ve formüllere bakmaktan bahsediyorumAy bakmadan hayatta yapamam ama bakınca da çözüme yine anlayamıyorum.
Soru anlatım video şu falan var mı canım istatistiklerde
Merhaba ders ders giden de var hepsine bir çalışan da. Ben geçen sene ders ders ilerlemiştim, bu sene bir güne bir ders şeklinde ilerlicem, başlayabilirsem tabii...merhaba arkadaşlar sizler nasıl çalışıyorsunuz gk gy eğitim ve alanı hep beraber mi götürüyorsunuz yoksa ders ders mi bitiriyorsunuz?
Kıyamazsın ki sen sevdiceğineben gece uyuyamayan, gündüz uyanamayanlardanımişin özü dengelemek bence. 12 de yatıp 7 de kalksak bile çok iyi bişey. ama bunu yapmak bile çok zor benim için
aynen o 9 canda da kazanamazsa sonra ben onun canına okuycam zaten holofum
belki de google dan bakıp söylüyolardır
bi doktora danışmak lazım safranım.. ben gece uyuyamayıp gündüz geç uyanıyorum. sersem sersem dolanıyorum. hiç dinç enerjik hissetmiyorum kendimi. genelde çok yoğun işlerde çalışan ya da böyle sınavlara hazırlananlar kullanıyomuş.
Aynen kuzum önemli olan hic salmamakL lessie cim me
amin canim hepimizinkini ....elimden geleni yapiyorumm.hic bi yil bu seneki gibi tempolu calismamistim..en onemlisi sonuna kadar boyle goturmekdevamlilik problemlerim oldu ama insllah bu sene gelenegi bozucam
bu arad ben de senin calismalarini takdir ediyorum.calismayi seven birisi nn sen naptn bugn
Nasil kiyayim ki. Kendim 4. Ye hazirlaniyorum. Onu hiçbirini kazanamasa da bu süreçte en iyi ben anlarim.Kıyamazsın ki sen sevdiceğineya bu ilacın mideye bi zararı olur mu benimki hassas da ben gece erken uyuyup sabah geç uyanıyorum
Eki Görüntüle 1692332
Sonunda basladim. Her aksam çözmeyi planliyorum kronometre esliginde. Ama gizli olucam derken sözel kismindan 2 soruyu yanlis yapmisim. Sonradan baktigimda hatami anladim. 20 sözel mantigi 33 dakikayla bitirdim. Zamanla her soru 1 dk olur inşallah. Kizlar size de tavsiye ediyorum bu kitabi. Ben gy ile sinavda ugrasirken gk ye en fazla yarim saat kala baslayabiliyorum. Hatta son girdiğimde gk ye basladigimda 20 dk vardi. Rezaletim sure konusunda. Bunun tek sorumlusu da o kafayi yedirten mantik sorulari. Hayir cevabi bulmadan da es gecemiyosun. Takinti yapiyo bu sorular :)
güle güle kirlet canım
güle güle kirlet canımkesinlikle hızlanmalıyız bu sorularda