2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Eki Görüntüle 1692332
Sonunda basladim. Her aksam çözmeyi planliyorum kronometre esliginde. Ama gizli olucam derken sözel kismindan 2 soruyu yanlis yapmisim. Sonradan baktigimda hatami anladim. 20 sözel mantigi 33 dakikayla bitirdim. Zamanla her soru 1 dk olur inşallah. Kizlar size de tavsiye ediyorum bu kitabi. Ben gy ile sinavda ugrasirken gk ye en fazla yarim saat kala baslayabiliyorum. Hatta son girdiğimde gk ye basladigimda 20 dk vardi. Rezaletim sure konusunda. Bunun tek sorumlusu da o kafayi yedirten mantik sorulari. Hayir cevabi bulmadan da es gecemiyosun. Takinti yapiyo bu sorular :)
Sedefcigim ben bu kitabin 2014 u ile calismistim
Haftalik ders programima 1 sayisal, 1 sozel mantik testi eklemistim. Sinava kadar cozmustum. Surekliligi olmasi daha yararli oluyor.

Kızlar tarih e nasıl calisiyosunuz. Tek video mu kitap mi.ben video kitap gideyim dedim olmuyo. Ramazan hoca video şu ile tarihin pusulası bazı şeyler değişik anlatılmış farklı yani hangisine uyacagim siz nasıl calisiyosunuz:KK43:

Kızlar tarih e nasıl calisiyosunuz. Tek video mu kitap mi.ben video kitap gideyim dedim olmuyo. Ramazan hoca video şu ile tarihin pusulası bazı şeyler değişik anlatılmış farklı yani hangisine uyacagim siz nasıl calisiyosunuz:KK43:
Ben ramazan hocayi izleyip not tutuyorum sonra tekrar ediyorum konu bitincede o konuyla ilgili soru çözüyorum.

Yaaa deliricem kızlar :KK43:((
Onurun yengesi dershanede çalışıyor bana oranın denemesini getirdi konu konu deneme yapıyolarmış hep tarih yanlış çıkıyor yaa biliyorum ilk 2. 3 ünite konuları ama karıştırıyorum ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((

Kuzum pes etme sakin. Çözümlü örnekleri incele. Aşamalara bak bakalim, nasil çözüm yoluyla gittiklerini gör. Adim adim incele
Valla mesela 10 da yatiyomus aksam. Sonra 2-3 gb kalkiomus. 5 saatlik uykuyla iste. Sonra bi daha aksam 10 da uyuyana kadar ders calisiyomus
Bazilarini da görüyorum. Sabahliyolar.. Gece 11-12 gb baslayip sabah dayanana kadar calisip sonra bi kaç saat uyuyup kalkip yine ayni sekilde..
Pharmaton diye bi hap var duydunuz mu,hani reklamlarda ardanin mutfagindaki arda tanitiyo. bazilari bundan kullaniyomus. Bu hap günde bi kaç saat uykuyla dinç kalmani sagliyomus

Ben kullanıyordum onu hatta iş ve sınav için bi daha aldım ama bi faydasını görmedim gerçi sürekli içmedim ondan da olabilir valla ben feci uykucuyum buna çözüm bulamadığın sürece hayatta 5 saat uyuyup kalkamam 10 saat uyuduğum günler bile esneyerek dolaşıyorum :KK43:((

bugun alan dersimiz basladi..alandan ne kadar eksik oldugumu ve rakiplerimin cok hazirlikli oldugunu gordum.hem moralim bozulduu hem hirs yaptimm..

mesun olali uc sene oldu cok eski sayilmam ama unutmusum bildiklerimi...bi de dil dersinden basladik..oyle uykum geldi kii..simdi eve geldm..alandan nasil calisacagima karar vermeliyimm canlar :KK200::KK200:

M macaron7 canım ben de de tarihin pusulası var bazı şeyler ramazan hoca videosu ile celisiyor hangisine uysal şaşırdım.
Sen güzel çalışıyorsun alan İda yaparsın canım
Tarih e adım attım şimdi video zamanı
:KK55:

Henuz calismaya baslamadim ama video+kitap olarak ilerlemeyi dusunuyorum. Ustunede 200 er soru cozecegim

onu ben de farkettim. hatta ben bunu coğrafyada da yaşıyorum. mesela en derin baraj olarak deeriner diyo hoca, ama kitapta 2015 de yusufeli barajı tamamlanıcak, en derin o olucak diyo. şimdi ben ne biliim sınavda tamamlandı mı tamamlanmadı mı
tarih bu sana ya, eskiden yaşanılan şeyler sonuçta, olmuş bitmiş. neden sürekli bişeyler farklı, neye güveneceğimizi şaşırdık valla
Yaaa deliricem kızlar :KK43:((
Onurun yengesi dershanede çalışıyor bana oranın denemesini getirdi konu konu deneme yapıyolarmış hep tarih yanlış çıkıyor yaa biliyorum ilk 2. 3 ünite konuları ama karıştırıyorum ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((
kuzum yatmadan önce tarih defterini başucu kitabı yap bence. yanlış çıkan sorularını da bi yere not et
Ben kullanıyordum onu hatta iş ve sınav için bi daha aldım ama bi faydasını görmedim gerçi sürekli içmedim ondan da olabilir valla ben feci uykucuyum buna çözüm bulamadığın sürece hayatta 5 saat uyuyup kalkamam 10 saat uyuduğum günler bile esneyerek dolaşıyorum :KK43:((
üff bi işe yaramayınca da kıymeyi yok kullanmanın. sağol canım, kullanan birinin yorumunu merak ediyordum.
bugun alan dersimiz basladi..alandan ne kadar eksik oldugumu ve rakiplerimin cok hazirlikli oldugunu gordum.hem moralim bozulduu hem hirs yaptimm..

mesun olali uc sene oldu cok eski sayilmam ama unutmusum bildiklerimi...bi de dil dersinden basladik..oyle uykum geldi kii..simdi eve geldm..alandan nasil calisacagima karar vermeliyimm canlar :KK200::KK200:
alan derslerin hayırlı olsun kuzum. bi değerlendir bakalım, kolay gelsin

ben de bu sabah ilk defa 10 da kalktım. bu benim için erken oluyor. =) coğrafyadan 2 video izledim kahvaltıya kadar. sonra da eğitimin her dersinden denemeler çözdüm, ama öyle aman aman değil en fazlası 20 soruydu =) zamanla masadan kalkmamaya karar verdim. kalkınca çok oyalanıyorum

X