2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Yanlış yaptığım soruları yazıyorum onu okuyup yatım her akşam faydalı olur inşallah

Ben beyazkalem cozumlu soru bank.
aldım canım yargı nin da çek kopar test aldım eğitimden
Bende tarih Öğrt. Kulvarindayim

Kızlar biİm eğitim hocaları çek kopart testi önermiyoruz diyolar hani onlarda en üstte hangi konuyla ilgili test olduğu yazıyor ya ona göre çözüyoruz bi bakıma onun yerine soru bankaları bittiktedeneme çözün diyolar

Simdi konulari bitirdikten sonra her konu icin cozmeliyim o yuzden en basta konu konu çözmem lazim sonrasi denemeler

Kizlar ben de bugün eğitim derslerinden karma sorular cozdum
Sayisal sözel mantik cozdum
Coğrafyadan da videolar izledim.
Kizlar bu arada tele bi program indirdim. Her gün 1 güncel bilgi geliyor. Ben öyle otur guncelleri ezberle yapamiyorum. Günde bi tane atin hafizaya beyin bedava
Programın adi 2016 güncel bilgiler. Gorselinde kus var. Play storedan indirdim

Maşallah canım çalışmalarına
App storede yok

kizllar gunaydin herkese

dedigim gibi alandan nasil calisacagima karar verdim.dersanede eski dille basladik..elimde konu olarak hicanin nitlari dersane kitaplari ve uni kitabim var..tecrubeli arkadaslarim akademik kaynaklara mutlaka bakmami soyledi.bn de 3 kaynaktan derleyip dfterime not almaya karar verdim

hizli gitmek icin acele etmicem..anlayarak dersaneyle esit gitsem bile bana yeter her gun iki saat mutlaka alan calismasi yapicam

aksam 1 saat calistm..yeni uyandim kndime geliyim iki saat daha caliscam ardindan cografya vidyosu izlicem

Süper canım her gün çalışınca oturur zaten
Ayy sizin gibi evde olmayı o kadar çok istiyorım ki iş olduğu günler zorla geliyorum işe resmen (

İyi oldu söylediğin canım çünkü ben dershane yé gitmiyorum evde habersiz olabiliyorum.
Bende zaten soru bankaları ni çek kopar gibi cozdugumu yirtiyirum bittiğini görünce rahatluyirum

Çok zor cnm keşke bırakabilsem ama malesef çeyiz hazırlıkları var dershane ücreti falan derken
Ama şükürler olsun alanım yok gelicek diyolar gelirse ne yaparım bilmiyorum
Kuzum sen önümüzdeki yaz evlenmiceksen çeyizi bi sonraki sene de yaparsin. Ben geçen yil ist a calismaya gittim. Hem de orda kiralar çok pahali. Elime çok az bi para kaliyodu. Ona rağmen 1 yilda çeyizi bitirdim. Eğer yaza evlenmiceksen tamamen kendini derslere veren atansan sonra çeyizi bi kaç ayda bile halledersin.
En azindan arkadasimizin dediği gb bence sen calistiginla dersaneye öde. Yari dönemden sonra da CIK. İse gidip de atanan da var tabii. Ama yine sen bilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…