onu ben de farkettim. hatta ben bunu coğrafyada da yaşıyorum. mesela en derin baraj olarak deeriner diyo hoca, ama kitapta 2015 de yusufeli barajı tamamlanıcak, en derin o olucak diyo. şimdi ben ne biliim sınavda tamamlandı mı tamamlanmadı mı
tarih bu sana ya, eskiden yaşanılan şeyler sonuçta, olmuş bitmiş. neden sürekli bişeyler farklı, neye güveneceğimizi şaşırdık valla
kuzum yatmadan önce tarih defterini başucu kitabı yap bence. yanlış çıkan sorularını da bi yere not et
üff bi işe yaramayınca da kıymeyi yok kullanmanın. sağol canım, kullanan birinin yorumunu merak ediyordum.
alan derslerin hayırlı olsun kuzum. bi değerlendir bakalım, kolay gelsin
ben de bu sabah ilk defa 10 da kalktım. bu benim için erken oluyor. =) coğrafyadan 2 video izledim kahvaltıya kadar. sonra da eğitimin her dersinden denemeler çözdüm, ama öyle aman aman değil en fazlası 20 soruydu =) zamanla masadan kalkmamaya karar verdim. kalkınca çok oyalanıyorum
Eğitimden soru bankasi almayi düşünüyorum ne önerirsiniz
Ben beyazkalem cozumlu soru bank.
aldım canım yargı nin da çek kopar test aldım eğitimden
Bende tarih Öğrt. Kulvarindayim
İnşallah sonu atanmak olurAmin inşalah.temelim kismen var sayilir tam anlamiyla bu yil hirs yaptim çalisiyorum
Insallah hep beraberİnşallah sonu atanmak olur
Bende bugun yediiklim ve yargi cek kopar aldim.Ben beyazkalem cozumlu soru bank.
aldım canım yargı nin da çek kopar test aldım eğitimden
Bende tarih Öğrt. Kulvarindayim
Simdi konulari bitirdikten sonra her konu icin cozmeliyim o yuzden en basta konu konu çözmem lazim sonrasi denemelerKızlar biİm eğitim hocaları çek kopart testi önermiyoruz diyolar hani onlarda en üstte hangi konuyla ilgili test olduğu yazıyor ya ona göre çözüyoruz bi bakıma onun yerine soru bankaları bittiktedeneme çözün diyolar
Kizlar ben de bugün eğitim derslerinden karma sorular cozdum
Sayisal sözel mantik cozdum
Coğrafyadan da videolar izledim.
Kizlar bu arada tele bi program indirdim. Her gün 1 güncel bilgi geliyor. Ben öyle otur guncelleri ezberle yapamiyorum. Günde bi tane atin hafizaya beyin bedava
Programın adi 2016 güncel bilgiler. Gorselinde kus var. Play storedan indirdim
kizllar gunaydin herkese
dedigim gibi alandan nasil calisacagima karar verdim.dersanede eski dille basladik..elimde konu olarak hicanin nitlari dersane kitaplari ve uni kitabim var..tecrubeli arkadaslarim akademik kaynaklara mutlaka bakmami soyledi.bn de 3 kaynaktan derleyip dfterime not almaya karar verdim
hizli gitmek icin acele etmicem..anlayarak dersaneyle esit gitsem bile bana yeterher gun iki saat mutlaka alan calismasi yapicam
aksam 1 saat calistm..yeni uyandim kndime geliyim iki saat daha caliscamardindan cografya vidyosu izlicem
Süper canım her gün çalışınca oturur zaten
Ayy sizin gibi evde olmayı o kadar çok istiyorım ki iş olduğu günler zorla geliyorum işe resmen(
kac gun calisiosun canim
5 gün geliyorum işe 1 gün işte boşum ama gelmem gerekiyor o günde burada ders çalışıyorum 2 günde evde çalışıyorum
maddi olarak zorlanmicaksan ikinci donem birakabilirsin canim.kpss ye odaklanirsin
Çok zor cnm keşke bırakabilsem ama malesef çeyiz hazırlıkları var dershane ücreti falan derken
Ama şükürler olsun alanım yok gelicek diyolar gelirse ne yaparım bilmiyorum
okul oncesi miydn canm?
Kızlar biİm eğitim hocaları çek kopart testi önermiyoruz diyolar hani onlarda en üstte hangi konuyla ilgili test olduğu yazıyor ya ona göre çözüyoruz bi bakıma onun yerine soru bankaları bittiktedeneme çözün diyolar
Kuzum sen önümüzdeki yaz evlenmiceksen çeyizi bi sonraki sene de yaparsin. Ben geçen yil ist a calismaya gittim. Hem de orda kiralar çok pahali. Elime çok az bi para kaliyodu. Ona rağmen 1 yilda çeyizi bitirdim. Eğer yaza evlenmiceksen tamamen kendini derslere veren atansan sonra çeyizi bi kaç ayda bile halledersin.Çok zor cnm keşke bırakabilsem ama malesef çeyiz hazırlıkları var dershane ücreti falan derken
Ama şükürler olsun alanım yok gelicek diyolar gelirse ne yaparım bilmiyorum