- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Ben de daha yeni basladim calismaya. Su an coğrafya iklim videolari izliyorum. Hic canim istemedi bugün calismak pufff
Canim bol soru cozmemiz gerekiyor. Konu calisirken bana da anlamisim gb geliyor ama soruda afalliyorum. Bizi kurtaracak olan soru ve denemeler.
Dinlediğim hoca soyle diyor. Siz bol konu tekrar yapip az soru çözerek yanlis yapiyosunuz. Tam tersini yaptiginizda basariya ulasacaksiniz diyor
Canim cografya da hangi hocayi izliyorsun ?bugün kimse çalışmadı sanırım, benim de hiç canım istemedi. akşamları derse oturunca gerisini çok zor getiriyorum. sanırım sabah çok oyalanmadan hemen dersin başına geçmek en güzeli. ah bir de erken kalkabilsem.
bugün coğrafya iklimden 4 video izleyip bitirdim + 122 soru çözdüm.
Safranim engin eraydin hocanin adi. YouTube a yaz cikiyo. Çok güzel ve güncel anlatiyo. Malum artik coğrafya sorulari çok değişti. Ayrıca dinlerken ders gibi değil belgesel tadinda anlatiyo, mutlaka izlemelisin :)Canim cografya da hangi hocayi izliyorsun ?
Tamam canim.cok sagol.Safranim engin eraydin hocanin adi. YouTube a yaz cikiyo. Çok güzel ve güncel anlatiyo. Malum artik coğrafya sorulari çok değişti. Ayrıca dinlerken ders gibi değil belgesel tadinda anlatiyo, mutlaka izlemelisin :)
yabanci hayat cozdugum butun sorularda garcia tatla ilgili ama bi hocam cagristiran uyaricilar oldugunda da garcianin olabilecegini soylemis ama osym bunu sormaz sadece tatla ilgili olani bilmeniz yeter demisti..bu da o tarz bi soru..bence cok kafa yorma senin dusundugun dogru canm
Malesef yok canim. Önceki senelerde hakan dede izliyodum. Ama sinavda hic yeterli olmadiTamam canim.cok sagol.
Tarih ramazan yetkin dinleyecem. Daha dinlemedim.ama anlarsam seversem.
Tarih icin baska.onerin var mi ?
Soru hatali gb geldi canimKizlar ya garcia etkisi yeme içme ile alakali değilmi
Yargı 2016 yaprak test