2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Haklısın canım soru çözerek oturur umarım bilgilerimiz

bugün kimse çalışmadı sanırım, benim de hiç canım istemedi. akşamları derse oturunca gerisini çok zor getiriyorum. sanırım sabah çok oyalanmadan hemen dersin başına geçmek en güzeli. ah bir de erken kalkabilsem.
bugün coğrafya iklimden 4 video izleyip bitirdim + 122 soru çözdüm.

Canim cografya da hangi hocayi izliyorsun ?

Safranim engin eraydin hocanin adi. YouTube a yaz cikiyo. Çok güzel ve güncel anlatiyo. Malum artik coğrafya sorulari çok değişti. Ayrıca dinlerken ders gibi değil belgesel tadinda anlatiyo, mutlaka izlemelisin :)
Tamam canim.cok sagol.
Tarih ramazan yetkin dinleyecem. Daha dinlemedim.ama anlarsam seversem.
Tarih icin baska.onerin var mi ?

Kizlar soru bankasi.alacagim moduler seklinde. Yani ayri ayri kitaplar halinde.
Simdi inceledim 2016 kitaplari cogunlukla cozumlu soru bankasi. Ben sadece soru bankasi istiyorum.

Siz hangi yayini aldiniz ?

Kizlar ya garcia etkisi yeme içme ile alakali değilmi
Yargı 2016 yaprak test

Eklentiler

• 20151115_202231_001.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 102
yabanci hayat cozdugum butun sorularda garcia tatla ilgili ama bi hocam cagristiran uyaricilar oldugunda da garcianin olabilecegini soylemis ama osym bunu sormaz sadece tatla ilgili olani bilmeniz yeter demisti..bu da o tarz bi soru..bence cok kafa yorma senin dusundugun dogru canm

Teşekkür ederim canım cevabın için

Kuzular bugün hava güzel olmasına rağmen çıkıp dolaşmak kocisimle takilmak yerine ders çalıştım hemde en sevdiğim ders iyyy ölcmeye çalıştım soru çözdüm yarın yeni bir hafta zaman akıyor kizlar

Tamam canim.cok sagol.
Tarih ramazan yetkin dinleyecem. Daha dinlemedim.ama anlarsam seversem.
Tarih icin baska.onerin var mi ?
Malesef yok canim. Önceki senelerde hakan dede izliyodum. Ama sinavda hic yeterli olmadi
Çözümsüz soru bankasi bilmiyorum
Kizlar ya garcia etkisi yeme içme ile alakali değilmi
Yargı 2016 yaprak test
Soru hatali gb geldi canim

gunaydin kizlaar

dun gunduz calisamadim.havalar sogudugundan beri evde camasirlarimi kurutamiyodum.kurusalar da 4 5 gun suruyolar ve rutubetli pis bi koku veriolardi.yikandigi belli olmuyodu.bu yuzden kurutma makinesi almaya karar verdik.gunduz onunla ugrastim..evlenecek arkadaslar da kurutma mak. es gecmeyin..yazin problem degil ama kisin kurutmak cok zor oluyor..hele esiniz bnm gibi bi giydigini yikanmadan bi daha giymiyorsa

aksam osmanli kultur uygarlik vidyolarini bitirdim.yaprak test czdm. bugun dersanede tarih ve gelisim var.bos zamanlarimda kultur medeniyet ve gelisim sorularini cozucem

Günaydin kizlar
Ölçme istatistik lerle ugrasiyorum
Herkes e iyi calismalar
M macaron7 bende kurutma mak almak istiyorum hangisini aldiniz fikir için soruyorum canım

siemensten memnun oldugumuz icin kurutmayi da siemensten tercih ettik canim.yalniz polonyadaki fabrikalari yanmis piyasada stok sorunu varmis..bi tanidigimizin kullandigi modeli aldk.

bi de arcelik kullanan akrabamiz arcelik kurutmadan memnun degil

Günaydın kızlar Ağrılı dönemimdeyim ondan az az çalışabildim bu ağrılar ölüm ya ilaçlarla kalktım ayağa
sabah Osmanlı kuruluş ve yükselme tekrarı yaptım test çözdüm. Duraklama ve gerilemeyi bitirmeye çalışırım .
Sabah sabah güldürdü test çözerken cevap ne şimdi

M macaron7 saol canim aslında benim tüm elektronik ev aletleri arçelik memnunum tabi biraz araştırıp bende almak istiyorum kışın çok dert oluyor çamaşır kurutma
Ayy kızlar bu t ve z puanlar falan bitirdi beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…