2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Holofim benimki de hala onay bekliyor diyor. Benim arayip mi onaylamam gerek acaba yoksa onlar mi arayacak?
Bu arada hep Aras kargodan dertliyimdir ben de sag olsun
Yok canım ben aramadım ertesi gün onaylandı yazdı. Ptt seçtim ben de 75 lira üzeri ücretsiz yazıyordu. Önceden bu da yoktu mesela. İyice paragöz olmuşlar anlaşılan. Arası ben de pek sevmiyorum eski evi kaç defa gelmelerine rağmen bulamıyorlardı

Benim gecen yillarda olan mantiksizligim bütün dersleri ayni anda götürmeye calismakti.
Ama bu yil oyle yapmicam insallah. Ve deneme de pek cozmezdim. Ben gecen yillara bakarak kendimi gelistirmeye calsiyorum canim.
hatalarını görmen güzel bence üstüne gidersen bu yıl olmamasına imkan yok benimde bir sürü hatam var yıllardır yaptığım çabuk pes etmem mesela ama bu kpss başka bir şeye benzemez:) deneme çok önemliymiş konuları bitirince sürekli çözmek gerekiyormuş

Kitap yoksa stokta yok yazsınlar deli etmesinler insanı yaa, iptal etcem o olcak şimdi

Ben ptt secmek istemedim. gec gelebiliyor bazen. Arasi yine secmek zorunda kaldim bulundugum yere o geliyor çünkü.
Aradim az once canim evet onay gerekli dedi. Kargo numarasi verdi.

ptt kargoya dikkat edin evde bulamayınca geri iadeye gönderiyor öyle 1 ay mağdur oldum ben gelmiş geri gitmiş kitaplarım dağıtılmış sonra temin edemediler baya uğraştım

Kitap yoksa stokta yok yazsınlar deli etmesinler insanı yaa, iptal etcem o olcak şimdi

yazmıyorlar işte yazsalar bizde sipariş vermeyiz ben bir mantık kitabı yüzünden bir hafta bekledim yayınevi bir daha basmayacağız dediği zaman stokta yok yazıyorlar işiniz ne bekleyin demeye getiriyorlar herhalde

Ben konulari bitirmeyi beklerdim deneme icin konular da gec bitince deneme kalirdi haliyle
Allahin izniyle bu yil daha guzel plan yapmayi düşünüyorum. Tabi aksilik olmazsa.

Ben çıkıyorum kizlar. Daha kahvalti yapmadim

Ben ptt secmek istemedim. gec gelebiliyor bazen. Arasi yine secmek zorunda kaldim bulundugum yere o geliyor çünkü.
Aradim az once canim evet onay gerekli dedi. Kargo numarasi verdi.
Ama böyle bir şey yazmıyor ki belisim arayıp onaylatın falan gibi çok sinir oldum ya

Ben konulari bitirmeyi beklerdim deneme icin konular da gec bitince deneme kalirdi haliyle
Allahin izniyle bu yil daha guzel plan yapmayi düşünüyorum. Tabi aksilik olmazsa.

ben coğrafya matematik türkçeden ilerideyim baya ama tarih vatandaşlıktan sıfırım
Ben çıkıyorum kizlar. Daha kahvalti yapmadim

görüşürüz bende yapmadım gideyim afiyet olsun

ptt kargoya dikkat edin evde bulamayınca geri iadeye gönderiyor öyle 1 ay mağdur oldum ben gelmiş geri gitmiş kitaplarım dağıtılmış sonra temin edemediler baya uğraştım
Aa saçmalığa bak. Aldıkları parayı napmışlar peki? Biz evdeyiz sürekli de zaten daha kargoya bile verilmedi görülüyor.

Ama böyle bir şey yazmıyor ki belisim arayıp onaylatın falan gibi çok sinir oldum ya
Kuzum benim siparisin altinde siparis onay bekliyor diye yazıyor ben de aradim benim mi onaylatmam lazim dedim evet dedi. Onayladi. Sen bir ara istersen. Ne zaman geleceğini ogrenirsin en azindan . 4 gun oldu dersin.

Kuzum benim siparisin altinde siparis onay bekliyor diye yazıyor ben de aradim benim mi onaylatmam lazim dedim evet dedi. Onayladi. Sen bir ara istersen. Ne zaman geleceğini ogrenirsin en azindan . 4 gun oldu dersin.
Evet canım benimkinde de öyle yazıyordu ama ertesi gün kendiliğinden onaylandı yazdı. Dün aradım meşguldü tekrar arayamadım. Arayım birazdan baari

Aa saçmalığa bak. Aldıkları parayı napmışlar peki? Biz evdeyiz sürekli de zaten daha kargoya bile verilmedi görülüyor.

bilmiyorum bende o zaman şehir dışındaydım arabada çekmemiş bir kere aramış kitapseç daha aramadılar bende kargoyu bekliyorum aradım tekrar siparişi onayladı bu seferde kitap ellerinde yoktu diye bekledim falan filan hep dert hep sıkıntı

Bilgilendirme

2016 ÖSYM KPSS Sınav Takvimi

2016-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri)
22 Mayıs 2016

2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT)
24 Temmuz 2016

2016-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans (Ön Lisans Düzeyi)
22 Ekim 2016

2016-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans (Ortaöğretim Düzeyi)
23 Ekim 2016

İlgili Ösym Linki: http://www.osym.gov.tr/belge/1-23724/2016-sinav-takvimi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…