Yok canım ben aramadım ertesi gün onaylandı yazdı. Ptt seçtim ben de 75 lira üzeri ücretsiz yazıyordu. Önceden bu da yoktu mesela. İyice paragöz olmuşlar anlaşılan. Arası ben de pek sevmiyorum eski evi kaç defa gelmelerine rağmen bulamıyorlardıHolofim benimki de hala onay bekliyor diyor. Benim arayip mi onaylamam gerek acaba yoksa onlar mi arayacak?
Bu arada hep Aras kargodan dertliyimdir ben de sag olsun
hatalarını görmen güzel bence üstüne gidersen bu yıl olmamasına imkan yok benimde bir sürü hatam var yıllardır yaptığım çabuk pes etmem mesela ama bu kpss başka bir şeye benzemez:) deneme çok önemliymiş konuları bitirince sürekli çözmek gerekiyormuşBenim gecen yillarda olan mantiksizligim bütün dersleri ayni anda götürmeye calismakti.
Ama bu yil oyle yapmicam insallah. Ve deneme de pek cozmezdim. Ben gecen yillara bakarak kendimi gelistirmeye calsiyorum canim.
Kitap yoksa stokta yok yazsınlar deli etmesinler insanı yaa, iptal etcem o olcak şimdiGünaydın diycem ama erken kalkanlara ayip edicem :)) kitapsecten alışveriş yapıyorum bende hep genelde kitap ellerinde olmadığı zaman bekletiyorlar büyük bir ihtimal sizinkide oyle olmuştur kitap ellerine gecer gecmez hemen kargoya veriyorlar bende cuma günü gece vermiştim siparis cumartesi tatil zaten pazartesi ulasti bana
Ben ptt secmek istemedim. gec gelebiliyor bazen. Arasi yine secmek zorunda kaldim bulundugum yere o geliyor çünkü.Yok canım ben aramadım ertesi gün onaylandı yazdı. Ptt seçtim ben de 75 lira üzeri ücretsiz yazıyordu. Önceden bu da yoktu mesela. İyice paragöz olmuşlar anlaşılan. Arası ben de pek sevmiyorum eski evi kaç defa gelmelerine rağmen bulamıyorlardı
Çok da bişi yapmamış anlatımına göre ben bu kızdan daha çok çalışmışımve bu kız evliymiş burada da evli nişanlı olanlar var bu kız başardıysa sizde başarırsınız kendinize güvenin yeter ki :)
Kitap yoksa stokta yok yazsınlar deli etmesinler insanı yaa, iptal etcem o olcak şimdi
Ben konulari bitirmeyi beklerdim deneme icin konular da gec bitince deneme kalirdi haliylehatalarını görmen güzel bence üstüne gidersen bu yıl olmamasına imkan yok benimde bir sürü hatam var yıllardır yaptığım çabuk pes etmem mesela ama bu kpss başka bir şeye benzemez:) deneme çok önemliymiş konuları bitirince sürekli çözmek gerekiyormuş
netleri de 1.lik getirecek kadar yüksek değil benceÇok da bişi yapmamış anlatımına göre ben bu kızdan daha çok çalışmışım
Ama böyle bir şey yazmıyor ki belisim arayıp onaylatın falan gibi çok sinir oldum yaBen ptt secmek istemedim. gec gelebiliyor bazen. Arasi yine secmek zorunda kaldim bulundugum yere o geliyor çünkü.
Aradim az once canim evet onay gerekli dedi. Kargo numarasi verdi.
Ben konulari bitirmeyi beklerdim deneme icin konular da gec bitince deneme kalirdi haliyle
Allahin izniyle bu yil daha guzel plan yapmayi düşünüyorum. Tabi aksilik olmazsa.
Ben çıkıyorum kizlar. Daha kahvalti yapmadim
Aa saçmalığa bak. Aldıkları parayı napmışlar peki? Biz evdeyiz sürekli de zaten daha kargoya bile verilmedi görülüyor.ptt kargoya dikkat edin evde bulamayınca geri iadeye gönderiyor öyle 1 ay mağdur oldum ben gelmiş geri gitmiş kitaplarım dağıtılmış sonra temin edemediler baya uğraştım
Kuzum benim siparisin altinde siparis onay bekliyor diye yazıyor ben de aradim benim mi onaylatmam lazim dedim evet dedi. Onayladi. Sen bir ara istersen. Ne zaman geleceğini ogrenirsin en azindan . 4 gun oldu dersin.Ama böyle bir şey yazmıyor ki belisim arayıp onaylatın falan gibi çok sinir oldum ya
İlginç valla ne diyim hayırlı olsunnetleri de 1.lik getirecek kadar yüksek değil bencediğer bölümlerde daha yüksek yapan var
Evet canım benimkinde de öyle yazıyordu ama ertesi gün kendiliğinden onaylandı yazdı. Dün aradım meşguldü tekrar arayamadım. Arayım birazdan baariKuzum benim siparisin altinde siparis onay bekliyor diye yazıyor ben de aradim benim mi onaylatmam lazim dedim evet dedi. Onayladi. Sen bir ara istersen. Ne zaman geleceğini ogrenirsin en azindan . 4 gun oldu dersin.
Aa saçmalığa bak. Aldıkları parayı napmışlar peki? Biz evdeyiz sürekli de zaten daha kargoya bile verilmedi görülüyor.