Gormedikce bu kolaylaşıyor. Ama sonra universite zamani gelince yine görmeye başladım ve yine zorlandim.Nasıl toparlandın. İnsan bir haftada 3 kilo verir mi. hiçbir şey boğazımdan geçmiyor
Nasıl toparlandın. İnsan bir haftada 3 kilo verir mi. hiçbir şey boğazımdan geçmiyor
malesef yok. onda ki kredilerimi doldurdum.Canım sana simdi gecmeyecekmis gibi geliyor ama inan insan bunada alışıyor zamanla zor olur ama olur yani üzüldüm bendepeki tekrar birlikte olma sansiniz hic mi yok
malesef yok. onda ki kredilerimi doldurdum.
sana yaşadığım bi örneği anlatıcam belki umut olur.. üniden bi arkadaşım 5 yıldır çıktığı sevgilisiyle 5. yılın haziranında ayrıldılar. temmuzda kpss ye girdi ve sınıfçıydı, ilk 100 e girdiçok teşekkür ederim kızlar. Umarım toparlanabilirim .
Konu dışı olmasın millet kpss için girip benim özel hayatımı okuyacak. Ben sadece bu dönemde böyle birşey yaşarsanız nasıl başa çıkarsınız merak ettm.
İnsan yapmam, alışamam, olmazsa naparım dediği şeylere öyle alışıyor ki...
Yıllar önce söylediklerinde bilmiyordum böyle olduğunu
Her şey geçiyor. Hayat elinden alıyor bazı şeyleri ama yine kaybetmeye korkacağın şeylerde veriyor
Şu sıralar zor bir dönemden geçiyorum
Hayatım değişti. Çevrem değişti. Amaçlarım değişti.
En ufak bir şey bile beni dibe çekebiliyor
Halbuki düzeleceğini biliyorum şuan için beynimi inandıramıyorum o kadar
Ama biliyorum ki geçecek
Mascara, tek derdin aşk acısı olsun hayatta, sanırım en hafif acılardan biride o..
Hos geldin canim arkadaşımİnsan yapmam, alışamam, olmazsa naparım dediği şeylere öyle alışıyor ki...
Yıllar önce söylediklerinde bilmiyordum böyle olduğunu
Her şey geçiyor. Hayat elinden alıyor bazı şeyleri ama yine kaybetmeye korkacağın şeylerde veriyor
Şu sıralar zor bir dönemden geçiyorum
Hayatım değişti. Çevrem değişti. Amaçlarım değişti.
En ufak bir şey bile beni dibe çekebiliyor
Halbuki düzeleceğini biliyorum şuan için beynimi inandıramıyorum o kadar
Ama biliyorum ki geçecek
Mascara, tek derdin aşk acısı olsun hayatta, sanırım en hafif acılardan biride o..
Neyseki ben güzel bir şey için adım attım. Alışkanlıkları değiştirmek çok zor. Uyku düzenin, yeme düzenin aklına gelebilecek herşeyin. Kendime de kızıyorum aslında sosyal hayattan bu kadar uzak kaldığıma. Şuan inanılmaz zorlanıyorum ve kpss başlayacak vakit bulamıyorumoff üzüldüm ama sende sabret zaten hayat dediğimizde bir sınav değil mi sınanıyoruz işte kaderimize yazılmış değiştiremiyoruz bazı şeylerine diyeceğimi bilemedim
çok şükür kuzum benim hoşbuldukHos geldin canim arkadaşımHiçbir derdimiz Rabbimden daha büyük degil.
Ahh canım benim yaa. Ne desem bilemedim. Hiçbir söz seni teselli etmeye yetmez şu an. Dua et, Allaha sığın. Aklına getirmemek için yoğun olarak ders çalış başka yapcak bişi yok sanırımkeşke ikincisi olsa.
o kadar canım yanıyor ki. Bi kere kokusunu duymak yüzünü görmek için bütün hayatımı feda edebilirim.
Neyseki ben güzel bir şey için adım attım. Alışkanlıkları değiştirmek çok zor. Uyku düzenin, yeme düzenin aklına gelebilecek herşeyin. Kendime de kızıyorum aslında sosyal hayattan bu kadar uzak kaldığıma. Şuan inanılmaz zorlanıyorum ve kpss başlayacak vakit bulamıyorum
Bugün sürekli depresyondayim şarkısını soyledim durdum
Nerden aklima girdiyse zorla kendimi depresyona sokcam heralde
Zaten zor çıktım tekrar girmek istemiyorumşimdi değil şimdi olmaz o zamanlarda gelecek ama zamanı değil şimdi
Zaten zor çıktım tekrar girmek istemiyorum
Allah hepimize yardim etsin canım.bugün sanırım depresyon günü 8 ekim uğursuz gün olsun sevmedim bugünü herkes üzgün(