2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Nasil yani 22 mayis. Hic boyle olmazdi cok saskinim suan. Bir yandan da alana calismak icin fırsat ama Allah Allah.

Nasil yani 22 mayis. Hic boyle olmazdi cok saskinim suan. Bir yandan da alana calismak icin fırsat ama Allah Allah.
mayıstaki sınavın sonuçlarıda 9 haziranda duyurulacakmış
alan sonuçlarıda 11 ağustosta açıklanacakmış ay çok şaşkınım 2 temmuz dedi herkes

mayıstaki sınavın sonuçlarıda 9 haziranda duyurulacakmış
alan sonuçlarıda 11 ağustosta açıklanacakmış ay çok şaşkınım 2 temmuz dedi herkes
Yalniz ben simdiden gelinlik ev esyasi vs telasina girdim bizim düğün 14ağustos ne ara yapicam ben bunlari

HOLOFİRAM senin yasadiginin aynisini yasadim ben. Ptt kargoyu secmistim. Onaylandi yazdi ve kargo bilgisi yazmadi. Aradim onlar kargoya verildgini soylediler. Kitaplarim tam 2 hafta sonra geldi. O gun de annemle hastanedeydik o gun gelmis. Haydi gittim pttden aldim. Senin gibi ucretsiz kargo olsun diye secmistim ama cok gec geldi. Umarim senin oyle olmaz
Bi sene alan sinavi 1 hafta ertelenmisti. Umarim o olmaz bari cunku dugunum 31 temmuzda ve sinav icin edirneden ist a gidiyorum.
13 mayista da nikah yapicaktik ama basvurdugun bilgilerle girmen gerekiyo dimi? Evli diye degismesi sikinti olur mu acaba
Puff niye surekli biseylerle oynuyolar ya

sen evlendikten snra en gec bi hafta icinde resmi kayitlarda esinin soyadiyla yer aliosun.kimligi deistirmen yetiyo..mesela ben 30 mayista evlendim.sinav giris yerleri aciklandiginda aiste yeni soyadimla kayitliydim.

Sedefim sen en iyisi nikahi sinavlar bittikten sonra yap. Ne olur ne olmaz. Her yerde guvenlik onlemleri ayni olmuyor. Mesela ben burda tel tokayla ve sacim bagli girmistim(resimde acikti) bir sey dememislerdi. Ama baska yerde tokayla almamislar. Diger yerde sırf resimde sari sacli gercekte siyah sacli diye kizi sinava almamislardi. Belli olmaz bu isler.

tekrar düşündm..13 üne kadar sınav giriş yerleri açıklanır..seninki biraz riskli sınava 10 gün kala evleneceksn. 22 mayıstan snra yap nikahı..kafan rahat eder

tekrar düşündm..13 üne kadar sınav giriş yerleri açıklanır..seninki biraz riskli sınava 10 gün kala evleneceksn. 22 mayıstan snra yap nikahı..kafan rahat eder
Evet bence de 24 temmuzda sinavsa 25 26 vs o sira nikahi yapsa daha iyi olur.
Ben osym.ye hic güvenmiyorum. Ve gozetmenlerin ne yapacagi da belli olmaz.

hayret ya bu kadar da olmaması gerek ama neyse

canım kıtabın yayın evı veya yazarı var mı alayım bende

Benim gecen yillarda olan mantiksizligim bütün dersleri ayni anda götürmeye calismakti.
Ama bu yil oyle yapmicam insallah. Ve deneme de pek cozmezdim. Ben gecen yillara bakarak kendimi gelistirmeye calsiyorum canim.
ayy bende aynı anda calıstım gecen yıl hepsı bırarada tabı olmadı busne de tek ders gıdıyorum ama bakalım sen nasıl calısmaya karar verdın canım

Kitap yoksa stokta yok yazsınlar deli etmesinler insanı yaa, iptal etcem o olcak şimdi

ay benıde delı edıyo bunlar canım ya kıtap yoksa aynı gun kargo yazma demı ama

Ben konulari bitirmeyi beklerdim deneme icin konular da gec bitince deneme kalirdi haliyle
Allahin izniyle bu yil daha guzel plan yapmayi düşünüyorum. Tabi aksilik olmazsa.
bende konu bıtsın dıye bekliyorum deneme ıcın hata mı edıyorum ay ben plan yaana kadar sına v a gırıcez

ChocolateChips canim once egitimi bitirmeyi düşünüyorum.
Sonra gk gy ve alanla devam edicem tabi aksilik cikmazsa. Arada da deneme cozerek ilerlerim insallah.
Antremanlarla matematik 1 ve 2 sini al. Halil ibrahim kucukkaya yazari. Istersen internetten de arastirabilirsin once.

Son düzenleme:
Ya canlar bende tek ders gitmeyi düşündüm ama ya unutursak mesela cografyayi bitirdik diyelim gectik matematige sonra tarihe ee cografya unutulmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…