Nasil yani 22 mayis. Hic boyle olmazdi cok saskinim suan. Bir yandan da alana calismak icin fırsat ama Allah Allah.Bilgilendirme
2016 ÖSYM KPSS Sınav Takvimi
2016-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri)
22 Mayıs 2016
2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT)
24 Temmuz 2016
2016-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans (Ön Lisans Düzeyi)
22 Ekim 2016
2016-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans (Ortaöğretim Düzeyi)
23 Ekim 2016
İlgili Ösym Linki: http://www.osym.gov.tr/belge/1-23724/2016-sinav-takvimi.html
mayıstaki sınavın sonuçlarıda 9 haziranda duyurulacakmışNasil yani 22 mayis. Hic boyle olmazdi cok saskinim suan. Bir yandan da alana calismak icin fırsat ama Allah Allah.
Yalniz ben simdiden gelinlik ev esyasi vs telasina girdim bizim düğün 14ağustos ne ara yapicam ben bunlarimayıstaki sınavın sonuçlarıda 9 haziranda duyurulacakmış
alan sonuçlarıda 11 ağustosta açıklanacakmış ay çok şaşkınım 2 temmuz dedi herkes
yaa kötü olmuş erteleme şansınız var mı peki eylüle ekime falanYalniz ben simdiden gelinlik ev esyasi vs telasina girdim bizim düğün 14ağustos ne ara yapicam ben bunlari
Yok erteleyemeyiz canim. Ay cok stres oldum suan.yaa kötü olmuş erteleme şansınız var mı peki eylüle ekime falan
Yok erteleyemeyiz canim. Ay cok stres oldum suan.
biri bana tokat atsın ya 22 mayıs mı yazıyo orada
HOLOFİRAM senin yasadiginin aynisini yasadim ben. Ptt kargoyu secmistim. Onaylandi yazdi ve kargo bilgisi yazmadi. Aradim onlar kargoya verildgini soylediler. Kitaplarim tam 2 hafta sonra geldi. O gun de annemle hastanedeydik o gun gelmis. Haydi gittim pttden aldim. Senin gibi ucretsiz kargo olsun diye secmistim ama cok gec geldi. Umarim senin oyle olmaz
Bi sene alan sinavi 1 hafta ertelenmisti. Umarim o olmaz bari cunku dugunum 31 temmuzdave sinav icin edirneden ist a gidiyorum.
13 mayista da nikah yapicaktik ama basvurdugun bilgilerle girmen gerekiyo dimi? Evli diye degismesi sikinti olur mu acaba
Puff niye surekli biseylerle oynuyolar ya
Sedefim sen en iyisi nikahi sinavlar bittikten sonra yap. Ne olur ne olmaz. Her yerde guvenlik onlemleri ayni olmuyor. Mesela ben burda tel tokayla ve sacim bagli girmistim(resimde acikti) bir sey dememislerdi. Ama baska yerde tokayla almamislar. Diger yerde sırf resimde sari sacli gercekte siyah sacli diye kizi sinava almamislardi. Belli olmaz bu isler.HOLOFİRAM senin yasadiginin aynisini yasadim ben. Ptt kargoyu secmistim. Onaylandi yazdi ve kargo bilgisi yazmadi. Aradim onlar kargoya verildgini soylediler. Kitaplarim tam 2 hafta sonra geldi. O gun de annemle hastanedeydik o gun gelmis. Haydi gittim pttden aldim. Senin gibi ucretsiz kargo olsun diye secmistim ama cok gec geldi. Umarim senin oyle olmaz
Bi sene alan sinavi 1 hafta ertelenmisti. Umarim o olmaz bari cunku dugunum 31 temmuzdave sinav icin edirneden ist a gidiyorum.
13 mayista da nikah yapicaktik ama basvurdugun bilgilerle girmen gerekiyo dimi? Evli diye degismesi sikinti olur mu acaba
Puff niye surekli biseylerle oynuyolar ya
Sedefim sen en iyisi nikahi sinavlar bittikten sonra yap. Ne olur ne olmaz. Her yerde guvenlik onlemleri ayni olmuyor. Mesela ben burda tel tokayla ve sacim bagli girmistim(resimde acikti) bir sey dememislerdi. Ama baska yerde tokayla almamislar. Diger yerde sırf resimde sari sacli gercekte siyah sacli diye kizi sinava almamislardi. Belli olmaz bu isler.
Evet bence de 24 temmuzda sinavsa 25 26 vs o sira nikahi yapsa daha iyi olur.tekrar düşündm..13 üne kadar sınav giriş yerleri açıklanır..seninki biraz riskli sınava 10 gün kala evleneceksn. 22 mayıstan snra yap nikahı..kafan rahat eder
Evet bence de 24 temmuzda sinavsa 25 26 vs o sira nikahi yapsa daha iyi olur.
Ben osym.ye hic güvenmiyorum. Ve gozetmenlerin ne yapacagi da belli olmaz.
Hatta bence dugun salonunda yapsinlar nikahiça
zaten nikah düğün ayrı olacakmıs. sınavdan snra yapsın en temiziii..sedef senin adına karar verdikk
hayret ya bu kadar da olmaması gerek ama neyseSedefim sen en iyisi nikahi sinavlar bittikten sonra yap. Ne olur ne olmaz. Her yerde guvenlik onlemleri ayni olmuyor. Mesela ben burda tel tokayla ve sacim bagli girmistim(resimde acikti) bir sey dememislerdi. Ama baska yerde tokayla almamislar. Diger yerde sırf resimde sari sacli gercekte siyah sacli diye kizi sinava almamislardi. Belli olmaz bu isler.
Ben dün siparis verdim canim. Diger siparislerimde verdikten sonra bir de ariyordum garanti olsun diye.
Ama simdi aradim ve onaylaman gerek dediler onaylattim bakalim ne zaman gelir. Bu arada matematik icin sana antreman kitabini oneririm canim. Benim matematik orta duzeydedir ama bu kitap en temelden baslayip zora dogru bircok testle ilerliyor. Gercekten memnun kalirsin. Ben ondan çalışıyorum.
ayy bende aynı anda calıstım gecen yıl hepsı bıraradaBenim gecen yillarda olan mantiksizligim bütün dersleri ayni anda götürmeye calismakti.
Ama bu yil oyle yapmicam insallah. Ve deneme de pek cozmezdim. Ben gecen yillara bakarak kendimi gelistirmeye calsiyorum canim.
Kitap yoksa stokta yok yazsınlar deli etmesinler insanı yaa, iptal etcem o olcak şimdi
bende konu bıtsın dıye bekliyorum deneme ıcın hata mı edıyorumBen konulari bitirmeyi beklerdim deneme icin konular da gec bitince deneme kalirdi haliyle
Allahin izniyle bu yil daha guzel plan yapmayi düşünüyorum. Tabi aksilik olmazsa.
Ya canlar bende tek ders gitmeyi düşündüm ama ya unutursak mesela cografyayi bitirdik diyelim gectik matematige sonra tarihe ee cografya unutulmaz mi