2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

ayyyy ben cok panık oldum yaaaaa sınav mayısta olması kötü oldu yaaaaaa

tekrar düşündm..13 üne kadar sınav giriş yerleri açıklanır..seninki biraz riskli sınava 10 gün kala evleneceksn. 22 mayıstan snra yap nikahı..kafan rahat eder
Ay kizlar cok tesekkur ederim derdime hemen derman olmussunuz cok sagolun :)
Nikahi dugun salonunda yapamam, kina gecesi yapmicam. Kinayi dugunde yapicam 11 den sonra gibi, taki falan da uzun suruyo nikahi da koyarsam sikisir. Artik dugunden bi kac gun once yaparim o zaman nikahi
Osym evlenmeme engel olamazsin sekerim hihh :)

ölü gibi hissediyorum kızlar. sınav mayısa alındığını öğrenince şok oldum.
Napacağım ben...

Evet konu sahibi olarak olaya el atiyorum.
Madem sınav tarihini değiştiremicez o zaman bir şekilde hızımızı arttırıp tarihe uygun hale gelicez.
Suan herkes bizimle ayni durumda unutmayın.
Şartlar bize uymuyorsa biz şartlara uymak zorundayız Başka caremiz var mi?

Son düzenleme:
haklisin Belissa

hizimizi arttirmaliyiz.

benim misafirlerim gelicek ev isi kisliklari yerlestireyim derken bugun calisamadim..simdi bi saatlik bosluk buldm derse oturdum..misafirler gittikten snra da saat kac olursa olsun calisicam.vakit cok onemlii.kimse calismama engel olamazz

Kuzumm badem Allah sevdigi kulunu sinarmis bu hayatta. Bol bol dua et canim benim. Umarim guzel gunlere hepimiz kavusuruz. Kpss ye calismak istersen biz burda elimizden geldigince yardimci oluruz kuzum
sedefim sende mi burdasın. özledim fıstığım
kpss başlayacağım inşallah en azından vizeleri atlatmayı düşünüyorum ama ara ara genel kültür okuyorum güncel bilgi falan çok uzak kalmamaya gayretteyim. bizim sınavda bir ay ertelenmiş tam stajımda bir ay kaybediyodum ordan yırtmış oldum belissam verdi bugün haberi

teşekkür ederimmm
matematiğe şenol hoca ve ideal matematikten video izleyerek ve bol soru çözerek çalışabilirsin. bu önerdiklerim temelden anlatıyor. sıfır matematik kitabı falanda varmış ama denemediğim için bilemiyorum. antremanlarla matta soruların çözümleri yoktu ama onu sevmemiştim ben

bir de sanırım sınav öne çekildiği için panik olmuşsunuz ama olmayın sıkıntı stres başarı getirmiyor ben test ettim onayladım. daha zaman var diyerek yayıla yayıla çalışmaktansa biran evvel düzen oturtup konuları geçmeye çalışın derim. bir yıl daha kaybedip aynı şeyleri yaşamak istemediğinizi düşünüp gaz alın :)

teşekkür ederim canım bakayım vıdeo kıtap derken calısmaya başlasam cok ıyı olacak

ölü gibi hissediyorum kızlar. sınav mayısa alındığını öğrenince şok oldum.
Napacağım ben...

canım kendını derse vermeye calıs san zor tabı burdan yazması kolay dıyeceksın ama elden ne gelır

Canim hizlanmaktan başka yapacak bir sey yok malesef
ayyy cokkk panık oldum bende

cok haklısın herkes bızımle aynı durumda hemen planlarımızı aktıflestırmemız gerek

ayyy macaron bana da ver o azımden

haklısın canım su bır hafta fazla salladım al kapıya geldı

kızlar dershaneye çok sinirliyim.
hala başlayacak. En azından derslere gider birşeyler kapardım.
gidip sinirimi onlardan çıkarasım var. neyi bekliyorsunuz sınav gününü mü diyeceğim. Yerden yere vurduğunuz kötülediğiniz dershaneler çoktan başladı diyeceğim. Sizce yapayım mı

Badem kuzum ben de ckk ozledim seni. Seni de aramizda gormek isteriz. Ben de cok umutsuzdum. Kpss yi cikarmistim hayatimdan. Morisi sagolsun umut oldu bana. Bi de biz ne yaparsak yapalim bizim tek kurtulusumuz kpss. O yuzden tirmalamaliyiz. Baska caremiz yok

Kizlar sinav tarihine iyi yanindan da bakmak lazim. Zaten onemli olan alan. İlk sinav da uzerimizde yuktu. İyi kotu bi sekilde onu atlattiktan sonra tam 60 gun sadece alan derdimiz olcak. Gygk egitim yukumuz gitmis olcak

Canim benim bi arkadasimin ekimin basinda basladi, onun da baslamasi lazim. Hangi dershane?

evet sedefim güzel yerinden yakalamış. hepsine cümbür cemaat çalışmaktansa aradan çıkması daha iyi

kızlar teşbih istiare teşhis falan onları karıştırıyorum
o şekilde sormak kpss tarzı değil diyor kitapta ama emin olamadım. ezber yapmam gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…