amaniiiiin semim gelmişMerhaba canlarım.Burayı çok ihmal ettim biliyorum.Ders
çalışmaya başlamadım henüz utanıyorum sizdenMaşallah ne güzel
çalışıyorsunuzEn kısa zamanda bomba gibi döneceğim söz veriyorum.
sedefonur tarihten tarihsavarı öneririm ben kuzum.
Kuzum gelmissss :)))) hoşgeldin semiramisimmm. Ozlettin kendini. En kisa zamanda bekliyoruz seni sensiz eksigiz bak :) ehh pek parlak calistigimiz söylenemez, yani kendi adima soliim :) birbirimizi gazlayarak ite kaka gidiyorum simdilik. Çok geç kalmadan gel bak ben geç basladigim için pismanim. Zamanla hep birlikte daha iyi olcaz inşallah :)Merhaba canlarım.Burayı çok ihmal ettim biliyorum.Ders
Kuzum gelmissss :)))) hoşgeldin semiramisimmm. Ozlettin kendini. En kisa zamanda bekliyoruz seni sensiz eksigiz bak :) ehh pek parlak calistigimiz söylenemez, yani kendi adima soliim :) birbirimizi gazlayarak ite kaka gidiyorum simdilik. Çok geç kalmadan gel bak ben geç basladigim için pismanim. Zamanla hep birlikte daha iyi olcaz inşallah :)
Kuuzm cok teşekkür ederim simdi dışarı çıkamam ama nisanlima söyleyim de bakabilirse baksın.canım ihtiyaç bozdu artık, ben beğenmiyorum. eğitimde 7 iklim öneririm
Belissa kuzum bugün a 101 e çok güzel çeyizlik ciciler gelmiş, benim çay bardağına çok ihtiyacım vardı, aldım. sana da tavsiye ederim. çok güzeller =)
Semim seni özledimMerhaba canlarım.Burayı çok ihmal ettim biliyorum.Ders
Aynen öyle kuzum :) amin insallahhhİnşallah kuzum benim hoş buldumBen de sizi
çok özledimBiraz
bıkkınlık var işte hepimizde ama el mahkum
çalışıcaz başarıcaz Allahın izniyle.
rica ederim kuzum. Fiyatlari da çok uygun. :)Kuuzm cok teşekkür ederim simdi dışarı çıkamam ama nisanlima söyleyim de bakabilirse baksın.
Semim seni özledimen kisa zamanda bekliyoruz canim ici
Sedefim şimdi söyledim nisanlima. O da tam okuldan çıkmisti hemen a101e gir dedimAynen öyle kuzum :) amin insallahhh
rica ederim kuzum. Fiyatlari da çok uygun. :)
Kuzum çok sevindim bulmasina. Ben de bugün öğlen tesadüfen gördüm. Daha sabahtan bitiriyolar. Ben de cay bardaklarimdan aldim. Bardaklarimiz çok seker bak :) kavonozlar küçüktü kuzum evetSedefim şimdi söyledim nisanlima. O da tam okuldan çıkmisti hemen a101e gir dedimcay bardaklari varmis pembe mavi. Pembesinin resmini atti cok seker duruyor onu aldirdim ama digerleri kalmamış galiba yok dedi..kavanozlar da küçükmüş eh cay bardaklari da kısa günün karı o zaman dedim :))
Evet kuzum cok tatlılar. Gule gule kullanalimKuzum çok sevindim bulmasina. Ben de bugün öğlen tesadüfen gördüm. Daha sabahtan bitiriyolar. Ben de cay bardaklarimdan aldim. Bardaklarimiz çok seker bak :) kavonozlar küçüktü kuzum evet
Eki Görüntüle 1686675
Oyy güle güle kullanın canlarımKuzum çok sevindim bulmasina. Ben de bugün öğlen tesadüfen gördüm. Daha sabahtan bitiriyolar. Ben de cay bardaklarimdan aldim. Bardaklarimiz çok seker bak :) kavonozlar küçüktü kuzum evet
Eki Görüntüle 1686675
Sag ol bebisimOyy güle güle kullanın canlarım
Sağol holofum :)Oyy güle güle kullanın canlarım
Ben de yer şekilleri videolarindayim macaronum. Engin hoca ne güzel anlatmis. Belgesel izler gibi izliyorum. 2 si bitti daha 5 videom var. Sorulari yarina artikceyizlerinizi gule gule kullanin kizlarr
bugun de evdeydim.disari cikacaktim aslinada ama yemek yaptim cografya yer sekilleri vidyosu izledim.bi baktm bu saat olmus..yarin bi degisiklik yaparim artik
saat basinda cografya testine baslicam
ChocolateChips durumumuz ayni desene
Ben de yer şekilleri videolarindayim macaronum. Engin hoca ne güzel anlatmis. Belgesel izler gibi izliyorum. 2 si bitti daha 5 videom var. Sorulari yarina artik
burda birbirimize destek oluyoruz ya kızlar, inanın gerçekte tanıdığımız olsa bize engel olurdu. biraz karamsarım belki bu konuda, zamanında çok kazık yedim. ama sizleri görmesem de benim çevremdeki insanlardan çok daha iyiliğimi düşünen, gerek kpss gerek diğer süreçlerde bana her daim yardımcı olan arkadaşlarımsınız.
sizler de iyi ki varsınız canımmmsedefonur evet canım burasi iyi geliyor bana da iyi ki varsınız
Ooo çok az kalmış ceyizin tamamlanmasına canım
Kuuzm cok teşekkür ederim simdi dışarı çıkamam ama nisanlima söyleyim de bakabilirse baksın.
Semim seni özledimen kisa zamanda bekliyoruz canim ici
Kuzum çok sevindim bulmasina. Ben de bugün öğlen tesadüfen gördüm. Daha sabahtan bitiriyolar. Ben de cay bardaklarimdan aldim. Bardaklarimiz çok seker bak :) kavonozlar küçüktü kuzum evet
Eki Görüntüle 1686675
Evet kuzum cok tatlılar. Gule gule kullanaliminsallah