2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Merhaba canlarım.:KK68: Burayı çok ihmal ettim biliyorum.Ders
çalışmaya başlamadım henüz utanıyorum sizden :oops:Maşallah ne güzel
çalışıyorsunuz:nazar:En kısa zamanda bomba gibi döneceğim söz veriyorum.Hoppa
sedefonur sedefonur tarihten tarihsavarı öneririm ben kuzum.:KK39:
Kuzum gelmissss :)))) hoşgeldin semiramisimmm. Ozlettin kendini. En kisa zamanda bekliyoruz seni sensiz eksigiz bak :) ehh pek parlak calistigimiz söylenemez, yani kendi adima soliim :) birbirimizi gazlayarak ite kaka gidiyorum simdilik. Çok geç kalmadan gel bak ben geç basladigim için pismanim. Zamanla hep birlikte daha iyi olcaz inşallah :)

Kuzum gelmissss :)))) hoşgeldin semiramisimmm. Ozlettin kendini. En kisa zamanda bekliyoruz seni sensiz eksigiz bak :) ehh pek parlak calistigimiz söylenemez, yani kendi adima soliim :) birbirimizi gazlayarak ite kaka gidiyorum simdilik. Çok geç kalmadan gel bak ben geç basladigim için pismanim. Zamanla hep birlikte daha iyi olcaz inşallah :)

İnşallah kuzum benim hoş buldum:KK68:Ben de sizi
çok özledim :KK60: Biraz
bıkkınlık var işte hepimizde ama el mahkum
çalışıcaz başarıcaz Allahın izniyle.En Büyük TÜRKİYE

canım ihtiyaç bozdu artık, ben beğenmiyorum. eğitimde 7 iklim öneririm

Belissa Belissa kuzum bugün a 101 e çok güzel çeyizlik ciciler gelmiş, benim çay bardağına çok ihtiyacım vardı, aldım. sana da tavsiye ederim. çok güzeller =)
Kuuzm cok teşekkür ederim simdi dışarı çıkamam ama nisanlima söyleyim de bakabilirse baksın.
:KK74:
Merhaba canlarım.:KK68: Burayı çok ihmal ettim biliyorum.Ders
çalışmaya başlamadım henüz utanıyorum sizden :oops:Maşallah ne güzel
çalışıyorsunuz:nazar:En kısa zamanda bomba gibi döneceğim söz veriyorum.Hoppa
sedefonur sedefonur tarihten tarihsavarı öneririm ben kuzum.:KK39:
Semim seni özledim:KK33: en kisa zamanda bekliyoruz canim ici:KK60:

İnşallah kuzum benim hoş buldum:KK68:Ben de sizi
çok özledim :KK60: Biraz
bıkkınlık var işte hepimizde ama el mahkum
çalışıcaz başarıcaz Allahın izniyle.En Büyük TÜRKİYE
Aynen öyle kuzum :) amin insallahhh
Kuuzm cok teşekkür ederim simdi dışarı çıkamam ama nisanlima söyleyim de bakabilirse baksın.
rica ederim kuzum. Fiyatlari da çok uygun. :)

Aynen öyle kuzum :) amin insallahhh
rica ederim kuzum. Fiyatlari da çok uygun. :)
Sedefim şimdi söyledim nisanlima. O da tam okuldan çıkmisti hemen a101e gir dedim :-) cay bardaklari varmis pembe mavi. Pembesinin resmini atti cok seker duruyor onu aldirdim ama digerleri kalmamış galiba yok dedi..kavanozlar da küçükmüş eh cay bardaklari da kısa günün karı o zaman dedim :))

Sedefim şimdi söyledim nisanlima. O da tam okuldan çıkmisti hemen a101e gir dedim :-) cay bardaklari varmis pembe mavi. Pembesinin resmini atti cok seker duruyor onu aldirdim ama digerleri kalmamış galiba yok dedi..kavanozlar da küçükmüş eh cay bardaklari da kısa günün karı o zaman dedim :))
Kuzum çok sevindim bulmasina. Ben de bugün öğlen tesadüfen gördüm. Daha sabahtan bitiriyolar. Ben de cay bardaklarimdan aldim. Bardaklarimiz çok seker bak :) kavonozlar küçüktü kuzum evet
BestMe_20151112132024.jpg

ceyizlerinizi gule gule kullanin kizlarr :KK76:

bugun de evdeydim.disari cikacaktim aslinada ama yemek yaptim cografya yer sekilleri vidyosu izledim.bi baktm bu saat olmus..yarin bi degisiklik yaparim artik:KK50:

saat basinda cografya testine baslicam :KK55::KK55:

ChocolateChips ChocolateChips durumumuz ayni desene:KK200:
Ben de yer şekilleri videolarindayim macaronum. Engin hoca ne güzel anlatmis. Belgesel izler gibi izliyorum. 2 si bitti daha 5 videom var. Sorulari yarina artik

M macaron7 aynen canım istediğim gibi birisi yok çevremde bir arkadaşım olsun beraber ders çalışıp birbirimize destek verdigimiz zamanı paylaşacağım arkadaşım olsaydı çok iyi olurdu
Ceyizler ne alemde kuzular Güle güle aşk la kullanin:KK19:

M macaron7 aynen canım istediğim gibi birisi yok çevremde bir arkadaşım olsun beraber ders çalışıp birbirimize destek verdigimiz zamanı paylaşacağım arkadaşım olsaydı çok iyi olurdu
Ceyizler ne alemde kuzular Güle güle aşk la kullanin:KK19:
burda birbirimize destek oluyoruz ya kızlar, inanın gerçekte tanıdığımız olsa bize engel olurdu. biraz karamsarım belki bu konuda, zamanında çok kazık yedim. ama sizleri görmesem de benim çevremdeki insanlardan çok daha iyiliğimi düşünen, gerek kpss gerek diğer süreçlerde bana her daim yardımcı olan arkadaşlarımsınız. :KK74:

benim çeyizler bitti sayılır :KK73:sadece ütü masam ve misafir bardak takımım kaldı çok şükür :KK36:

Bende özledim kuzumu,ikizimi :KK60::KK68::KK200:
Kuzum çok sevindim bulmasina. Ben de bugün öğlen tesadüfen gördüm. Daha sabahtan bitiriyolar. Ben de cay bardaklarimdan aldim. Bardaklarimiz çok seker bak :) kavonozlar küçüktü kuzum evet
Eki Görüntüle 1686675

Evet kuzum cok tatlılar. Gule gule kullanalim:KK68: insallah

Hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın çok tatlı bardaklar :21:Bir gün
nasip olur da evinize misafir olursam bu bardaklarla çay isterim ona göre:KK37:

X