Canim iyi olur da ben tablo yapmayi bilmiyorum. Bir de onu yazmak cok uzun surmez mi bir suru ders ve konu varTopik sahibiBelissa cım ilk sayfada dersleri ünite ünite yazıp karşısına bitirenleri yazsak güzel olmaz mı motivasyonumuz artar gectiğimz yıllarda sedefim @sedefonur yapmıştı galiba
Canim iyi olur da ben tablo yapmayi bilmiyorum. Bir de onu yazmak cok uzun surmez mi bir suru ders ve konu var
Bakayim canim tabloyu yapabilirsemtablo yapmayi ben de bilmiyorum.gk gy ve egitim olur.basliklari kopyala yapistir yapabilirsin.bilemedm
Diğer konuya noldu kızlarrMascara tatlım sende gel buradan devam edelim :)
Hiç uğraşma canım ya seni çok oyalar oYok canim her tusa bastim tablo cikmadi
Kizlardan bilen var mi ?
Canım biz daha önce mesajlaşmışız. Bu yılın başı kullanmadığım kıyafetleri satmaya çalışmıştım harçlık çıkarmak için sen de eşofmanı sormuşsun bana olur mu diyeDiğer konuya noldu kızlarr
Canim diger konu duruyor hala. Ama ben bizim kizlarla eski duzenimize alışık olduğum icin yeni baslik actim.Diğer konuya noldu kızlarr
Çok kötü olurdukızlar birşey sormak istiyorum.
böyle bir sınav hazırlığında ayrılık yaşasanız bu sizi nasıl etkilerdi?
büyük bi karanlık beni içine çekiyor sankiÇok kötü olurdu
Aslina bakarsan ben de öyle düşünüyorum holofim.Hiç uğraşma canım ya seni çok oyalar o
Ayrıldınız mı?büyük bi karanlık beni içine çekiyor sanki
çok çok korkuyorum.
ya toparlanamazsam
Ne zaman ayrıldınız canim ve uzun muydu ilişkiniz?kızlar birşey sormak istiyorum.
böyle bir sınav hazırlığında ayrılık yaşasanız bu sizi nasıl etkilerdi?
yeni değil oldu biraz . Ama hep iletişim halindeydik. Yani ben konuşmak istiyordum. o da arıyordu. Ve onun sesi bana iyi geliyordu. Konuştuğumuz gün ve ertesi odaklanabiliyordum birazda olsa.Ayrıldınız mı?
yeni ayrılmadık. 1 yıllıktı ilişkimiz.Ne zaman ayrıldınız canim ve uzun muydu ilişkiniz?
Kolay degil. Bu durumu yaşadım ben de. Nisanlimla sevgili oldugumuz ilk yil ayrılmıştık. zor toparladim ama insan görmeyince daha kolay oluyor toparlaması.yeni ayrılmadık. 1 yıllıktı ilişkimiz.
Çok zor canım, Allah yardımcın olsun. Sen hala seviyor musun yoksa boşluğa düşmemek için mi görüşüyorsun?yeni değil oldu biraz . Ama hep iletişim halindeydik. Yani ben konuşmak istiyordum. o da arıyordu. Ve onun sesi bana iyi geliyordu. Konuştuğumuz gün ve ertesi odaklanabiliyordum birazda olsa.
İki gündür konuşmamıştık dünde bana biz ayrıldık farkında mısın dedi. Artık aramayacak. Ve ben bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
keşke ikincisi olsa.Çok zor canım, Allah yardımcın olsun. Sen hala seviyor musun yoksa boşluğa düşmemek için mi görüşüyorsun?
Nasıl toparlandın. İnsan bir haftada 3 kilo verir mi. hiçbir şey boğazımdan geçmiyorKolay degil. Bu durumu yaşadım ben de. Nisanlimla sevgili oldugumuz ilk yil ayrılmıştık. zor toparladim ama insan görmeyince daha kolay oluyor toparlaması.