2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Topik sahibi Belissa Belissa cım ilk sayfada dersleri ünite ünite yazıp karşısına bitirenleri yazsak güzel olmaz mı:21: motivasyonumuz artar gectiğimz yıllarda sedefim @sedefonur yapmıştı galiba:KK19:
Canim iyi olur da ben tablo yapmayi bilmiyorum. Bir de onu yazmak cok uzun surmez mi bir suru ders ve konu varo_O

Yok canim her tusa bastim tablo cikmadi
Kizlardan bilen var mi ?

kızlar birşey sormak istiyorum.
böyle bir sınav hazırlığında ayrılık yaşasanız bu sizi nasıl etkilerdi?

Ayrıldınız mı?
yeni değil oldu biraz . Ama hep iletişim halindeydik. Yani ben konuşmak istiyordum. o da arıyordu. Ve onun sesi bana iyi geliyordu. Konuştuğumuz gün ve ertesi odaklanabiliyordum birazda olsa.
İki gündür konuşmamıştık dünde bana biz ayrıldık farkında mısın dedi. Artık aramayacak. Ve ben bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.

yeni ayrılmadık. 1 yıllıktı ilişkimiz.
Kolay degil. Bu durumu yaşadım ben de. Nisanlimla sevgili oldugumuz ilk yil ayrılmıştık. zor toparladim ama insan görmeyince daha kolay oluyor toparlaması.

yeni değil oldu biraz . Ama hep iletişim halindeydik. Yani ben konuşmak istiyordum. o da arıyordu. Ve onun sesi bana iyi geliyordu. Konuştuğumuz gün ve ertesi odaklanabiliyordum birazda olsa.
İki gündür konuşmamıştık dünde bana biz ayrıldık farkında mısın dedi. Artık aramayacak. Ve ben bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
Çok zor canım, Allah yardımcın olsun. Sen hala seviyor musun yoksa boşluğa düşmemek için mi görüşüyorsun?

Çok zor canım, Allah yardımcın olsun. Sen hala seviyor musun yoksa boşluğa düşmemek için mi görüşüyorsun?
keşke ikincisi olsa.
o kadar canım yanıyor ki. Bi kere kokusunu duymak yüzünü görmek için bütün hayatımı feda edebilirim.

Kolay degil. Bu durumu yaşadım ben de. Nisanlimla sevgili oldugumuz ilk yil ayrılmıştık. zor toparladim ama insan görmeyince daha kolay oluyor toparlaması.
Nasıl toparlandın. İnsan bir haftada 3 kilo verir mi. hiçbir şey boğazımdan geçmiyor

X