Güzelmiş kuzum. Ama ben su an bunu yapamam. Zaten asiri isteksizdim derslere, yeni yeni alistiriyorum kendimi. Netten sizlerden uzak kalip kendimi çok fazla boğmak istemiyorum. Baski olmadan calisayim simdilik.Şu şekilde bence faydalı olabilir
Eki Görüntüle 1669263
Kuzum oyt sini çok beğendim ben. Program geliştirmesini izledin mi? O nasil?Günaydın kızlar
Erken kalktım ben inşallah hepimiz için verimli bir gün olur
balera kamp güzelmiş olabilir yaparsak varım ben
Evet canim. Ben istesem 8de de uyaniyorum da sonra tekrar uyumasam:)Soru sayısı na hedef koyamazsın sende olmaz mı tabiki yapamazsan baska seni senden iyi kimse taniyamaz sonucta :) ama erken kalkmak istiyorsaniz kendinizi erken uyumaya alıştırmalısınız bir hafta düzenli olarak ayni saattr kalkinca erken aksamda erkenden uykusu geliyor insanın gercekten sabahları insan hem cok iyi anlayabiliyor hemde bosa gitmemis oluyor
maşallah canımmerhaba arkadaslar
tum yazdiklarinizi okudum. dun dersanem vardi.dersler bitince etut salonunda calistim cok faydali oldurehberlikten uc unite calist ve noktayi koydum bugun testlerini cozecegim..olcmeden madde istatistiklerini de bitirirsem egitimi tamamlamis olacagim tarih ve cografyaya gececegim.. egitimden bol soru cozecegimm
Sağol kuzum. Oyt bitince oradan PG yi izliyeyim. Benim dersanedeki PG ve oyt hocam çok iyiydi. Ama deftere baktigimda hicbisey hatirlayamadim. Haliyle 3 sene geçti dershaneye gideli. 7 iklim çok ayrinti çok sikildim calisirken. Alan olmasa tmm da eğitim için o kdr ayrinti o kadar zaman tüketmek istemiyorum. X yayincilik da fazla yüzeysel, ordan calisinca sorulari cozemiyorum bu sefer. Bu video isi gerçekten çok iyi. Hem eğlenceli hem öğretici. Eskiden bu kadar iyi anlatan hocalar yoktu. Simdi çok güzel videolar var. Hocalara geldik videolari da çok eğlenceli tavsiye ederim. Onun da fiziğine baslicam. Mati da var kuzumsedefim izledim ilk videolarını iyiydi . gelişim notlarımı bitirince programa geri dönecem videolarla daha iyi oluyor not tutuyorum . Tekrar yaparken kolaylık olsun
Haklısın canım ben hep bu videolardan çalıştım liderin yazar kadrosu anlatıyor zaten bir tek gelişim ve programı planımın dışında kaldım, hızlı olsun diye kitaptan yapmıştım . Geriye dönüp tekrar ederken nereden çalışacağı bilemedim şimdi izleyip not tutuyorum bende. Matematik korkulu rüyam başladım tekrar bıraktım cesaretimi toplayıp yine başlayacam eğitim bitince mecburenSağol kuzum. Oyt bitince oradan PG yi izliyeyim. Benim dersanedeki PG ve oyt hocam çok iyiydi. Ama deftere baktigimda hicbisey hatirlayamadim. Haliyle 3 sene geçti dershaneye gideli. 7 iklim çok ayrinti çok sikildim calisirken. Alan olmasa tmm da eğitim için o kdr ayrinti o kadar zaman tüketmek istemiyorum. X yayincilik da fazla yüzeysel, ordan calisinca sorulari cozemiyorum bu sefer. Bu video isi gerçekten çok iyi. Hem eğlenceli hem öğretici. Eskiden bu kadar iyi anlatan hocalar yoktu. Simdi çok güzel videolar var. Hocalara geldik videolari da çok eğlenceli tavsiye ederim. Onun da fiziğine baslicam. Mati da var kuzum
Kuzum önemli olan yapamadigimizi yapmak bence. Bu yüzden de sikintili derslerimizin üzerine gitmeliyiz. Hocalara geldik videoları sana mati sevdirebilir. Ben de tarih ozurlusuyum. Su çok övülen ramazan hocanin videolarini izlemeye baslicam. Ah su eğitim bi bitseHaklısın canım ben hep bu videolardan çalıştım liderin yazar kadrosu anlatıyor zaten bir tek gelişim ve programı planımın dışında kaldım, hızlı olsun diye kitaptan yapmıştım . Geriye dönüp tekrar ederken nereden çalışacağı bilemedim şimdi izleyip not tutuyorum bende. Matematik korkulu rüyam başladım tekrar bıraktım cesaretimi toplayıp yine başlayacam eğitim bitince mecburen
Kuzum önemli olan yapamadigimizi yapmak bence. Bu yüzden de sikintili derslerimizin üzerine gitmeliyiz. Hocalara geldik videoları sana mati sevdirebilir. Ben de tarih ozurlusuyum. Su çok övülen ramazan hocanin videolarini izlemeye baslicam. Ah su eğitim bi bitse
Holofira tatile cikicakti kuzum. Kasimdan itibaren bizlerle olucak. Onun sinavi geç aciklandi. Biraz kendisini toparlamak için kendisine sure verdi.
Güzelmiş kuzum. Ama ben su an bunu yapamam. Zaten asiri isteksizdim derslere, yeni yeni alistiriyorum kendimi. Netten sizlerden uzak kalip kendimi çok fazla boğmak istemiyorum. Baski olmadan calisayim simdilik.
Kuzum oyt sini çok beğendim ben. Program geliştirmesini izledin mi? O nasil?
Evet canim. Ben istesem 8de de uyaniyorum da sonra tekrar uyumasam:)
Neyse daha duzenli olucam gittikce insallah.
Instagram fikri uygulayabilenler icin cok verimli olur ama eminim..
Senin için su 5 gün güzel bi firsat kuzum. Bence de kampa gir. Eminim çok verimli olur :)Benimde okulum var diye kamp yapamam dedim ama malum persembe cuma tatil cumartesi pazarda var yarinda ogleden sonra tatil bu hafta bu kampa uyabilirim diye düşündüm 5 günlük en azindan biraz ilerlemiş olurum turkce cografya tamamen bitmiş olur matematige başlarımburaya yazarım yaptıklarımı insallah
Senin için su 5 gün güzel bi firsat kuzum. Bence de kampa gir. Eminim çok verimli olur :)
ezber değil ama konuyu öğrenip sürekli sorular üzerinden tekrar yaparsanız kalıcı bilgi olur sizin için kolay gelsin şimdidenarkadaşlar ya tarihte islam öncesi kültür medeniyette, Türk İslam devletlerinde ve Osmanlı kütür ve medeniyetteki bilim insanlarını nasıl aklınızda tutuyorsunuz :S
KiyamammmEvet bir daha subat tatiline kadar tatil yok bize
Ben tutamiyorumarkadaşlar ya tarihte islam öncesi kültür medeniyette, Türk İslam devletlerinde ve Osmanlı kütür ve medeniyetteki bilim insanlarını nasıl aklınızda tutuyorsunuz :S
Bilemedim ki kuzum..http://www.uzaktanegitim.gen.tr/YaziDetay.aspx?YaziID=581
kararsız kaldım yarın son gün kampanya için kızlar