2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Merhaba arkadaşlar haftasonu dinlenmeyele geçti biraz toparladim kendimi.bugun öy ve program çalışıcam. Rehberlik soru cozecegim
herkese bol verimli calismalar

Şu şekilde bence faydalı olabilir
Eki Görüntüle 1669263
Güzelmiş kuzum. Ama ben su an bunu yapamam. Zaten asiri isteksizdim derslere, yeni yeni alistiriyorum kendimi. Netten sizlerden uzak kalip kendimi çok fazla boğmak istemiyorum. Baski olmadan calisayim simdilik.
Günaydın kızlar
Erken kalktım ben inşallah hepimiz için verimli bir gün olur

balera
kamp güzelmiş olabilir yaparsak varım ben
Kuzum oyt sini çok beğendim ben. Program geliştirmesini izledin mi? O nasil?

Selam canlarim.
Su rehberlige tekrar bakicam bugün. Dün sinir etti beni ama bugun elimden kurtulamaz
Kolay gelsin hepinize

Merhaba kızlar benim alanımda edebiyat öğretmenliği bu sene ilk defa hazırlanıcam hayırlısı olur inşallah hepimiz için :) bu arada elimde genel yetenek genel kültür + egitim bilimleri canlı ders video seti var ağustos ayında almıştım ama sonra ilk senem olduğundan dersane gitmeye karar verdim İzmir'de yedi iklim dersanesine gidiyorum video derslerimi de satıcam uygun fiyata isteyen varsa ulaşabilir.Herkese kolay gelsin

Evet canim. Ben istesem 8de de uyaniyorum da sonra tekrar uyumasam:)
Neyse daha duzenli olucam gittikce insallah.
Instagram fikri uygulayabilenler icin cok verimli olur ama eminim..

sedefim izledim ilk videolarını iyiydi . gelişim notlarımı bitirince programa geri dönecem videolarla daha iyi oluyor not tutuyorum . Tekrar yaparken kolaylık olsun

H holofira nerde
maşallah canım bende eğitimi bitirip tekrar geri dönmek zorunda kaldım

sedefim izledim ilk videolarını iyiydi . gelişim notlarımı bitirince programa geri dönecem videolarla daha iyi oluyor not tutuyorum . Tekrar yaparken kolaylık olsun
Sağol kuzum. Oyt bitince oradan PG yi izliyeyim. Benim dersanedeki PG ve oyt hocam çok iyiydi. Ama deftere baktigimda hicbisey hatirlayamadim. Haliyle 3 sene geçti dershaneye gideli. 7 iklim çok ayrinti çok sikildim calisirken. Alan olmasa tmm da eğitim için o kdr ayrinti o kadar zaman tüketmek istemiyorum. X yayincilik da fazla yüzeysel, ordan calisinca sorulari cozemiyorum bu sefer. Bu video isi gerçekten çok iyi. Hem eğlenceli hem öğretici. Eskiden bu kadar iyi anlatan hocalar yoktu. Simdi çok güzel videolar var. Hocalara geldik videolari da çok eğlenceli tavsiye ederim. Onun da fiziğine baslicam. Mati da var kuzum

Haklısın canım ben hep bu videolardan çalıştım liderin yazar kadrosu anlatıyor zaten bir tek gelişim ve programı planımın dışında kaldım, hızlı olsun diye kitaptan yapmıştım . Geriye dönüp tekrar ederken nereden çalışacağı bilemedim şimdi izleyip not tutuyorum bende. Matematik korkulu rüyam başladım tekrar bıraktım cesaretimi toplayıp yine başlayacam eğitim bitince mecburen

Kuzum önemli olan yapamadigimizi yapmak bence. Bu yüzden de sikintili derslerimizin üzerine gitmeliyiz. Hocalara geldik videoları sana mati sevdirebilir. Ben de tarih ozurlusuyum. Su çok övülen ramazan hocanin videolarini izlemeye baslicam. Ah su eğitim bi bitse

Holofira tatile cikicakti kuzum. Kasimdan itibaren bizlerle olucak. Onun sinavi geç aciklandi. Biraz kendisini toparlamak için kendisine sure verdi.

evet canım yaptığım hataları biliyorum ondan yapmamaya çalışıyorum ama en büyük hatam eğitime çalışmamaktı . eğitim bitsin inşallah bende o tarih videoları ile matematiği birlikte götürecem .
Evet hatırladım şimdi holofira inşallah toparlanmış gelir, ben hala zorluyorum kendimi hepimizin artık rayına oturtması lazım sınav da erkene çekildi malum

Evet canim. Ben istesem 8de de uyaniyorum da sonra tekrar uyumasam:)
Neyse daha duzenli olucam gittikce insallah.
Instagram fikri uygulayabilenler icin cok verimli olur ama eminim..

Benimde okulum var diye kamp yapamam dedim ama malum persembe cuma tatil cumartesi pazarda var yarinda ogleden sonra tatil bu hafta bu kampa uyabilirim diye düşündüm 5 günlük en azindan biraz ilerlemiş olurum turkce cografya tamamen bitmiş olur matematige başlarım buraya yazarım yaptıklarımı insallah

Senin için su 5 gün güzel bi firsat kuzum. Bence de kampa gir. Eminim çok verimli olur :)

arkadaşlar ya tarihte islam öncesi kültür medeniyette, Türk İslam devletlerinde ve Osmanlı kütür ve medeniyetteki bilim insanlarını nasıl aklınızda tutuyorsunuz :S

arkadaşlar ya tarihte islam öncesi kültür medeniyette, Türk İslam devletlerinde ve Osmanlı kütür ve medeniyetteki bilim insanlarını nasıl aklınızda tutuyorsunuz :S
ezber değil ama konuyu öğrenip sürekli sorular üzerinden tekrar yaparsanız kalıcı bilgi olur sizin için kolay gelsin şimdiden

Evet bir daha subat tatiline kadar tatil yok bize
Kiyamammm
Ben tutamiyorum
http://www.uzaktanegitim.gen.tr/YaziDetay.aspx?YaziID=581

kararsız kaldım yarın son gün kampanya için kızlar
Bilemedim ki kuzum..

Bugün sabahtan lazere gittim Kizlar, eve geldim camlari sildim. Perdeleri tak evi supur sil derken birazcik da oyalanmayla aksami ettim. Oytden video özledim. Tam sorularina gecicektim ki nisanlim kokorec yemeye gidelim diye tutturdu. Kokorece de bagimliligim var :) Sorular kaldi, yarina artik..
İyi geceler tatli rüyalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…