2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

selam kızlar nasılsınız
son günlerde pek verimli çalışamıyorum. Stajım başladı. Onun için ders planı yazmam gerekiyor
pazartesi italyancada quizim var ve sıfırım resmen ona çalışmalıyım.
Dershaneye gidiyorum not alıyorum. Hocalarımdan çok memnunum. Şimdi eğitimden biraz soru çözeceğim sonra tarih ve çoğrafyadan öğrendiğimiz konuları tekrar edeceğim. Bu arada vatandaşlık notlarını verdi hocamız. Nasıl paylaşırım bilmiyorum çok ince birşey değil tek tek sayfa çekip buraya yüklemem zor olur yani. Ama kitaplardaki gereksiz kalabalık bilgileri barındırmıyor. Whatsapp grubu kurup ordan atabilirim isteyene. İsteyene dershaneden alıp kargo yapabilirim.
ay canım keşke watsap grubu oluştursak ne güzel olur

yargının 2015 eğitim bilimleri modüler soru bankası setini aldım kitapçıdan.
25 liraydı. Kitapevinin kartında 17 lira birikmiş. 8 liraya geldi resmen koca set. Çok mutlu oldum
süper hangi kitapçı bu acaba benim de birikti mi o kadar alışveriş yaptım bana hiç puanın var demediler:mad:

selam kızlar nasılsınız
son günlerde pek verimli çalışamıyorum. Stajım başladı. Onun için ders planı yazmam gerekiyor
pazartesi italyancada quizim var ve sıfırım resmen ona çalışmalıyım.
Dershaneye gidiyorum not alıyorum. Hocalarımdan çok memnunum. Şimdi eğitimden biraz soru çözeceğim sonra tarih ve çoğrafyadan öğrendiğimiz konuları tekrar edeceğim. Bu arada vatandaşlık notlarını verdi hocamız. Nasıl paylaşırım bilmiyorum çok ince birşey değil tek tek sayfa çekip buraya yüklemem zor olur yani. Ama kitaplardaki gereksiz kalabalık bilgileri barındırmıyor. Whatsapp grubu kurup ordan atabilirim isteyene. İsteyene dershaneden alıp kargo yapabilirim.

canım ben isterim ya vaktimm hiç yok dershaneye gidemiyrum valla çokk dua ederim ya :))

Screenshot_2015-10-25-10-06-06~2.jpg

Amann yanılma olmasin kizlar saatlerinizi ayarlayin :)))))

Kızlar iki aylık bebeğim olduğu için dışarı çıkıp kitap alamıyorum netten sipariş vereceğim GK gy ve eğitim bilimleri konu anlatım ve soru bankası tavsiye niz ve hangi siteleri tercih edersiniz
Herkes é iyi calismalar

Aralıkta gördüm diye aklımda kalan sınav başvuru tarihleri yüzüne kaçırdım giremicem bu sene. Kendimi denemek istiyordum. Aptallığıma doymim! :KK51:

Kızlar whatsapp grubu için Numaralarınızı özelden yazabilirsiniz :)

X