2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Aaa saçmalığa bak, ayy insanlar bi tuhaf olmuş belisim yaa bari arayıp söyle di miii neysee artık güzel bir şeye vesile olmuş, alışveriş yapıp mutlu olmuşsun kolay gelsin canım

Güzel bi konu anlatımdan konu çalışıp piyasadaki tüm yayınları çözmeli mat için önerebilcem bişi yok. Türkçede data konu anlatım iyidir. Tarih için tarihin pusulasını, isem evveliyatı alabilirsin hem konu hem soru. Pegem 5000 ve uzman kariyer öğreten serisini çözebilirsin. Anayasa için de bi dershane hocasının notlarını bulmaya çalış. Aklıma gelenler bunlar

Aaa saçmalığa bak, ayy insanlar bi tuhaf olmuş belisim yaa bari arayıp söyle di miii neysee artık güzel bir şeye vesile olmuş, alışveriş yapıp mutlu olmuşsun kolay gelsin canım
Sagol kuzum valla sinir ettiler beni. Arayıp vazgectik deseler yicez onlari sanki.
Neyse gecti gitti

Kizlar ben bugun ders calisamicam galiba ya basim cok agriyor

Aa neyse kuzum hayirlisi boyleymis demek ki. En azindan gitse miydin gitmese miydin diye düşünce derdin olmicak. Simdi kaldigin yerden KPSS ye devam

H holofira mm kuzum emin değilim ama başbakan şubatta 30 bin alicaz demiş diye bi yazi okudum. İnsallah senin şubatta olur kuzum.

teşkürler ifindim benimhocam videolarını da ben tavsiye edeyim barim tarih ve coğrafya çok samimimi ve ayrıntılıdır

teşkürler ifindim benimhocam videolarını da ben tavsiye edeyim barim tarih ve coğrafya çok samimimi ve ayrıntılıdır
yav kusura bakmayın karışık kuruşuk işler oluyor bugün hayırdır inşallah enteresan bi şekilde başkasına yazdığımı sandığım yorum size geldi töbe esstt

ay çok mersin :) benimde bir önerim olacak benimhocam'ın tarih ve coğ konu anlatımları ayrıntılı ve içten tavsiye ederim yuğtup'dan izlenebilir

Ne kadar oldu canım başlayalı, günde kaç saat çalışıyorsun? İşe yarıyor mu bari tavsiyem
Yarıyor canım daha verimli oldu, tabi bu bir ayda çok düzenli çalışamadım ama bırakmadım da genelde 3 saati geçti en fazla 5.30 saate kadar çıkardım . Sonra hastane işleri , akrabalar geldi yatılı derken bir hafta çalışamadım . Bu hafta inşallah düzenli çalışmaya başlıyorum artık .
Amin canım benim, Allah razı olsun . Buralardayım artık :)

Canım benim geçen safran yazmıştı dün de arkadaşım söyledi haberim var ama verdikleri sözün ne kadarını gerçekleştirirler bir de bizden ne kadar alırlar bilemiyorum hayırlısını istemeye devam

Canlarım merhabaa ben geldimm

sedefonur canım çok teşekkür ederim yorumun için. Okuyunca hemencik topladım kendimi Gerçekten bu kendime yaptığım en büyük kötülük olurdu.

Belissa canım kötü şeyler yaşamıştım zor günler geçirmeye hala devam ediyorum ama sizden ayrı da kalmak istemedim.

L lessie cim teşekkür ederim canım. Çok şükür atlattım sayılır.

Telefondan girdigim icin kaçırmışım bazı mesajları sanırım olaya fransızın suan ama toparlanıp aramiza dönmene sevindim bizede bu yakışır ama degil mi :) yılmak yokkk

Kızlar dün sadece 50 soru çözebildim ama tarihten 4 video izledim pek verimli gecmedi yani bugünde okulda 3 dersim vardi öğle arasinda koştur kostur yemek yedim hemen ama nasil yedim bilmiyorum zaman kazanmak icin neyse o arada cografyadan tekrar yaptim yersekillerini ve cografi konumu eve geldim 112 soru cozdum 25 de paragraf çözdüm pestilim çıkmış durumda coook yorgunum ama matematikte calismam gerekiyorsu bugün Allahim guc ver bana diyorum amin

Telefondan girdigim icin kaçırmışım bazı mesajları sanırım olaya fransızın suan ama toparlanıp aramiza dönmene sevindim bizede bu yakışır ama degil mi :) yılmak yokkk
Evet canım yılmadan devam inşaallah sonuna kadar

Aaa deliler
Ay benimde çeyiz almaya başlamam lazım

selam kızlar.. bu gelişim nekadar zamanda biter.. eskiden temel var.. günde 4 5 saat çalışmak için vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…