Aaa saçmalığa bak, ayy insanlar bi tuhaf olmuş belisim yaaKizlar bugün halk egitime gittim adam ne derse begenirsiniz? Biz baskasini gorevlendirdik dedi.Ee dedim beni ne icin cagirdiniz. Ya iste kusura bakmayin falan bir seyler dedi dinlemedim ne ayip yaptığınız pazartesi görüşelim diye kendiniz dediniz dedim. Neyse sinir oldum çıktım ordan.
Sonra gittim bir suru ceyizlik esya aldim.Alisveris yapinca mutlu oluyorum.
Ders de calisamadim zaten biraz dinlenip baslicam kizlar
Güzel bi konu anlatımdan konu çalışıp piyasadaki tüm yayınları çözmeliikiside olur :)
Sagol kuzum valla sinir ettiler beni. Arayıp vazgectik deseler yicez onlari sanki.Aaa saçmalığa bak, ayy insanlar bi tuhaf olmuş belisim yaabari arayıp söyle di miii neysee artık güzel bir şeye vesile olmuş, alışveriş yapıp mutlu olmuşsun kolay gelsin canım
Aa neyse kuzum hayirlisi boyleymis demek ki. En azindan gitse miydin gitmese miydin diye düşünce derdin olmicak. Simdi kaldigin yerden KPSS ye devamKizlar bugün halk egitime gittim adam ne derse begenirsiniz? Biz baskasini gorevlendirdik dedi.Ee dedim beni ne icin cagirdiniz. Ya iste kusura bakmayin falan bir seyler dedi dinlemedim ne ayip yaptığınız pazartesi görüşelim diye kendiniz dediniz dedim. Neyse sinir oldum çıktım ordan.
teşkürler ifindimAaa saçmalığa bak, ayy insanlar bi tuhaf olmuş belisim yaabari arayıp söyle di miii neysee artık güzel bir şeye vesile olmuş, alışveriş yapıp mutlu olmuşsun kolay gelsin canım
yav kusura bakmayınteşkürler ifindimbenimhocam videolarını da ben tavsiye edeyim barim tarih ve coğrafya çok samimimi ve ayrıntılıdır
ay çok mersin :) benimde bir önerim olacak benimhocam'ın tarih ve coğ konu anlatımları ayrıntılı ve içten tavsiye ederim yuğtup'dan izlenebilirGüzel bi konu anlatımdan konu çalışıp piyasadaki tüm yayınları çözmelimat için önerebilcem bişi yok. Türkçede data konu anlatım iyidir. Tarih için tarihin pusulasını, isem evveliyatı alabilirsin hem konu hem soru. Pegem 5000 ve uzman kariyer öğreten serisini çözebilirsin. Anayasa için de bi dershane hocasının notlarını bulmaya çalış. Aklıma gelenler bunlar
yav kusura bakmayınkarışık kuruşuk işler oluyor bugün hayırdır inşallah enteresan bi şekilde başkasına yazdığımı sandığım yorum size geldi töbe esstt
Yarıyor canım daha verimli oldu, tabi bu bir ayda çok düzenli çalışamadım ama bırakmadım da genelde 3 saati geçti en fazla 5.30 saate kadar çıkardım . Sonra hastane işleri , akrabalar geldi yatılı derken bir hafta çalışamadım . Bu hafta inşallah düzenli çalışmaya başlıyorum artık .Ne kadar oldu canım başlayalı, günde kaç saat çalışıyorsun? İşe yarıyor mu bari tavsiyem
Amin canım benim, Allah razı olsun . Buralardayım artık :)su09 canim benim, ben de diyorum nerelerde acaba 1 ay önce yaziyodun çünkü. Çok geçmiş olsun annenle babana kuzum. Çok üzüldüm, Rabbim şifa versin. Daha beterinden korusun inşallah. Aramiza donmene sevindim. Bol calismalar kuzum :)
Canım benim geçen safran yazmıştı dün de arkadaşım söyledi haberim var ama verdikleri sözün ne kadarını gerçekleştirirler bir de bizden ne kadar alırlar bilemiyorum
Telefondan girdigim icin kaçırmışım bazı mesajları sanırım olaya fransızın suanCanlarım merhabaa ben geldimm
sedefonur canım çok teşekkür ederim yorumun için. Okuyunca hemencik topladım kendimi Gerçekten bu kendime yaptığım en büyük kötülük olurdu.
Belissa canım kötü şeyler yaşamıştım zor günler geçirmeye hala devam ediyorum ama sizden ayrı da kalmak istemedim.
L lessie cim teşekkür ederim canım. Çok şükür atlattım sayılır.
Evet canım yılmadan devam inşaallah sonuna kadarTelefondan girdigim icin kaçırmışım bazı mesajları sanırım olaya fransızın suanama toparlanıp aramiza dönmene sevindim bizede bu yakışır ama degil mi :) yılmak yokkk
Kizlar bugün halk egitime gittim adam ne derse begenirsiniz? Biz baskasini gorevlendirdik dedi.Ee dedim beni ne icin cagirdiniz. Ya iste kusura bakmayin falan bir seyler dedi dinlemedim ne ayip yaptığınız pazartesi görüşelim diye kendiniz dediniz dedim. Neyse sinir oldum çıktım ordan.