2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

TE="sedefonur, post: 43102778, member: 166245"]Beennnn :)

Kizceler bugün hic calismadim. Yarin inşallah ölçmeyi bitirerek telafi edicem[/QUOTE]
Canim gunaydin...
Alani ne yqptin baktin mi hic sen..ben biyoloji calisiyorum suan ama sanki hic anlamiyormusum gibi geliyor.sen nasill yapmayi dusunuyorsun

Günaydın kızlar , verimli bir gün olur inşallah ... kolay gelsin herkese
Hoşgeldn cnm
Geçmiş olsun :KK43:
Hosbuduk canım Allah razı olsun
Su merhaba seni hatirliyorum gecen senelerden. Annenlere gecmis olsun canim Allah sifa versin. Onemli bir sey yoktur insallah.
Sağol canım Allah razı olsun . Çok şükür iyiler ,kaza çok önce oldu da babam yeni ameliyat oldu. Annem saniyelerle kurtulmuş yolun karşısına geçerek , sarhoş sürücü babama durduğu yerde çarpmış. Çok az zararla atlattı babamda omzu çıkıyor lifler, sinirler kopup parçalanmış .Allah korudu ikisinide ...

Hoş geldin, ben hatırladım seni. Abinin ataması hayırlı olsun. Annene ve babana çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Amin, inşallah son olacak, sana da başarılar...:KK200:
Sağol canım Allah razı olsun . Tavsiyene uyuyorum saatli çalışıyorum canım , hatta bir not defteri tuttum kaç saat çalıştığımı , kaç test çözdüğümü yazıyorum.

Günaydın yavrularım:KK36: kargo iadesi olmuş, henüz para iadesi yapılmamış. Kitapseç gecikme için özür mesajı göndermiş, sanırım alışveriş yapan herkese gönderilen otomatik bi mesaj yine de hoşuma gitti:KK16:ama artık çok geç:KK12:

Günaydın kızlar , verimli bir gün olur inşallah ... kolay gelsin herkese

Hosbuduk canım Allah razı olsun

Sağol canım Allah razı olsun . Çok şükür iyiler ,kaza çok önce oldu da babam yeni ameliyat oldu. Annem saniyelerle kurtulmuş yolun karşısına geçerek , sarhoş sürücü babama durduğu yerde çarpmış. Çok az zararla atlattı babamda omzu çıkıyor lifler, sinirler kopup parçalanmış .Allah korudu ikisinide ...

Sağol canım Allah razı olsun . Tavsiyene uyuyorum saatli çalışıyorum canım , hatta bir not defteri tuttum kaç saat çalıştığımı , kaç test çözdüğümü yazıyorum.
Ne kadar oldu canım başlayalı, günde kaç saat çalışıyorsun? İşe yarıyor mu bari tavsiyemo_O

Canım ben almadım henüz ama isem aklımda alan à şimdi mi baslicaksiniz
Alan sınavı daha geç ya ne yapsak nasıl yapsak
Ben iki yıldır aralıksız hazırlanıyorum iyi kötü bi alt yapım olduğu için bu yıl sadece alana çalışcam, diğerlerinden deneme çözcem. Sen ilk kez mi hazırlanıyorsun? Alan ne kadar geç olursa olsun asıl ağırlık verilmesi gereken o. İlk sınava kadar tüm konuları bitirip alan sınavına kadar deneme çözüp tekrar yapabilsek çok iyi oluro_O

Ben iki yıldır aralıksız hazırlanıyorum iyi kötü bi alt yapım olduğu için bu yıl sadece alana çalışcam, diğerlerinden deneme çözcem. Sen ilk kez mi hazırlanıyorsun? Alan ne kadar geç olursa olsun asıl ağırlık verilmesi gereken o. İlk sınava kadar tüm konuları bitirip alan sınavına kadar deneme çözüp tekrar yapabilsek çok iyi oluro_O

Ben 2012 de girdim o zaman alan yoktu p10 dan 76 aldım o zaman
Ondan sonra ki sene hazırlanmayi gözüm yemedi aslında bilgiler taze iken üstüne gitmeli ama gelen giden soruyor du.
Şimdi evliyim evde sessiz sakin kimseye hesap vermeden çalışacağım inşallah

11887899_1669780536591746_3973726752050236415_n.jpg

11866212_1665751940327939_125206360023033614_n.jpg

index.php
bu paylaşımına istinaden tebrik edip kutlamıştım ^_^ yoksa başkasına ait bi paylaşım mı bu öyleyse kim kim kim hangi kaynaklardan yararlanmış konu soru video vs?? :KK51::KK51::KK52:

TE="sedefonur, post: 43102778, member: 166245"]Beennnn :)

Kizceler bugün hic calismadim. Yarin inşallah ölçmeyi bitirerek telafi edicem
Canim gunaydin...
Alani ne yqptin baktin mi hic sen..ben biyoloji calisiyorum suan ama sanki hic anlamiyormusum gibi geliyor.sen nasill yapmayi dusunuyorsun[/QUOTE]
Canim daha alana hic baslamadim. Öncelikle eğitimi bitirip sonra alana yuklenicem

su09 su09 canim benim, ben de diyorum nerelerde acaba 1 ay önce yaziyodun çünkü. Çok geçmiş olsun annenle babana kuzum. Çok üzüldüm, Rabbim şifa versin. Daha beterinden korusun inşallah. Aramiza donmene sevindim. Bol calismalar kuzum :)

Kizlar bugün halk egitime gittim adam ne derse begenirsiniz? Biz baskasini gorevlendirdik dedi. :KK57:Ee dedim beni ne icin cagirdiniz. Ya iste kusura bakmayin falan bir seyler dedi dinlemedim ne ayip yaptığınız pazartesi görüşelim diye kendiniz dediniz dedim. :KK20:Neyse sinir oldum çıktım ordan.
Sonra gittim bir suru ceyizlik esya aldim.:KK73: Alisveris yapinca mutlu oluyorum.:KK48:
Ders de calisamadim zaten biraz dinlenip baslicam kizlar :KK69:

X