Beennnn :)Arkadaslar sinif ogrt.olan arkadas var mi aramizda?
Hosbuduk canım Allah razı olsunHoşgeldn cnm
Geçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsun . Çok şükür iyiler ,kaza çok önce oldu da babam yeni ameliyat oldu. Annem saniyelerle kurtulmuş yolun karşısına geçerek , sarhoş sürücü babama durduğu yerde çarpmış. Çok az zararla atlattı babamda omzu çıkıyor lifler, sinirler kopup parçalanmış .Allah korudu ikisinide ...Su merhaba seni hatirliyorum gecen senelerden. Annenlere gecmis olsun canim Allah sifa versin. Onemli bir sey yoktur insallah.
Sağol canım Allah razı olsun . Tavsiyene uyuyorum saatli çalışıyorum canım , hatta bir not defteri tuttum kaç saat çalıştığımı , kaç test çözdüğümü yazıyorum.Hoş geldin, ben hatırladım seni. Abinin ataması hayırlı olsun. Annene ve babana çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Amin, inşallah son olacak, sana da başarılar...
Ne kadar oldu canım başlayalı, günde kaç saat çalışıyorsun? İşe yarıyor mu bari tavsiyemGünaydın kızlar , verimli bir gün olur inşallah ... kolay gelsin herkese
Hosbuduk canım Allah razı olsun
Sağol canım Allah razı olsun . Çok şükür iyiler ,kaza çok önce oldu da babam yeni ameliyat oldu. Annem saniyelerle kurtulmuş yolun karşısına geçerek , sarhoş sürücü babama durduğu yerde çarpmış. Çok az zararla atlattı babamda omzu çıkıyor lifler, sinirler kopup parçalanmış .Allah korudu ikisinide ...
Sağol canım Allah razı olsun . Tavsiyene uyuyorum saatli çalışıyorum canım , hatta bir not defteri tuttum kaç saat çalıştığımı , kaç test çözdüğümü yazıyorum.
İsem muallim tarih öabt soru bankasını aldınız mı kızlar, tavsiye eder misiniz?
Ben iki yıldır aralıksız hazırlanıyorum iyi kötü bi alt yapım olduğu için bu yıl sadece alana çalışcam, diğerlerinden deneme çözcem. Sen ilk kez mi hazırlanıyorsun? Alan ne kadar geç olursa olsun asıl ağırlık verilmesi gereken o. İlk sınava kadar tüm konuları bitirip alan sınavına kadar deneme çözüp tekrar yapabilsek çok iyi olurCanım ben almadım henüz ama isem aklımda alan à şimdi mi baslicaksiniz
Alan sınavı daha geç ya ne yapsak nasıl yapsak
Ben iki yıldır aralıksız hazırlanıyorum iyi kötü bi alt yapım olduğu için bu yıl sadece alana çalışcam, diğerlerinden deneme çözcem. Sen ilk kez mi hazırlanıyorsun? Alan ne kadar geç olursa olsun asıl ağırlık verilmesi gereken o. İlk sınava kadar tüm konuları bitirip alan sınavına kadar deneme çözüp tekrar yapabilsek çok iyi olur
ikiside olur :)Konu, soru?
bu paylaşımına istinaden tebrik edip kutlamıştım ^_^ yoksa başkasına ait bi paylaşım mı bu öyleyse kim kim kim hangi kaynaklardan yararlanmış konu soru video vs??
Canim gunaydin...TE="sedefonur, post: 43102778, member: 166245"]Beennnn :)
Kizceler bugün hic calismadim. Yarin inşallah ölçmeyi bitirerek telafi edicem
hee okey şanslı kişi değilsin anladımÜstünde yaziyor kisinin adi canim. :)bergamotkokulu
Teşekkürler :)hee okey şanslı kişi değilsin anladımhayırlısı o zaman başarılar.