2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Merhaba kızlar burada mı toplandınız ne güzel bir kaç gündür takip edip, bütün sayfayı okudum. Yaklaşık bir ay önce yazmıştım, çalışıyordum . Abim atandı gitti bayram, gelen giden, kalanlar oldu, annem ve babam trafik kazası geçirmişti babam ameliyat oldu hastanelerle uğraştık , akrabalar geldi kaldı . Bir süre ara vermek zorunda kaldım . Bu hafta yavaştan toparlamaya çalıştım ama kışlık hazırlıkları yapmaktan tam anlamıyla toparlanamadım . Allah izin verir pazartesi benim için yeni bir gün olacak ve çok güzel bir başlayış yapmak istiyorum .
Aranıza kabul ederseniz buradayım artık 2013 , 2014 kpss gruptan arkadaşları gördüm inşallah bu yıl son olur hepimiz için hayırlısıyla atanırız . Herkese başarılar .
Komşunun nişanı var ölçme videolarını bitirmeye çalışıyorum bu seste

Hoşgeldn cnm
Geçmiş olsun

Merhaba kızlar, branşım edebiyat öğretmenliği.
Isteyen katılabilir.
Gazamız mübarek olsun

:) canım takip edecegım bu topiki de:)) benim ki tarih öğretmenliği bu arada bir sey soracagım sözel konuları yazarak mı okuyrak mı çalışıyorsun bir de kaç saat çalışıyrsun ) teşekkür ederim simdiden. ?

selam kızlar
iyi çalışmalar herkese

benim sınavım ekimde olduğu için yılbaşına kadar mat çalışacağım
öyle planladım okul derslerimde maşallah deste deste not veriyorlar
anca yetişiyorum
gün içinde en az 50 mat çözmeye çalışıyorum genelde 100 oluyor
böyle benim durum
sizlere de bol bol sabırlar ve zeka açıklığı versin rabbim

bir de ben her gün bu duayı okumaya çalışıyorum
faydasını görmeye başladım kızlar sizlerle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• 12167096_1006994626019604_526943816_n.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 59
Su merhaba seni hatirliyorum gecen senelerden. Annenlere gecmis olsun canim Allah sifa versin. Onemli bir sey yoktur insallah.
Merhabalar canim hos geldin. Ben sozellerin anlamadigim yerlerini yaziyorum not aliyorum. Suan tam basladim sayilmaz ama baslayinca 5 6 saat çalışıyorum
sagol kuzucum Allah sana da yardimci olsun

Çok saoş cnm en büyük sorunumuz hafızada tutamamak Allah sanada yardımcı olsun

kızlar daha bır hafta önce calıstıgım yerlerden bazı konuları baslıkları unutmusumbalık haızası benımkınden daha uzun sanırım ufff benım gibi olan çözüm bulan @_BADE_ saol canım cok iyi oldu bu dua

Kızlar telefon da kullanılabilir eğitim bilimleri soluğu vs Android için aktif faydalı bir program bilenler kullananlar varsa paylaşalım yararlanalim.
Tarih Öğrt. Olduğum halde bölümü me alanıma güvenmiyorum
Tarih de hakan dede nin videolar ini almayi planlıyorum 2016 si.
Henüz ders calismaya başlayamadım bi hafta ya başlarım ıns evi düzene sokup

Hoş geldin, ben hatırladım seni. Abinin ataması hayırlı olsun. Annene ve babana çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Amin, inşallah son olacak, sana da başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…