2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kizlar bugün halk egitime gittim adam ne derse begenirsiniz? Biz baskasini gorevlendirdik dedi. :KK57:Ee dedim beni ne icin cagirdiniz. Ya iste kusura bakmayin falan bir seyler dedi dinlemedim ne ayip yaptığınız pazartesi görüşelim diye kendiniz dediniz dedim. :KK20:Neyse sinir oldum çıktım ordan.
Sonra gittim bir suru ceyizlik esya aldim.:KK73: Alisveris yapinca mutlu oluyorum.:KK48:
Ders de calisamadim zaten biraz dinlenip baslicam kizlar :KK69:

Bende öyle idim bi tencere tava bardak çanak bile mutlu ediyor du evimin bir eksiğini daha aldım diye seviniyor dum.
Güzel günler bu günler :KK54:

günaydın kızlar.
haftasonu dershanem başladı. hocalardan falan memnun kaldım
yalnız şöyle bir sorunum var. Ben dershaneden önce kendim konu çalışır ardından soru çözerek dersleri bitiriyordum. En fazla iki ders oluyordu elimde. Dershane tabi hepsini veriyor. Birden bocaladım. Ne yapacağım nasıl devam edeceğim bilemedim.. Tarih coğrafya matematik. Hepsi birbirine girdi sankii

günaydın kızlar.
yalnız şöyle bir sorunum var. Ben dershaneden önce kendim konu çalışır ardından soru çözerek dersleri bitiriyordum. En fazla iki ders oluyordu elimde. Dershane tabi hepsini veriyor. Birden bocaladım. Ne yapacağım nasıl devam edeceğim bilemedim.. Tarih coğrafya matematik. Hepsi birbirine girdi sankii

ben egitimi bitirip gk ve alan calistigim icin ne diceimi bilemedim...fikir bercek ark.lar mutlaka vardir ama rehberlige gidebilirsin canim :KK49::KK49::KK49:

günaydın kızlar.
Canım dershanede işlediklerini o gün mutlaka tekrar et ve soru çöz birikirse çok zor olur senin için. Tüm dersleri aynı anda mı göreceksiniz?

Canım dershanede işlediklerini o gün mutlaka tekrar et ve soru çöz birikirse çok zor olur senin için. Tüm dersleri aynı anda mı göreceksiniz?
eğitimden program ve gelişim ile başladık. Bittikçe yeni eğitim dersleri eklenecek. gk gy hepsi var şu an. Alan daha başlamadı.

ayyy kızlar rehberlikle boğuşuyorum ya:mad: konular kolay dersiniz ama bazı seylerı karıstırıryorum ilkeleri bıbırıne kattım:mad:
birde ders yetmezmıs gıbı aptal komsu tebemde gürültülü yaşamıyla aile gitimsizliğini göstererek rahatsız edıyo benı:KK62:dikkatım cabuk dagılıyo zaten:KK62: demekkkı ne imiş eşşege semer vursalar yıne eşşek yıne eşşek tam komsumluk atalarımın sözü

eğitimden program ve gelişim ile başladık. Bittikçe yeni eğitim dersleri eklenecek. gk gy hepsi var şu an. Alan daha başlamadı.
Anladım canım. Sen hangi dersleri çalışıp bitirdin? Ben dershaneye giderken ilk başlarda hocalardan hep bi konu ilerideydim sonra onlar birden hızlandı ben yetişemedimo_O

Anladım canım. Sen hangi dersleri çalışıp bitirdin? Ben dershaneye giderken ilk başlarda hocalardan hep bi konu ilerideydim sonra onlar birden hızlandı ben yetişemedimo_O
gelişimle öğrenmeyi bitirdim programda bitmek üzere. Zaten ek ders koyacaklarmış yetiştirmek için. Ben eski sistem çalışmaya devam mı edeyim yoksa hocalarla beraber mi gideyim bilemedim.

gelişimle öğrenmeyi bitirdim programda bitmek üzere. Zaten ek ders koyacaklarmış yetiştirmek için. Ben eski sistem çalışmaya devam mı edeyim yoksa hocalarla beraber mi gideyim bilemedim.
Dershaneye göre ilerle istersen canım zaten iki dersi bitirmişsin programı da bitir dershanede tekrar etmiş olursun eğitimi kendin bitirmek için uğraşırsan gy gk de geri kalabilirsin

Dershaneye göre ilerle istersen canım zaten iki dersi bitirmişsin programı da bitir dershanede tekrar etmiş olursun eğitimi kendin bitirmek için uğraşırsan gy gk de geri kalabilirsin
doğru söylüyorsun. eğitim halledilir bir şekilde ama gy gk de ciddi sıkıntılarım var zaten. programıda bitireyim ben sonra dershane derslerini tekrar edip soru çözerek ilerlerim.

ayyy kızlar rehberlikle boğuşuyorum ya:mad: konular kolay dersiniz ama bazı seylerı karıstırıryorum ilkeleri bıbırıne kattım:mad:
birde ders yetmezmıs gıbı aptal komsu tebemde gürültülü yaşamıyla aile gitimsizliğini göstererek rahatsız edıyo benı:KK62:dikkatım cabuk dagılıyo zaten:KK62: demekkkı ne imiş eşşege semer vursalar yıne eşşek yıne eşşek tam komsumluk atalarımın sözü
Canım baya sinirlenmişsin:KK8:

Bugün bir arkadaşımı görmeye gittim dersanesine milletin tek uğraşı kpss ne guzel cok imrendim bende dedim keske bunlarin yerinde olsam :KK43:

kizlarrr merhabaa bende sosyal bilgiler ogretmeniyim zumrem var mi aranizda herkese basarilar diliyorum bu sayfayi yeni gordum evli cocuklu 2016 kpsssdeyim ayni zamanda ..bi bebisim var 9 aylik ondan firsat buldukca calisiyorum 3. Yilim kpssde insallah son olur...bu arada dershaneye giden arkadaslar hangi konulara kadar geldiniz...sosyal alandan varsa giden dershaneye oda bilgi verrse cok sevinirim...ben dedshaneye hidemiyirum evden evveliyatin netren videolaryla taroh ve cog goturuyorum osmde kultur medenetytyim tarihten cogdanda nufus yerlesmedeyim...egitimden sk

X