Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olcmede hata ve olcme aracinda bulunmasi gereken ozelliklerden cikmis sorulari cozdum kahve molasi ve mutfak islerini yapcam. ardindan olcme sorularina devam
Ayy süper bende işte öğrencilerimle uğraşıyorum
ogrencilerim drken calisiyo musun canim?
Kolay gelsin canımKutuphaneden herkese selam :) vatandaşlık çalışmaktayım eve gidincede devam edicem
Canım tek ders sıkıcı olur gerçekten aslında yanına başka bir ders daha eklesen en azından birinden sıkılınca diğerine bakarsın daha verimli olur.Kizlar ben cok sıkıldım her gun matematik çalışmaktan. Tek ders gitmek cok bunaltıcı gerçekten.
Zaman da geçiyor ekimin ortasina geldik hala baslayamadim
Sizim de yapacağınız bir sey yok ama soylemek istedim sadece
Kuzum ben gunde 3 ders calisirim normalde hic tek ders gidemem ama kitaplarim hala gelmedi onu bekledigimden böyle oldu. Elimde bir matematik var çünkü suanCanım tek ders sıkıcı olur gerçekten aslında yanına başka bir ders daha eklesen en azından birinden sıkılınca diğerine bakarsın daha verimli olur.
Canım youtube den evveliyat videolarını izle istersen o arada kitaplar gelene kadar konularda ilerlemiş olursun böylece Tarih , coğrafya ve vatandaşlık var o videolardaKuzum ben gunde 3 ders calisirim normalde hic tek ders gidemem ama kitaplarim hala gelmedi onu bekledigimden böyle oldu. Elimde bir matematik var çünkü suan
Tamam canim sag ol önerin icin. Bu sene videolarla gitmek istiyorum zaten.zaman aliyor ama insan sıkılmıyor. Bir de ben gibi evde çalışınca video falan sartCanım youtube den evveliyat videolarını izle istersen o arada kitaplar gelene kadar konularda ilerlemiş olursun böylece Tarih , coğrafya ve vatandaşlık var o videolarda
Tamam canim sag ol önerin icin. Bu sene videolarla gitmek istiyorum zaten.zaman aliyor ama insan sıkılmıyor. Bir de ben gibi evde çalışınca video falan sart