2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

olcmeden soru cozdum..pazar aileler yemege gelcek misafir yemek takimini kimseye elletmedigimden onlar yikanmamisti :KK70::KK70::KK70:pazar ilk defa kullancam 80 parcayi makineye yerlestirmeye calistm :KK69::KK69:hepsi sigmasi bi tur daha yapicam :KK73::KK73:

rehberlikten hizmet alanlarina gecicem bi de

Kizlar ben cok sıkıldım her gun matematik çalışmaktan. Tek ders gitmek cok bunaltıcı gerçekten.
Zaman da geçiyor ekimin ortasina geldik hala baslayamadim:KK43:
Sizim de yapacağınız bir sey yok ama soylemek istedim sadece:KK43:

Kizlar ben cok sıkıldım her gun matematik çalışmaktan. Tek ders gitmek cok bunaltıcı gerçekten.
Zaman da geçiyor ekimin ortasina geldik hala baslayamadim:KK43:
Sizim de yapacağınız bir sey yok ama soylemek istedim sadece:KK43:
Canım tek ders sıkıcı olur gerçekten aslında yanına başka bir ders daha eklesen en azından birinden sıkılınca diğerine bakarsın daha verimli olur.

Bugün Anadolu Selçuklu Devleti bitti şimdi coğrafyadan Türkiyenin yer şekilleri Buzullar-rüzgarlar-kayaçlar konusuna başlıyorum akşama da soru çözümü yapıcam inşaallah:KK68:
Herkese keyifli çalışmalar diliyorum :KK200:

Canım tek ders sıkıcı olur gerçekten aslında yanına başka bir ders daha eklesen en azından birinden sıkılınca diğerine bakarsın daha verimli olur.
Kuzum ben gunde 3 ders calisirim normalde hic tek ders gidemem ama kitaplarim hala gelmedi onu bekledigimden böyle oldu. Elimde bir matematik var çünkü suano_O

Kuzum ben gunde 3 ders calisirim normalde hic tek ders gidemem ama kitaplarim hala gelmedi onu bekledigimden böyle oldu. Elimde bir matematik var çünkü suano_O
Canım youtube den evveliyat videolarını izle istersen o arada kitaplar gelene kadar konularda ilerlemiş olursun böylece :KK49: Tarih , coğrafya ve vatandaşlık var o videolarda :KK9:

Canım youtube den evveliyat videolarını izle istersen o arada kitaplar gelene kadar konularda ilerlemiş olursun böylece :KK49: Tarih , coğrafya ve vatandaşlık var o videolarda :KK9:
Tamam canim sag ol önerin icin. Bu sene videolarla gitmek istiyorum zaten.zaman aliyor ama insan sıkılmıyor. Bir de ben gibi evde çalışınca video falan sart:KK16:

X