Konu olarak benden iyi durumdasın canım niye stres yapıyosun ki önemli olan anlamak. Bütün konular bitip kafanda oturmamasındansa anlayarak gitmek daha verimli bence.
Eylül başı gibi başladım ama sadece bu iki derse çalışıyorum aşırı kötüyüm çünkü yavaş gidiorum die de stres yapıorum
Aynen canım bende tarih ve coğrafya ile başladım eylülde. Ama senden gerideyimHiç stres yapmıyorum çünkü anlayarak gidiyorum. Bitirdim dediğim konu tam anlamıyla kafamda oturmuş oluyor. Dediğim gibi önemli olan anlayarak gitmek bence o yüzden rahat olmalısın ilk olarak. Ben Anadolu Selçukluya bugün geçtim mesela :) Bir program yap bence kendine ve ona uy. Ben öyle yaptım ve rahat rahat yetişiyor hepsi mayısa kadar dert etme hiç :)
İstersen paylaşayım programımı ama hayatında göreceğin en saçma programdır sanırım:) ben videolardan takip ediyorum dersleri o yüzden haftada kaç video bitirmem gerektiği yazıyor sadece :) geri kalan bütün zamanlar tekrar ve soru çözümüAy gerçekten mi hiç program yapıp çalışmadkmki o yüzden prpgramı nasıl yapıcam onuda bilmiyorum :) bakalım
İstersen paylaşayım programımı ama hayatında göreceğin en saçma programdır sanırım:) ben videolardan takip ediyorum dersleri o yüzden haftada kaç video bitirmem gerektiği yazıyor sadece :) geri kalan bütün zamanlar tekrar ve soru çözümü
Hemen imdada sert bir kahve yetişiyorçok yorgunum dersin başına oturamıyorumm(((
Kahve icmemek icin cok direndim bugun ama galiba icmeden kendime gelemeyecegim hemen kalkıp başlıyorumHemen imdada sert bir kahve yetişiyorBirazcık dinlenip kahveni de eline alıp başlıyorum demeni bekliyorum canım.
yok kuzummm, unutur muyum hiççeski kullanıcı adını hatırlıyorum ama belissa hatırlattı semiramis olduğunu
aynen valla, ilk ben başlamaya karar verdiğimde macaron vardı eskilerden, hepiniz toplanıverdik yineumarım bu yıl inşallah biz de atanıcaz
Ben de kilo verdim
50kiloyum suan galiba. En son 53 54 arasiydim. Zayifligi da hic sevmiyorum.
gercekten mi kuzum.
Bu şarkı geldi aklıma.Hadi inşallah kuzum
48 oldum bende belisim
Cozemediklerini buraya yukle canım istersen bakalim birbu program geliştirme beni öldürecek. çözüyorum çözüyorum yanlış çıkıyor.
KizalRr merhabalar ben evli cocuklu yopiginden misafir geldim sizeyaa canlar evde kendim caliaiyorum ben sosyal bilgiler ogretmeniyim aranizda dershaneye giden varsa konularda nerelere geldinizi yazarmisiniz ona gore ken di programima yon vecrecegimde. Egitim gkgy den simdiden tesekkur ederim herkese basarilar
Günaydın canlarım.