- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
alışmaya çalışıyorum kuzum ben daha alışıcam vizeler kapıya dayanmak üzereOldu badem bu sene de evdeyim.Gerçi çalışmadım
sınava bir beklentim yoktu.Sen ne yaptın kuzum alışabildin mi okuluna ?
Kızlar ben kasımda başlıcam sanırım. 25inde ablamla muğlaya tatile gitcez 28inde döncez. Başlasam da bölüncek. Psikolojik olarak da hazır değilim bunu anladım. Kitapların gelmemesi de iyi oldu[/QUOTE
super olur senin icin canim tatil cok iyi geliyo gercekten. muglada yakapark ve gizlikent kanyonunu kacirmayin derim cok begenmistim ben :)
aa yeni fark ettimKizlar şenol hocadan matematik dinliyorum you tube.dan tavsiye ederim guzel anlatıyor.Kuzum o Tugba bak bir onceki sayfaya yazdi. O da bizimle yine bu sene. Maalesef atanamadi.
Yeni nicki semiramis.
maşallah canım, umarım yatmadan önce bi ünite daha çalışırsınslm canlar. bugunun raporu tarihten bir unite bitti 80 soru cozuldu. yatmadan bir uniteye daha bakmaya caliscam. iyi calismalar herkese :)
Belissacım çok özel olmayacaksa nerelisin acaba canım. Gali yazdığını görünce merak ettimKizlar ben bugün üslü sayilara calistim video izleyerek. Hoca anlatirken de soru çözdüm.
Bu kadar
Ayy çok geçmiş olsunBen bugün cooook kötüydüm malum hastalık sancısı beni benden etti bu halde okula gittim birde eve geldim yemek yedim dinlendim şimdide yarinin ödevini yapcam zaman kalirsa bir seyler ciziktirecem ama bugun halim pert
slm canlar. bugunun raporu tarihten bir unite bitti 80 soru cozuldu. yatmadan bir uniteye daha bakmaya caliscam. iyi calismalar herkese :)
Gecmis olsun canim. Yarina telafi edersin insallahBen bugün cooook kötüydüm malum hastalık sancısı beni benden etti bu halde okula gittim birde eve geldim yemek yedim dinlendim şimdide yarinin ödevini yapcam zaman kalirsa bir seyler ciziktirecem ama bugun halim pert
kuzum video çok vakit alıyo ama verimli oluyo, yine de maşallahKizlar ben bugün üslü sayilara calistim video izleyerek. Hoca anlatirken de soru çözdüm.
Bu kadar
Gecmis olsun canim. Yarina telafi edersin insallah
Evet canim biraz vakit aliyor ama evde çalıştığım icin video izleyince sıkılmıyorum ve matematik özürlü oldugum icin
Biz de 4.sinifta hep isyan ederdik hocalara. Bari rahat biraksinlar son senede kpss çalışalım diye ama kimin umrunda tabi.Cok teşekkür ederim en bi sevdiklerim halen odev yapiyorim halen bu sistem beni öldürecek
Beni sevmiyor musunCok teşekkür ederim en bi sevdiklerim halen odev yapiyorim halen bu sistem beni öldürecek
Yaa tabikide seviyorum en bi sevdiklerimin icinde bu topiktekiler var tabiki sende varsınBeni sevmiyor musun
Resmen şu haldeyimBiz de 4.sinifta hep isyan ederdik hocalara. Bari rahat biraksinlar son senede kpss çalışalım diye ama kimin umrunda tabi.
Insallah duzene koyarsin canim bir an once.
oyy kuzum kıyamam =) benim de son senem çok zorlu geçmişti. hocalar en çok son sınıfta sıkmışlardı. güzel konuşma ve yazma dersinde hoca tekerleme vermişti, okuyamayanları büte bırakmıştı. son sınıfın son döneminde..