2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

alışmaya çalışıyorum kuzum ben daha alışıcam vizeler kapıya dayanmak üzere :KK70:

Gelsin fotokopiler, kahveler o zaman :KK70:Allah kolaylık versin Badem :KK19:
aa yeni fark ettim :KK70: S Semiramis S Semiramis kuzum merabaaaa :KK19::KK50:

maşallah canım, umarım yatmadan önce bi ünite daha çalışırsın :KK68:

ben de biraz çalıştım, şimdi bi çay molası.. sonra belki biraz daha çalışırım, gece sonunda yazıcam çalışmalarımı :KK69:

Unutulduk öyle mi :KK12:Şaka şaka kuzum
benim özlemişim seni :KK60::KK37::KK19:Yalnız bu sene kadro
sağlam kk da.Kaç senedir kpss bizi yedi bitirdi
bu sene de biz onu yiyelim.:KK53:

Gelsin fotokopiler, kahveler o zaman :KK70:Allah kolaylık versin Badem :KK19:

Unutulduk öyle mi :KK12:Şaka şaka kuzum
benim özlemişim seni :KK60::KK37::KK19:Yalnız bu sene kadro
sağlam kk da.Kaç senedir kpss bizi yedi bitirdi
bu sene de biz onu yiyelim.:KK53:
yok kuzummm, unutur muyum hiçç :KK19: eski kullanıcı adını hatırlıyorum ama belissa hatırlattı semiramis olduğunu :KK48:
aynen valla, ilk ben başlamaya karar verdiğimde macaron vardı eskilerden, hepiniz toplanıverdik yine :KK74: umarım bu yıl inşallah biz de atanıcaz :KK31:

oyy kuzum kıyamam =) benim de son senem çok zorlu geçmişti. hocalar en çok son sınıfta sıkmışlardı. güzel konuşma ve yazma dersinde hoca tekerleme vermişti, okuyamayanları büte bırakmıştı. son sınıfın son döneminde..
sen her şeye rağmen yılma. elinden gelenin en iyisi için çabalama. eğer ki Allah korusun bu yıl olmasa bile harika bi temel yapmış olursun. yine de diğer girceklere göre sen baya öndesin bence, çünkü çok azimlisin canım benim =)
Ya cok teşekkür ederim bende oyle avutuyorum kendimi vallahi :)) bu yıl ne yapayim artık elimden geldigi kadar çalışcam bu yil imtihanlardayım:KK70:

Aynen canım oyle yapacağım ne kadar konu eksiğimi gidersem o kadar iyi bu yıl benim için geriside kismet artik ama kilo verdim ben :KK43:((

ayyy kızlar bıde ben zayıflasam:KK48:stresten abur cubur a sarıyorum ben:KK70:

bu arada bişey sorucam görüşlerinizi almak istedim.
şimdi benım kpss hazırlık sürecim de maşallah yılda kpss kıtaplarına baya para yatırıyor saolsun sevgılı eşim:KK68:tabı bende bu durumdan rahatsızım (eşim bısey demiyor ama )içim rahat deıl kitapların üzerine işaretliyorum... her yılda masraf çıkarıyorum barı atanabilsem :KK53:içim yanmayacak.sorum şu siz ne yapıyorsunuz üzerine mi işaretliyorsunuz soru bankalarının yoksa başka yollar mı buldunuz:KK51:ne yapayım ben yaaa:KK23:

ya arkadaşlar benim tarih ve coğrafya çok kötüydü dershanem daha başlamadı ama ben ders çalışmaya başladım. Şöyle bir sıkıntım var aynı gün 2 dersi birden çalışamıyorum :s diyelim tarihe başladım bir süre hep tarih çalışasım geliyor sonra diyorum artık coğrafya çalışım bu seferde bir süre hep coğrafya çalışıyorum tarihe bakmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Tarihte : daha Türkiye anadolu selçuklu devleti kültür ve medeniyetteyim
Coğrafyada : su,toprak ve bitki deyim :S

ayyy kızlar bıde ben zayıflasam:KK48:stresten abur cubur a sarıyorum ben:KK70:

bu arada bişey sorucam görüşlerinizi almak istedim.
şimdi benım kpss hazırlık sürecim de maşallah yılda kpss kıtaplarına baya para yatırıyor saolsun sevgılı eşim:KK68:tabı bende bu durumdan rahatsızım (eşim bısey demiyor ama )içim rahat deıl kitapların üzerine işaretliyorum... her yılda masraf çıkarıyorum barı atanabilsem :KK53:içim yanmayacak.sorum şu siz ne yapıyorsunuz üzerine mi işaretliyorsunuz soru bankalarının yoksa başka yollar mı buldunuz:KK51:ne yapayım ben yaaa:KK23:

valla ben cizip karalamadan cozemiyorum :KK45::KK45:

sabahtan beri olcmede hata ve olcme aracinda bulunmasi gerekn.ozellikler videosu izliyorum.yarim saat kaldi.beynim yandi resmen.. yavas gitti ama cok verimli olduu:nazar::nazar::KK55::KK55:

ya arkadaşlar benim tarih ve coğrafya çok kötüydü dershanem daha başlamadı ama ben ders çalışmaya başladım. Şöyle bir sıkıntım var aynı gün 2 dersi birden çalışamıyorum :s diyelim tarihe başladım bir süre hep tarih çalışasım geliyor sonra diyorum artık coğrafya çalışım bu seferde bir süre hep coğrafya çalışıyorum tarihe bakmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum

tek ders gitmek bana mantikli gelmio acikcasi.. iki ders gitmeye calis. baslarda zorlansan da zamanla alisirsin:KK51::KK51:

Konu olarak benden iyi durumdasın canım niye stres yapıyosun ki önemli olan anlamak. Bütün konular bitip kafanda oturmamasındansa anlayarak gitmek daha verimli bence.

X