2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kızlar ben kasımda başlıcam sanırım. 25inde ablamla muğlaya tatile gitcez 28inde döncez. Başlasam da bölüncek. Psikolojik olarak da hazır değilim bunu anladım. Kitapların gelmemesi de iyi oldu:KK51:[/QUOTE
super olur senin icin canim tatil cok iyi geliyo gercekten. muglada yakapark ve gizlikent kanyonunu kacirmayin derim cok begenmistim ben :)

Kizlar şenol hocadan matematik dinliyorum you tube.dan tavsiye ederim guzel anlatıyor.Kuzum o Tugba bak bir onceki sayfaya yazdi. O da bizimle yine bu sene. Maalesef atanamadi.
Yeni nicki semiramis.
aa yeni fark ettim :KK70: S Semiramis S Semiramis kuzum merabaaaa :KK19::KK50:
slm canlar. bugunun raporu tarihten bir unite bitti 80 soru cozuldu. yatmadan bir uniteye daha bakmaya caliscam. iyi calismalar herkese :)
maşallah canım, umarım yatmadan önce bi ünite daha çalışırsın :KK68:

ben de biraz çalıştım, şimdi bi çay molası.. sonra belki biraz daha çalışırım, gece sonunda yazıcam çalışmalarımı :KK69:

Merhaba kızlar. İki gündür çalışamadım çok vicdan azabı çekiyorum :KK43:. Bitirmem gereken bir işim vardı hallettim çok şükür. Artık telafi etmek için yoğunlaşacağım. Herkese maşşallah diyorum çalışmalar çok güzel :nazar:. Hep böyle devam inşaallah En Büyük KK

Ben bugün cooook kötüydüm malum hastalık sancısı beni benden etti bu halde okula gittim birde eve geldim yemek yedim dinlendim şimdide yarinin ödevini yapcam zaman kalirsa bir seyler ciziktirecem ama bugun halim pert
Ayy çok geçmiş olsun:KK200: ödevini yapıp dinlenseydin canım

Ben bugün cooook kötüydüm malum hastalık sancısı beni benden etti bu halde okula gittim birde eve geldim yemek yedim dinlendim şimdide yarinin ödevini yapcam zaman kalirsa bir seyler ciziktirecem ama bugun halim pert
Gecmis olsun canim. Yarina telafi edersin insallah

kuzum video çok vakit alıyo ama verimli oluyo, yine de maşallah
balera balera kuzum çok geçmiş olsunnn
Evet canim biraz vakit aliyor ama evde çalıştığım icin video izleyince sıkılmıyorum ve matematik özürlü oldugum icin :KK53:anlamamda cok faydasi oluyor kuzum.
Sana da maasallah guzel calismissin :nazar:

Cok teşekkür ederim en bi sevdiklerim halen odev yapiyorim halen bu sistem beni öldürecek
Biz de 4.sinifta hep isyan ederdik hocalara. Bari rahat biraksinlar son senede kpss çalışalım diye ama kimin umrunda tabi.:63:
Insallah duzene koyarsin canim bir an once.

Biz de 4.sinifta hep isyan ederdik hocalara. Bari rahat biraksinlar son senede kpss çalışalım diye ama kimin umrunda tabi.:63:
Insallah duzene koyarsin canim bir an once.
Resmen şu haldeyim :KK48:
Screenshot_2015-10-13-19-30-32~2.jpg

oyy kuzum kıyamam =) benim de son senem çok zorlu geçmişti. hocalar en çok son sınıfta sıkmışlardı. güzel konuşma ve yazma dersinde hoca tekerleme vermişti, okuyamayanları büte bırakmıştı. son sınıfın son döneminde..
sen her şeye rağmen yılma. elinden gelenin en iyisi için çabalama. eğer ki Allah korusun bu yıl olmasa bile harika bi temel yapmış olursun. yine de diğer girceklere göre sen baya öndesin bence, çünkü çok azimlisin canım benim =)

X