2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kızlar merhaba bende kpss ye hazırlamaya çalışıyorum. Branşım Türk Dili ve Edebiyatı. Sınava az bir süre kaldı ama inanın hiç calisamiyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba

Selam kızlar. Bir sorum var prizmalarla ilgili bakabilirmisiniz

Eklentiler

• P_20160405_125255_1_p.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 38
slm kızlar nasılsınız çalışmalarınız nasıl gidiyor

Selam kizlar öabtye bakabilyormusunz
benim alan yeni olunca kitaplar yeni çıktılar soru bankalarını bekliyorum onlarda çıkınca alıcam inşallah . şimdilik alandan sadece uzaktan eğitim derslerine girip not tutuyorum yazıyorum . Mayıstan sonra çalışacam yetiştiremedim çok eksiğim var çünkü

Merhaba arkadaşlar.
uzun zamandır uğrayamıyorum. çok az kaldı. çok korkuyorum. konu eksiğim var.

Merhaba kızlar
Nasılsınız, inşallah her şey yolundadır . Bir haftamız kaldı yerlerde açıklandı hayırlısı olsun herkese..
Ben çok zaman kaybettim onu telafi etmeye çalıştım ama yetiştiremediğim eksik yerlerim çok
Eğer vaktiniz varsa ihtiyaç kpss kampı ve isem yayıncılık tekrar ve soru çözümleri var bakmanızı tavsiye ederim .
Hepinize kolay gelsin . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Teşekkürler ben de yetistiremedim insaAllah hakkımızda hayırlısı olur Rabbim yardımcımız olsun

Umarim sabah ki oturumunuz su gibi geçmiştir kizlar.. Ikinci oturumunuz da da basarilar dilerim. Allah yar ve yardimcinoz olsun.

Merhabalar yeni üyeyim :)) Hepinize kolay gelsin ben de 2017 kpss sınıf Öğretmenliği bölümünden. Finallerim yeni bitti artık son sınıf ogrencisiyim dershaneye de yazıldım disiplinli olmak için :)) Hatta dönem içerisinde türkçe konularını bitirdim asıl her şey şimdi başlıyor tamamen kpss ye başlayacagım gy-gk ve egitim ama nerden başlasam neresinden tutsam programım belli değil dershane baslayana kadar 3 ayda ne kadar konu bitirirsem kâr var mı önerileriniz ?????

eğitimleri yazın bitirirsen sene içinde çok rahat olursun.
eğitim dersleri genel olarak kolay zaten. öğrenme ve gelişimden başla. sonra öyt program rehberlik devam et.

Önerini dikkate alacağım teşekkür ederim :) peki gy-gk hangisinden başlamayı tavsiye edersiniz? Coğrafya ve matematik düşünüyorum

Önerini dikkate alacağım teşekkür ederim :) peki gy-gk hangisinden başlamayı tavsiye edersiniz? Coğrafya ve matematik düşünüyorum
coğrafya için youtube dan engin eraydın
tarih için ramazan yetgin dinlemeye başlayabilirsin. bu dediklerimi yazın halledersen. dönem için rahat edersin emin ol. bende bu sene son sınıf öğrencisiydim. staj, okul, dershane çok çok zorladı. eğitim derslerinin bir kısmını bitirmiştim keşke hepsini bitirseydim test üzerinden tekrar etseydim dedim.

Anladım canım tecrübe her zaman yol gösterici oluyor benim için. Ben de üniversite sınavına hazırlık tecrübelerimi göz önünde bulunduracagım bir de adayların tavsiyelerini önemsiyorum soylediklerini not ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…