- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
benim alan yeni olunca kitaplar yeni çıktılar soru bankalarını bekliyorum onlarda çıkınca alıcam inşallah . şimdilik alandan sadece uzaktan eğitim derslerine girip not tutuyorum yazıyorum . Mayıstan sonra çalışacam yetiştiremedim çok eksiğim var çünküSelam kizlar öabtye bakabilyormusunz
Teşekkürler ben de yetistiremedimMerhaba kızlar
Nasılsınız, inşallah her şey yolundadır . Bir haftamız kaldı yerlerde açıklandı hayırlısı olsun herkese..
Ben çok zaman kaybettim onu telafi etmeye çalıştım ama yetiştiremediğim eksik yerlerim çok
Eğer vaktiniz varsa ihtiyaç kpss kampı ve isem yayıncılık tekrar ve soru çözümleri var bakmanızı tavsiye ederim .
Hepinize kolay gelsin . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
eğitimleri yazın bitirirsen sene içinde çok rahat olursun.Merhabalar yeni üyeyim :)) Hepinize kolay gelsin ben de 2017 kpss sınıf Öğretmenliği bölümünden. Finallerim yeni bitti artık son sınıf ogrencisiyim dershaneye de yazıldım disiplinli olmak için :)) Hatta dönem içerisinde türkçe konularını bitirdimasıl her şey şimdi başlıyor tamamen kpss ye başlayacagım gy-gk ve egitim ama nerden başlasam neresinden tutsam programım belli değil dershane baslayana kadar 3 ayda ne kadar konu bitirirsem kâr var mı önerileriniz ?????
coğrafya için youtube dan engin eraydınÖnerini dikkate alacağım teşekkür ederim :) peki gy-gk hangisinden başlamayı tavsiye edersiniz? Coğrafya ve matematik düşünüyorum