2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

6 aydır çalışmalarım boşa gidecek diye çok üzülüyorum hiç hevesim kalmadı inşallah toparlarım canım zorluyorum ders çalışmak için , bir daha çalışmak istemiyorum artık

evet ben sınava çok önceden başladım hevesle şimdi sınava az kaldı eksiklerimde var bende çok kızıyorum kendime niye böyle yapıyorum diye
Canim herkeste oluyor donem donem motivasyin dusuklu
Bunu yenebilen kazaniyor
Sende sirkelen kendine gel :KK66:

6 aydır çalışmalarım boşa gidecek diye çok üzülüyorum hiç hevesim kalmadı inşallah toparlarım canım zorluyorum ders çalışmak için , bir daha çalışmak istemiyorum artık

evet ben sınava çok önceden başladım hevesle şimdi sınava az kaldı eksiklerimde var bende çok kızıyorum kendime niye böyle yapıyorum diye
Bir daha çalışmıcaksın inşallah canım bu son olcak:KK200:

Kizlar nasil gidiyor calismalar???
Ben hicc alana bakamadimmm ne olacak halimm hic bilmiyorumm :KK43:

kızlar eğitime son bir ay nasıl çalışayım .önerileriniz varmı ilk kez hazırlanıyorum .izleyebileceğim videolar hocalar varmı önereceğiniz?

kızlar eğitime son bir ay nasıl çalışayım .önerileriniz varmı ilk kez hazırlanıyorum .izleyebileceğim videolar hocalar varmı önereceğiniz?
Canim ihtiyac in egitim kampi diye videolar var bi konuyu iki satte falan anlatmis cok faydali onu izle cikmis sorulari coz ben oyle yapiyorum

Canim burada arkadaslar arasinda sinerji yakalanamadi bu sene, pek yazan yok bu yuzden
Geçen sene de böyle olmuştu canım, ben yapayalnız kalmıştım, deli gibi kendim yazıp kendim oynuyordum :) ilk başlarda herkes bi heves yazıyor sonra sonra azalıyor. Kimse yazmasa bile siz yazın yine de faydası oluyor. Sen bu yıl günlük açtın mı sarfanım?

Geçen sene de böyle olmuştu canım, ben yapayalnız kalmıştım, deli gibi kendim yazıp kendim oynuyordum :) ilk başlarda herkes bi heves yazıyor sonra sonra azalıyor. Kimse yazmasa bile siz yazın yine de faydası oluyor. Sen bu yıl günlük açtın mı sarfanım?
Ben kendi topigimi sinavdan 1.5 sene once acmisti . ondan ne gelen ne giden vardi pes etmedim gunluk yazdim sonra yavas yavas toplanmislardi
Bu sene topik acmadim canim, var olan bir topik var oraya yaziyoruz. Orada da 2 kisiyiz :KK19: kalabalik degil ama yaziyorum.
Bizim sinava daha 7 ay var ya ondan sanirim vakit var diye cok yigunlu yok

Senin staj nasil gidiyor ?
Yazin isteme merasimi olacak mi :KK66:

slm kızlar yaklaşık 2 ayı geçti çalışmayalı , Sadece uzaktan eğiitim aldığım için dersleri dinliyordum online denemelere girip.
Alan dersleride açıklandı toplam 14 ders var 8 dersi 1. sınıftan onuda öğrenince iyice uzaklaştım .
Az önce sofrada hababam sınıfını izlerken Mahmut hoca ^okul her yerdir üstünde çatısı olan yer değildir sadece ... ^ demesi, öğrencilerim benim çocuklarım onları atmazsınız diye fenalaşma sahnesi.... belki kaç kere izledim bilmiyorum hiç bu kadar canımı acıtmadı yemekte ağlamaktan yiyemedim kalktım nefes alamayacak kadar ağladım .
Çünkü atanmak istiyorum artık , küçük küçük öğrencilerim olmalı benim , resimlerle dolu rengarenk sınıfım olmalı , çocukların gülüşmeleriyle çınlamalı o sınıf . Lİseden beri anasıfımımda olmak istiyorum , üniversite kitaplarımı okurken öğrencilerle yapacaklarımı hayal ettim ben hep.
Size sorum kızlar sınava az kaldı benim en son deneme sonucum P10 ; 62 , P121: 74 puan geldi . Matematik 4,5 tane yapıyorum yok yani , vatandaşlık yok , bugün deneme yaptım çoğrafya hatırlamıyom türkçe bile gitmiş . Olur mu bu saatten sonra nasıl toparlayabilir miyim.

slm kızlar yaklaşık 2 ayı geçti çalışmayalı , Sadece uzaktan eğiitim aldığım için dersleri dinliyordum online denemelere girip.
Alan dersleride açıklandı toplam 14 ders var 8 dersi 1. sınıftan onuda öğrenince iyice uzaklaştım .
Az önce sofrada hababam sınıfını izlerken Mahmut hoca ^okul her yerdir üstünde çatısı olan yer değildir sadece ... ^ demesi, öğrencilerim benim çocuklarım onları atmazsınız diye fenalaşma sahnesi.... belki kaç kere izledim bilmiyorum hiç bu kadar canımı acıtmadı yemekte ağlamaktan yiyemedim kalktım nefes alamayacak kadar ağladım .
Çünkü atanmak istiyorum artık , küçük küçük öğrencilerim olmalı benim , resimlerle dolu rengarenk sınıfım olmalı , çocukların gülüşmeleriyle çınlamalı o sınıf . Lİseden beri anasıfımımda olmak istiyorum , üniversite kitaplarımı okurken öğrencilerle yapacaklarımı hayal ettim ben hep.
Size sorum kızlar sınava az kaldı benim en son deneme sonucum P10 ; 62 , P121: 74 puan geldi . Matematik 4,5 tane yapıyorum yok yani , vatandaşlık yok , bugün deneme yaptım çoğrafya hatırlamıyom türkçe bile gitmiş . Olur mu bu saatten sonra nasıl toparlayabilir miyim.
netlerin hakkında hiç fikrim yok ama nolursa olsun pes etme. sen elinden geleni yap gerisi kader. bazen olmayan şeylerin yerine daha güzelini veriyor hayat. bittim dediğim yerde yeni fırsat çıktı önüme. iyi yada kötü dibe varmadan üste çıkılmıyormuş

Kuzum siz yazın ya çalıştıkça, kimse cevap vermese de kendi çalışmanı görürsün. Bir de başlık aşağılarda kalıyor ya yeni gelenler de görmüyor. Nasıl gidiyor senin çalışmalar, yoğun musun yine?

Canım çalışsam zaten yazacağım da kpss ye çalışmayı bıraktım ben şimdilik,hiç zaman kalmıyor çünkü helede formasyonun 2.dönemi başladı sabah 8 de çıkıyorum eve gelip uyuyorum sadece.Sen nasılsın,nasıl gidiyor öğretmenlik? :)

Canım neden hemen pes ettin ki,alan sınavı sadece sana gelmedi branşındaki bütün adaylara geldi.Nasip kısmet ne olacağı belli değil umutsuz olma elinden geleni yap sonra pişman olmamak için.

X