slm kızlar yaklaşık 2 ayı geçti çalışmayalı , Sadece uzaktan eğiitim aldığım için dersleri dinliyordum online denemelere girip.
Alan dersleride açıklandı toplam 14 ders var 8 dersi 1. sınıftan onuda öğrenince iyice uzaklaştım .
Az önce sofrada hababam sınıfını izlerken Mahmut hoca ^okul her yerdir üstünde çatısı olan yer değildir sadece ... ^ demesi, öğrencilerim benim çocuklarım onları atmazsınız diye fenalaşma sahnesi.... belki kaç kere izledim bilmiyorum hiç bu kadar canımı acıtmadı yemekte ağlamaktan yiyemedim kalktım nefes alamayacak kadar ağladım .
Çünkü atanmak istiyorum artık , küçük küçük öğrencilerim olmalı benim , resimlerle dolu rengarenk sınıfım olmalı , çocukların gülüşmeleriyle çınlamalı o sınıf . Lİseden beri anasıfımımda olmak istiyorum , üniversite kitaplarımı okurken öğrencilerle yapacaklarımı hayal ettim ben hep.
Size sorum kızlar sınava az kaldı benim en son deneme sonucum P10 ; 62 , P121: 74 puan geldi . Matematik 4,5 tane yapıyorum yok yani , vatandaşlık yok , bugün deneme yaptım çoğrafya hatırlamıyom türkçe bile gitmiş . Olur mu bu saatten sonra nasıl toparlayabilir miyim.