2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Ben dershaneye gitmiş biri olarak şöyle düşünüyorum. Dershane sizi bir düzene sokuyor planlı programlı oluyorsunuz. Onun dışında çok çok büyük bir katkısı yok. Kendi kendinize düzeninizi kurarsanız dershane olmasa da olur. Aslında bunun cevabını verecek olan sizsiniz

Teşekkürler düşünceleriniz için. Düzene sokabilirim diye düşünüyorum aslında ama arada kaldım yine 

Evett ilk kez o yüzden biraz karmaşığım İstanbulda yaşıyorum dersane konusunda sorun yok yani
Bence hiç tereddüt etmeyin gidin yararı olur zararı olmaz sınavın mantığını kavrarsın çalışmalarını da düzenli sistematik ilerletirsin denemelerde sınavın provasını yapmış olursun maddiyat engel değilse pegem ihtiyaç gibi büyük dershanelerden biri olursa daha çok faydasını görürsün okuyor musun neden 2017de gireceksin?

Canımmm benim staj ili ankara çıktı ankarada yaşıyorum zaten eylüle kadar burdayım inşallah ardahana okullar tekrar açıldığında gitcem. Senin çalışmaların nasıl gidiyor?
Sevindim canim cok iyi olmus
Brnim.calismalar da iyi gidiyor cok aukur
Cografya tarih bitti, anayasaya baslayacagim
5. Aya kadar ders ders bitirip sonra birlikte yurutecegim insallah.
Bana cok dua et canim inan cok ihtiyacim var

Sevindim canim cok iyi olmus
Brnim.calismalar da iyi gidiyor cok aukur
Cografya tarih bitti, anayasaya baslayacagim
5. Aya kadar ders ders bitirip sonra birlikte yurutecegim insallah.
Bana cok dua et canim inan cok ihtiyacim var
Sağ ol canım benim. Çok iyi ilerliyorsun maşallah her zaman dualarımdasınız özellikle senin için ediyorum sınava girmeden atanman için olmazsa da kasımda inşallah

Okuyorum evet :) düzen sağlamak konusunda falan çok yararı olur haklısınız. Sağolun cevap verdiğiniz için de

Kızlar nerelerdesiniz ben dağıldım bir aydır doğru dürüst çalışamıyorum . Psikolojim iyice bozuldu güle oynaya aldığım kitaplara bakamıyom , denemeler, kitaplar korkutuyor. Allahtan uzaktan eğitimi almışım canlı dersleri dinledim bir tek dün online deneme yaparken ağladım yine odaklanamıyorum soruları okurken kayboluyorum yarım saatte 10 soru yapamadım sinirden ağladım . Sizden enerji almaya geldim ama yoksunuz nerelerdesiz grup dagıldı mı

Canım olur öyle arada. Bu ara herkes senin yaşadığını yaşıyor, çoğusu sıkıldı bunaldı ama bu dönemi ders çalışarak geçirebilirsen bi adım öne geçmiş olursun. Sonu güzel olcak inşallah, sen yeter ki bırakma

Ben de aynı durumdayım canım. Defalarca dağıldım şu sınava hazırlık döneminde. Resmen mart ayı geldi ama ben hala tarihle uğraşıyorum. Çok kızgınım bu konuda kendime . Benim kadar olmasa da bir çok kişi aynı şeyleri yaşıyor emin ol. Sakinliğimizi koruyup üzerimizden ölü toprağını atma vaktimiz geldi artık

Canımm atanmışsın tebrik ederimm yeni gördüm. Ben nickimi değiştirdim önceden yazıyordum bu topicte Defnehatun olarak.

Rabbim bizede nasip etsin inşaallah. Tekrar tebrik ederim. Aramızdan birinin atanmış olması o kadar sevindirdiki beni. Darısı hepimizin başına inşaallah.

Kızlar bu topic çok sessizleşmemiş mi
Belissa sedefonur Safransari nerelerdesiniz
Ben 1 hafta memlekete gitmistim dun geldim bugun basliyorum insallah.
Benim cigrafya ve tarif 3 er kitaptan bitti bu ayda gunde 30 soru turkce cozup anayasayi bitirecegim insallah.

Gunde 30 soru cizerek ayda bir kitap bitirmeyi planladim insallah.

Kizlar sizde durumlar nasil ?

Allah kolaylık versin canım inşaallah hepsi çabukca biter

Ben bir ara çok oyalanmıştım o yüzden son günlerde hızlandım. Coğrafya bitti çok şükür. Tarihin sonlarındayım bugün bitirmek istiyorum onu da. Matematiğe başladım bir taraftan
Panikle hepsine birden saldırdım resmen ben
İnşaallah yetişir

Yetisir canim insallah inemli olan sureklilik

6 aydır çalışmalarım boşa gidecek diye çok üzülüyorum hiç hevesim kalmadı inşallah toparlarım canım zorluyorum ders çalışmak için , bir daha çalışmak istemiyorum artık

evet ben sınava çok önceden başladım hevesle şimdi sınava az kaldı eksiklerimde var bende çok kızıyorum kendime niye böyle yapıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…