Sedefcim nereye atandınBurada yillarimi geçirdim, çok güzel dostluklar edindim. Birlikte çok güzel ders calistik. Son zamanlarda düğün sürecinden dolayı pek ugrayamadim ama çok şükür atandim. Burada pes ettiğim zamanlar beni gaza getirip heveslendiren arkadaslarima çok tesekkur ederim, atanmamdaki katkilari büyük. Çünkü atanmak pes etmeyip yola devam etmekle oluyor. Darisi emek verip isteyen her meslektasimin basina :)
Bitlise canim :)Sedefcim nereye atandın
Hayırlı olsun canım.. inşaallah Rabbim bana da nasip etsin.. senin adına çok sevindimBitlise canim :)
Sağol canim çok tesekkur ederim. İnşallah sen de şubatta daha güzel yerlere atanirsin. Senin de ne kadar emek verdiğini biliyorum. Benim alan puanim 72 idi. Atanma ümidim yoktu. Mülakat geldiğindeyse iyice yikilmistim, kesin torpil döner dedim hatta mulakata cagrildigimda gitmicektim bile. Esimin israrlariyla gittik. Ve mulakattan 87 aldim. İnan bana mutlaka torpilli davrandiklari oluyodur ki ben alandan çok yuksek alip mulakattan düşük alanlara da çok uzulmustum. 5 dk da benim iyi bi öğretmen oldugumu nasil anladiklarini da bilmiyorum! Ama ümidini kaybettme, bu isler biraz calisma biraz da sansa kadere kaldi artik. İnşallah Rabbim şubatta sana da nasip eder canimBirdde öabt ve mülakat puanın kaçtı merak ettim
Sedef cok sevindim ne zaman atandın kız cok mutlu oldum darısı bizlere atanmak isteyenlere.ben ozel sektore tekrar girdim insa bu sene tekrar gircem sınavaBurada yillarimi geçirdim, çok güzel dostluklar edindim. Birlikte çok güzel ders calistik. Son zamanlarda düğün sürecinden dolayı pek ugrayamadim ama çok şükür atandim. Burada pes ettiğim zamanlar beni gaza getirip heveslendiren arkadaslarima çok tesekkur ederim, atanmamdaki katkilari büyük. Çünkü atanmak pes etmeyip yola devam etmekle oluyor. Darisi emek verip isteyen her meslektasimin basina :)
Sağol canim inşallah en kisa zamanda atanirsin. Belki şubatta olur. Ekimde atandim canimSedef cok sevindim ne zaman atandın kız cok mutlu oldum darısı bizlere atanmak isteyenlere.ben ozel sektore tekrar girdim insa bu sene tekrar gircem sınava
Sağol canim inşallah en kisa zamanda atanirsin. Belki şubatta olur. Ekimde atandim canim
Canim ben de yeni sistem geldiğinde artik bütün umutlarim gitmişti, ama oldu. Nasil oldu ben de anlamadim. Mulakatim iyi geçmişti gerçi ama atanicagimi dusunmuyodum, kesin torpilliler gider diyodum. Zaten torpilli yine vardır. Yazili sinav varken de vardi. Sen umudunu kaybetme.Çok sevindim canım darısı başımıza gerçi yeni sistem yüzünden biraz zor benim
Eşinle aynı ildemisin
Canim ben de yeni sistem geldiğinde artik bütün umutlarim gitmişti, ama oldu. Nasil oldu ben de anlamadim. Mulakatim iyi geçmişti gerçi ama atanicagimi dusunmuyodum, kesin torpilliler gider diyodum. Zaten torpilli yine vardır. Yazili sinav varken de vardi. Sen umudunu kaybetme.
Canim ben bitlisin ilçesinin koyunun mezrasina atandim. Burada tek öğretmenim. İlçeye git gel yok. Zaten ilçeye giden yol toprak patika yol. 1,5 saat suruyo. 5 dağ asarak gidiliyor, bi taraf dağ bi taraf uçurum. Giderken gozlerimi hic acmiyorum :) Mecbur lojmanda kalmak zorundaydim. Esim bir haftaligina beni yerleştirmeye diye geldi. Durum boyle olunca geri dönemedi. Burda tek basima kalmamin mumkunati yoktu. Muhtarim bile meble konusup yaziktir ilceye verin dedi ama istemiyosa istifa etsin dediler. Ben de bu isi cok istiyodum. Esim isini birakti, burada birlikte kaliyoruz. Zaten artik ilçeye gitmek istemiyorum. 1 hafta elektrikler gelmese de, yollar sürekli kapansa da buradaki çocukların bana ihtiyacı var, onlari birakamam. Rabbim en kisa zamanda size de bu güzel şeyi yasatsin inşallah
Ben o 6 yila inanmıyorum, burdaki MEB de degisicegini soyluyor. Su an ohalden dolayı bisey yapamiyolar ama zaten eşlerin birbirinden ayri kalmasi basta islama aykiri bisey. Sen bi kere adimini at bu ülkede bi gecede herşey değişiyor. Sen bransciydin dimi canimÇok sevindim senin adına canım ne güzel eşinde yanında olmuş bizde o sıkıntı buradaki işini bırakamaz benide tek başıma öyle yollamaz dayanamaz çünkü o yüzden kaldım ikilemdeçok istiyorum ama 6 yıl ayrı kalamam şuanki sistem o kadar kötü olduki
Ben o 6 yila inanmıyorum, burdaki MEB de degisicegini soyluyor. Su an ohalden dolayı bisey yapamiyolar ama zaten eşlerin birbirinden ayri kalmasi basta islama aykiri bisey. Sen bi kere adimini at bu ülkede bi gecede herşey değişiyor. Sen bransciydin dimi canim
Zaten seni bi kaç ogretmenin olduğu yere verirler. Tek kalma sıkıntın olmaz canim. Bence sansini dene hele bi atan git gör yerini ama sonuna kadar dayan. Burada çok istifa eden oldu. Kizi vermişler 2 öğretmenli bi yere. Diğer öğretmen erkek. Tek lojman var nasil kalsin erkek öğretmenle ayni yerde zaten 1 oda var. Ben yine sukrediyorum tek öğretmenim diye. Çok zor.. Ama bunlara cozum bulacaklarina inanıyorum dediğim gb sen sansini dene Allah yardimci oluyor.Evet canım resim
Zaten
Zaten seni bi kaç ogretmenin olduğu yere verirler. Tek kalma sıkıntın olmaz canim. Bence sansini dene hele bi atan git gör yerini ama sonuna kadar dayan. Burada çok istifa eden oldu. Kişi vermişler 2 öğretmenli bi yere. Diğer öğretmen erkek. Tek lojman var nasil kalsin erkek öğretmenle ayni yerde zaten 1 oda var. Ben yine sukrediyorum tek öğretmenim diye. Çok zor.. Ama bunlara cozum bulacaklarina inanıyorum dediğim gb sen sansini dene Allah yardimci oluyor.
Ben bile atandiysam herkes atanir bence :) umudunu yitirme, calis sonuçta mulakata puanla aliyolar. Mülakat için de sansin bol olsun inşallah :)Amin canım inşallah olmayacak die çalışmayıda bıraktım bi zaman sonra tekrar ara ara çalışmaya başladıminşallah birgün bizede atanmak nasip olur
Evet kuzumm şükürler olsun Rabbime :) sen de mi buralardasin? Seni gördüğüme sevindim :) ben de uzun zamandır yoktumSedefim atanmışsın.
Zaman zaman uğruyorum.Çok şey değişti hayatımda Sedefim...Evet kuzumm şükürler olsun Rabbime :) sen de mi buralardasin? Seni gördüğüme sevindim :) ben de uzun zamandır yoktum