- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin, atanmayı nasip etsinKızlar slm bende alancıyım nasıl başladınız mı alan çalışmaya ilk sınavdan sonra benim başlayalım gelmedi orta halli geçti sınav ama çalışma şevkim hiç mi hiç kalmadı dersin başına oturamıyorum moralim bozuk
Nilaycım nasıl geçti sınavın?coğrafya için youtube dan engin eraydın
tarih için ramazan yetgin dinlemeye başlayabilirsin. bu dediklerimi yazın halledersen. dönem için rahat edersin emin ol. bende bu sene son sınıf öğrencisiydim. staj, okul, dershane çok çok zorladı. eğitim derslerinin bir kısmını bitirmiştim keşke hepsini bitirseydim test üzerinden tekrar etseydim dedim.
eğitim çok iyi geçti. gy gk kısmıda fena değildi. daha iyi olabilirdi. çok saçma sorularda yanlış yaptığımı farkettim. En azından daha çok boş bırakabilirdim.Nilaycım nasıl geçti sınavın?
slm arkadaşım bende alancıyım bende ön hazırlık yapmadım alan için yİl içinde ama birtürlüdw oturup adam akıllı başlayamadım alanaArkadaşlar slmlar alan çalışan var mi bnm bolumum ilköğretim mat bm sıfırdan başladım bakalım yetistirebilir miyim
Arkadaşlar online kpss eğitim için tavsiyeniz varmı
??
bölümünüz ne hocam. sanırım uzaktan eğitim olarak diyrsunuz. tavsiyem KR akademi veya Eğitimdeyiz
Bnm de 1 yas oglum var video derslerle çalışmayı dusunuyorum gununuznasl geciuo bebekle programı nasıl ayarladınız. Yalnız olmamak sevindirici: )Tarih bölümüm
Evli ve 1yaş kızım var dershane yé gidemiyor onu bırakamıyorum
Oyuzden ben de egitimdeyiz düşünüyorum
Siz daha önce aldınız mı uzaktaneğitim
Bnm de 1 yas oglum var video derslerle çalışmayı dusunuyorum gununuznasl geciuo bebekle programı nasıl ayarladınız. Yalnız olmamak sevindirici: )
Bransm felsefe grubu, ben de uyku saatlerini değerlendirmeyi planlıyorum, ama su sıralar uyuma problemimiz var nasıl olacak bakalmMerhaba evet yoldaş bulmak güzel
Branş ne sizin
Busene calisamadim diye çok pişman oldum
Sabah 8 gibi kalkar kızım oyun vs 10 gibi 11 gibi emerek uyur o uyku zamanlarini ders çalışarak geçirmek düşünüyorum
Birde akşam üstü ya uyur ya da bir daha 22.00 da uyur 10 11 gibi yani.
Normalde yediiklim dershane on kayıt erken kayıt yaptırmıştım 2 bin é öğretmenlik alan dahil
Ancak kızı birakamadigim icin evde kendim çalışmaya karar verdim
Sizin durumlar nasil
Uzaktan egitime ne gerek var hocalarim.youtupta benim hocam kanali var.Alandan genel kultur yetenege ve egitime tum derslerin videosu ucretsiz yayinlaniyor.ve cok saglam hocalar var bilginiz olsunTarih bölümüm
Uzaktan egitime ne gerek var hocalarim.youtupta benim hocam kanali var.Alandan genel kultur yetenege ve egitime tum derslerin videosu ucretsiz yayinlaniyor.ve cok saglam hocalar var bilginiz olsun
Tarih bölümüm
branşımız aynı hocam biliyorsun ki hep ezber bizim ki hocam. alımlarımız çok az bunu da biliyorsu hocaam güncel olanı tercih et ya kr akademi yada eğitimdeyiz al ben eğitimdeyizi aldım canlı dersler ekim ortası başlıyor birebir sordum arkadaşlara çok memnunlr hocam tavsıyem bu yönde 1401 tl kart yada havale kabul ediyrlar ben gky eb öabt hepsini adım. video ders değil canlıya kyıt oldum
Uzaktan egitime ne gerek var hocalarim.youtupta benim hocam kanali var.Alandan genel kultur yetenege ve egitime tum derslerin videosu ucretsiz yayinlaniyor.ve cok saglam hocalar var bilginiz olsun
Ay hadi sınıf arkadaşı olacağız
Bende egitimdeyiz den
Öabt ve eğitim bilimleri aldım
Diğer grubu youtube dan videolarla hallederim diye
Ay hadi sınıf arkadaşı olacağız
Bende egitimdeyiz den
Öabt ve eğitim bilimleri aldım
Diğer grubu youtube dan videolarla hallederim diye