2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Kızlar slm bende alancıyım nasıl başladınız mı alan çalışmaya ilk sınavdan sonra benim başlayalım gelmedi orta halli geçti sınav ama çalışma şevkim hiç mi hiç kalmadı dersin başına oturamıyorum moralim bozuk

coğrafya için youtube dan engin eraydın
tarih için ramazan yetgin dinlemeye başlayabilirsin. bu dediklerimi yazın halledersen. dönem için rahat edersin emin ol. bende bu sene son sınıf öğrencisiydim. staj, okul, dershane çok çok zorladı. eğitim derslerinin bir kısmını bitirmiştim keşke hepsini bitirseydim test üzerinden tekrar etseydim dedim.
Nilaycım nasıl geçti sınavın?

Arkadaşlar slmlar alan çalışan var mi bnm bolumum ilköğretim mat bm sıfırdan başladım bakalım yetistirebilir miyim

Arkadaşlar slmlar alan çalışan var mi bnm bolumum ilköğretim mat bm sıfırdan başladım bakalım yetistirebilir miyim
slm arkadaşım bende alancıyım bende ön hazırlık yapmadım alan için yİl içinde ama birtürlüdw oturup adam akıllı başlayamadım alana

Tarih bölümüm
Evli ve 1yaş kızım var dershane yé gidemiyor onu bırakamıyorum
Oyuzden ben de egitimdeyiz düşünüyorum
Siz daha önce aldınız mı uzaktaneğitim
Bnm de 1 yas oglum var video derslerle çalışmayı dusunuyorum gununuznasl geciuo bebekle programı nasıl ayarladınız. Yalnız olmamak sevindirici: )

Bnm de 1 yas oglum var video derslerle çalışmayı dusunuyorum gununuznasl geciuo bebekle programı nasıl ayarladınız. Yalnız olmamak sevindirici: )

Merhaba evet yoldaş bulmak güzel
Branş ne sizin
Busene calisamadim diye çok pişman oldum
Sabah 8 gibi kalkar kızım oyun vs 10 gibi 11 gibi emerek uyur o uyku zamanlarini ders çalışarak geçirmek düşünüyorum
Birde akşam üstü ya uyur ya da bir daha 22.00 da uyur 10 11 gibi yani.
Normalde yediiklim dershane on kayıt erken kayıt yaptırmıştım 2 bin é öğretmenlik alan dahil
Ancak kızı birakamadigim icin evde kendim çalışmaya karar verdim
Sizin durumlar nasil

Merhaba evet yoldaş bulmak güzel
Branş ne sizin
Busene calisamadim diye çok pişman oldum
Sabah 8 gibi kalkar kızım oyun vs 10 gibi 11 gibi emerek uyur o uyku zamanlarini ders çalışarak geçirmek düşünüyorum
Birde akşam üstü ya uyur ya da bir daha 22.00 da uyur 10 11 gibi yani.
Normalde yediiklim dershane on kayıt erken kayıt yaptırmıştım 2 bin é öğretmenlik alan dahil
Ancak kızı birakamadigim icin evde kendim çalışmaya karar verdim
Sizin durumlar nasil
Bransm felsefe grubu, ben de uyku saatlerini değerlendirmeyi planlıyorum, ama su sıralar uyuma problemimiz var nasıl olacak bakalm

Tarih bölümüm
Uzaktan egitime ne gerek var hocalarim.youtupta benim hocam kanali var.Alandan genel kultur yetenege ve egitime tum derslerin videosu ucretsiz yayinlaniyor.ve cok saglam hocalar var bilginiz olsun

Uzaktan egitime ne gerek var hocalarim.youtupta benim hocam kanali var.Alandan genel kultur yetenege ve egitime tum derslerin videosu ucretsiz yayinlaniyor.ve cok saglam hocalar var bilginiz olsun

hocam haklısınızda canlı ders o an cnlı çekim ya daha güncel oluyor soru sorabiliyrsun kitap veriyorlar e postadan soru atıyor hoca vs daha daha avantajlı dershaneye gitmeye gücü varsa alsınlar uzaktan eğt. ama hiç yoksa tabiki onu izlesinler

Tarih bölümüm

branşımız aynı hocam biliyorsun ki hep ezber bizim ki hocam. alımlarımız çok az bunu da biliyorsu hocaam güncel olanı tercih et ya kr akademi yada eğitimdeyiz al ben eğitimdeyizi aldım canlı dersler ekim ortası başlıyor birebir sordum arkadaşlara çok memnunlr hocam tavsıyem bu yönde 1401 tl kart yada havale kabul ediyrlar ben gky eb öabt hepsini adım. video ders değil canlıya kyıt oldum

branşımız aynı hocam biliyorsun ki hep ezber bizim ki hocam. alımlarımız çok az bunu da biliyorsu hocaam güncel olanı tercih et ya kr akademi yada eğitimdeyiz al ben eğitimdeyizi aldım canlı dersler ekim ortası başlıyor birebir sordum arkadaşlara çok memnunlr hocam tavsıyem bu yönde 1401 tl kart yada havale kabul ediyrlar ben gky eb öabt hepsini adım. video ders değil canlıya kyıt oldum

Ay hadi sınıf arkadaşı olacağız
Bende egitimdeyiz den
Öabt ve eğitim bilimleri aldım
Diğer grubu youtube dan videolarla hallederim diye

Doğru ancak sınıf da konu akışı ve az çok rekabet ortamı olunca daha iyi
Yoksa youtube her zaman elimizin altında
Ben gk gy youtube dan halledeceğim
İsem yay.
Eğitim ve öabt de egitimdeyiz canlı ders satın aldim

X