2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Merhaba nasıl bi program yaptın ve yükseldi biraz bahseder misin ben bi deneme yaptım ama facia resman bi daha ne zaman yaparım bilmiyorum, hizlanmam gerek sınava çok az kaldi

Merhaba nasıl bi program yaptın ve yükseldi biraz bahseder misin ben bi deneme yaptım ama facia resman bi daha ne zaman yaparım bilmiyorum, hizlanmam gerek sınava çok az kaldi
buydu planım yukarıda açıklaması var nasıl olduğu canım

Eklentiler

• IMG-20151228-WA0003.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 119
Buda bu haftaki programım . Eğitim denemesi ekledim hafta sonu eğitim çözerken bildiğim konularda bile hata yaptım , çözümlerini okudum şaşırdım sorulara , hemde bazı kavramları hatırlatıyor, soruları pekiştirir diye hafta içi bir eğitim denemesi yapacağım artık.
YArın da Erken kalmaya başlıyorum yoksa dersleri yetiştirmekte zorlanıyorum.

Eklentiler

• IMG-20160104-WA0001.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 119
G
Güzel bi program yapmissin. Haftalık mi yapiosn canım bu şekilde ne zamana kadar bitiyo tum dersler. bi de gunde kac saat calisabiliyorsun , ben ders ders gideyim dedim öyle olunca tabi denemede belli yerleri yapabildim , nasıl olacak böyle bilmiyorum stres basiyo beni

Canım ben ağustos sonlarında başladım çalışmaya matematik ve vatandaşlık dışında dersleri bitirdim . Ama tek tek yapıp tekrar yapmayınca unuttum denemeler çok kötü geldi . Toparlamaya çalıştım Canlı Derslerle ikinci tekrarlarım oluyor . Denemelerde yükselme olmayınca geçen hafta program hazırladım unutmamak için bütün dersleri koymaya çalıştım . Matematik ve ölçme derslerini yapamıyorum ondan matematik ağırlıklı yaptım deneme yapınca gördüm ki matematik yapabiliyorum artık motive etti beni. Bu hafta tekrar yaptım , her hafta canlı derslere göre ve eksiklerime göre yapacağım. Hafta sonları deneme , ölçeme çalışacağım , hafta içi yetiştiremediğim yapmadığım derslerin telafisi olacak . Günde kaç saat çalıştığımı artık hesaplamıyorum bilmiyorum yani . Okulöncesi branşımda canım
Benim tavsiyem canım sende kendi eksiklerine göre program yap . Günde en az 3 derse çalış , ders bitince mutlaka soru çöz yoksa daha çabuk unutuluyor ve bitirdiğin derslerin tekrarını yap . Geç kalmış değiliz canım inşallah toparlayacağız

İnşallah canım ben biraz geç başladım hamilelik doğum derken elimden geleni yapacağım artık kalan zaman için... Zaten yapamadıklarını yapabilemedikce netler yükselmişti benim de mat ve ölçme zorlu dersleri bu yüzden onlara çalışmak gelmiyor içimden ama üzerine gitmek lazım hepimize Allah kolaylıklar versin. İşimiz zor.

Allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsun bebeğin Canım yüksek puan almamız gerektiği için hiçbir dersi geri plana atma lüksümüz olmuyor maalesef canım ondan benim de hiç yapasım gelmedi ama mecbur başladım . matematik yapınca ve dün yaptığım eğitimde ölçmeden de soru yapınca netlerimin yükseldiğini gördüm . soru sayıları da fazla çöpe atamayız

Günaydın kızlarrr nerelerdesiniz gelmiyorsunuz artık , inşallah çalışmaktandır Özletmeyin canlar gelin

Amin canım tesekkur ederim. Evet soru atlamamamiz lazım nasıl calisiyosn mat ve ölçme ye ben problemden başlayım dyorm matematiğe yeni başlayacağım ama çok soru czmek lazım unutmusum resmen netlerini yükseltmene sevindim

Günaydın arkadaş lar bi süredir ders den ve forum dan koptum ailemin yanına 10 gün kalmaya gittim çocukla git gel valiz vs derken yorucu oluyor dönünce ki evin hali de cabasi.
Yeni Gelenler varmış hoş geldiler
Ben tarih öğretmenliği aday adayiyim.
Evli ve 6 aylik bir bebek annesiyim
Birsürü kitap aldım bu sene olmasa da seneye için temeli olsun
Bu arada ankara yediiklim dershane. Kampanya yapmış gk gy eğitim ve alan dahil 1900 önümüzdeki yıl için
Bana uygun geldi yazılmayi düşünüyorum fikri olan var mı
Seneye kızım 1 yaşında olur hafta sonu babası bakar diye düşünüyorum

HosbuldukBenim de dört aylik bebeğim var sabahtan beri uyumuyo hala bana bakiyo bebekle zormus cidden. Seninki buyukms bizden seneye daha mi rahat olur yoksa daha mi zor olur çalışmak kestiremiyorm bn

Hepinize iyi çalışmalar arkadaşlar,sizi uzaktan takip ediorm sayfaya girmeye vaktm olmuyor ara ara okuyorum,sayfa da okul onceci arkadaşlar var sanrm onları bilgilendirmek istedim alan snvi gelmiş hakkınzda hayırlısı olsun yoldaşlarım

HosbuldukBenim de dört aylik bebeğim var sabahtan beri uyumuyo hala bana bakiyo bebekle zormus cidden. Seninki buyukms bizden seneye daha mi rahat olur yoksa daha mi zor olur çalışmak kestiremiyorm bn

Canım büyüdükçe değişik huyları çıkıyor önceden gece en azından uyurdu şimdi 1 dr bir buçuk da uyuyor bana çalışacak zaman zaman kalmıyor 10 ağustos doğumlu
Normalde eylül olacaktı erken oldu

Evet bir günü bir gününü tutmuyo bebeklerin. Allah sağlık versin

Teşekkür ederim evet maalesef geldi ve şoktayım Bir yandan o kadar sinirli ve kızgınım bir yandan belki böylesi hayırlısıdır diye düşünerek iyi olmaya çalışıyorum .

Öğrendiğimde şoktan ağlama krizi tuttu, sonra sakinleştim , şimdi inkar aşamasındayım kabul edersem ders çalışamam zaten sedefonur Belissa H holofira kızlar bana akıl verin sizlerede böyle dan diye alan geldi . Bütün planım düzenim altüst oldu .Şimdi ben ne yapacağım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…