yok canım keşke ilk olsa branşım resim öğretmenliği. Bugün türkçeden soru çözdüm biraz 1 eğitim videosu izledim birazdan soru çözücem eğitimden ama dahada hızlanmam gerek
Mrb bende resim öğretmeniyim ilk kez mi hazırlanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım keşke ilk olsa branşım resim öğretmenliği. Bugün türkçeden soru çözdüm biraz 1 eğitim videosu izledim birazdan soru çözücem eğitimden ama dahada hızlanmam gerek
Merhaba yok canım nerdeeeee, benim kaçıncı kaçıncı kaçıncı hazırlanmam aslına bakarsan öteki seneler pekte hazırlandığım söylenemez, bu yıl hazırlanmaya çalışıyorum artık atanmam gerek buna gerçekten ihtiyacım var senin çalışmalar nasıl, ilk senen mi ? Umarım bu yıl bize uğurlu gelirMrb bende resim öğretmeniyim ilk kez mi hazırlanıyorsun
Merhaba yok canım nerdeeeee, benim kaçıncı kaçıncı kaçıncı hazırlanmam aslına bakarsan öteki seneler pekte hazırlandığım söylenemez, bu yıl hazırlanmaya çalışıyorum artık atanmam gerek buna gerçekten ihtiyacım var senin çalışmalar nasıl, ilk senen mi ? Umarım bu yıl bize uğurlu gelir
Aynen bende çok stres yaptım
2.senem bakalım ne olucak bu sene biraz daha iyi ama 4.5 ay kalması korkutuyor beni
merhaba arkadaslar
oncelikle herkesin yeni yili kutlu olsunn..2016 atanacagimiz bi yil olur insallah..
yeni yil itibariyla cografya bitti.tarihten inkilaba gectim
siz neler yapiyosunuz
Süpersin canım maşallah benim hepsi birlikte ilerliyor malum dershanede var hepsi daha 3. Ünite anca
Süpersin canım maşallah benim hepsi birlikte ilerliyor malum dershanede var hepsi daha 3. Ünite anca
kızlar elınde 2014 tüik verileri toplu sekılde olan varmı?
lessicim az cok sen elinden geleni yap.gerisi allaha kalmis..
ben calisiyorum da nasi calisiyorum bi sor..esimle kafam rahat disarida gezemiyorum bile..aklim derste oluyor ya da o haliyle biraz cikalim dolasalim diyor.bnim calismam gerekiyor diyorum..evde kaliyorum ama ona hayir dedigm icin icim de rahat etmiyor.bazen yapilacak isler oluyor bu sefer programimin gerisinde kaliyorum falannn
Allah hepimizin yardimcisi olsun
su an esim uyanana kadar alan calisiyorumm
Ayy ne güzel nasıl imrendim sana, azıcık bende senin gibi olsam ya bizde tam tersi ben gezelim diyorum eşim, olmaz ders çalış diyor öyle birbirimizi yiyip duruyoruzlessicim az cok sen elinden geleni yap.gerisi allaha kalmis..
ben calisiyorum da nasi calisiyorum bi sor..esimle kafam rahat disarida gezemiyorum bile..aklim derste oluyor ya da o haliyle biraz cikalim dolasalim diyor.bnim calismam gerekiyor diyorum..evde kaliyorum ama ona hayir dedigm icin icim de rahat etmiyor.bazen yapilacak isler oluyor bu sefer programimin gerisinde kaliyorum falannn
Kızlar evlenmeden önce atanin
ben simdi temizlik yapicam e sonra halim kalirsa da ders calisicam bi yandan aptal ust kat gurultucu mahluklara karsi ders calisicam
kolay gelsin herkese
ahh ahhMerhaba sevgili meslektaşlarım benim bolum din kültürü öğretmenliği. Ben de geçen sene çalışmadan girmiştim ama 68,5 puan almıştım eylülde atanamadım 41. Tercihi açmadığım için. Şubatta atanabilecek miyim bakalım ilk donem staj olması biraz cesaret veriyor ama 41 i açıp açmamakta hala kararsızım doğum izni bitince 3 aylik bebekle nasıl olacak gerçi bu sene atanmazsam da mayısta ki sınava nasıl çalışacağım bir yandan ücretli öğretmenlik yapiyorum zaten karnım da burnumda olacak.. hele alan sınavına daha 40 i çıkmamış bebekle gireceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tez zamanda kurtarsın bizi kpss belasindan
Ayy ne güzel nasıl imrendim sana, azıcık bende senin gibi olsam ya bizde tam tersi ben gezelim diyorum eşim, olmaz ders çalış diyor öyle birbirimizi yiyip duruyoruz
Kızlar evlenmeden önce atanin
ben simdi temizlik yapicam e sonra halim kalirsa da ders calisicam bi yandan aptal ust kat gurultucu mahluklara karsi ders calisicam
kolay gelsin herkese
Ben bu sene hem eş, hem anne, hem universite ogrencisi, hem ev hanimi, hem kpss calisaniyimlessicim az cok sen elinden geleni yap.gerisi allaha kalmis..
Kesinlikle öyle yapmam gerek sınava ne kaldı ki benim herif 1 saati bile boşa geçirmeye karşı kendisi 7-24 çalışarak atanmış aynı performansı benden de bekliyor, bende nerdeeeee tam tersi ders deyince çarmıha geriliyor gibi oluyorummmdisarda da gezz ama donunce mesela uykundan fedakarlik et bi saat ders calis bransin neydi
sana da kolay gelsin canim...bugun benim de temizlik gunum
İnsanın aklında sürekli sınav olunca hiçbirşey de tat vermiyordu, insalllah hepimiz ataniriz da çıkar artık hayatimizdan kpsslessicim az cok sen elinden geleni yap.gerisi allaha kalmis..