2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Mrb bende resim öğretmeniyim ilk kez mi hazırlanıyorsun
Merhaba yok canım nerdeeeee, benim kaçıncı kaçıncı kaçıncı hazırlanmam aslına bakarsan öteki seneler pekte hazırlandığım söylenemez, bu yıl hazırlanmaya çalışıyorum artık atanmam gerek buna gerçekten ihtiyacım var senin çalışmalar nasıl, ilk senen mi ? Umarım bu yıl bize uğurlu gelir

2.senem bakalım ne olucak bu sene biraz daha iyi ama 4.5 ay kalması korkutuyor beni​

merhaba arkadaslar

oncelikle herkesin yeni yili kutlu olsunn..2016 atanacagimiz bi yil olur insallah..

yeni yil itibariyla cografya bitti.tarihten inkilaba gectim

siz neler yapiyosunuz

Süpersin canım maşallah benim hepsi birlikte ilerliyor malum dershanede var hepsi daha 3. Ünite anca

Süpersin canım maşallah benim hepsi birlikte ilerliyor malum dershanede var hepsi daha 3. Ünite anca

lessicim az cok sen elinden geleni yap.gerisi allaha kalmis..

ben calisiyorum da nasi calisiyorum bi sor..esimle kafam rahat disarida gezemiyorum bile..aklim derste oluyor ya da o haliyle biraz cikalim dolasalim diyor.bnim calismam gerekiyor diyorum..evde kaliyorum ama ona hayir dedigm icin icim de rahat etmiyor.bazen yapilacak isler oluyor bu sefer programimin gerisinde kaliyorum falannn
Allah hepimizin yardimcisi olsun

su an esim uyanana kadar alan calisiyorumm

Ya bide hava soğuk bizim evde ısınmıyor ben hiç ısınmıyorum soğuk olunca hiç çalışmak gelmiyor içimden iş olmadığı günler dershaneye erkenden gidip çalışmayı düşünüyorum bakalım tarihten çok yavaş ilerliyorum hiç bir bilgim yok resmen tarihte sürekli başa dönüp tekrat yapıyorum anca osmanlıya kadar iyice öğrenebildim

Ayy ne güzel nasıl imrendim sana, azıcık bende senin gibi olsam ya bizde tam tersi ben gezelim diyorum eşim, olmaz ders çalış diyor öyle birbirimizi yiyip duruyoruz

Merhaba sevgili meslektaşlarım benim bolum din kültürü öğretmenliği. Ben de geçen sene çalışmadan girmiştim ama 68,5 puan almıştım eylülde atanamadım 41. Tercihi açmadığım için. Şubatta atanabilecek miyim bakalım ilk donem staj olması biraz cesaret veriyor ama 41 i açıp açmamakta hala kararsızım doğum izni bitince 3 aylik bebekle nasıl olacak gerçi bu sene atanmazsam da mayısta ki sınava nasıl çalışacağım bir yandan ücretli öğretmenlik yapiyorum zaten karnım da burnumda olacak.. hele alan sınavına daha 40 i çıkmamış bebekle gireceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tez zamanda kurtarsın bizi kpss belasindan

ahh ahh

Ayy ne güzel nasıl imrendim sana, azıcık bende senin gibi olsam ya bizde tam tersi ben gezelim diyorum eşim, olmaz ders çalış diyor öyle birbirimizi yiyip duruyoruz

disarda da gezz ama donunce mesela uykundan fedakarlik et bi saat ders calis bransin neydi

Kızlar evlenmeden önce atanin
ben simdi temizlik yapicam e sonra halim kalirsa da ders calisicam bi yandan aptal ust kat gurultucu mahluklara karsi ders calisicam
kolay gelsin herkese

sana da kolay gelsin canim...bugun benim de temizlik gunum

Ben bu sene hem eş, hem anne, hem universite ogrencisi, hem ev hanimi, hem kpss calisaniyim

Kendim harici herseyim bu sene

merhaba kızlar , tatilde herkes evde olunca birde soğuk olunca çalışmak zor oldu ama programın faydasını gördüm bugün eğitim gkgy denemesi yaptım netlerim yükselmiş. Matematik en fazla 4 ,5 yaparken bugün 11 matematik sorusu yaptım 2 si yanlış ama basit hatalardan maalesef , yinede çok mutlu oldum
Kahvemi alıp hafta içine yeni programı yapayım

disarda da gezz ama donunce mesela uykundan fedakarlik et bi saat ders calis bransin neydi

sana da kolay gelsin canim...bugun benim de temizlik gunum
Kesinlikle öyle yapmam gerek sınava ne kaldı ki benim herif 1 saati bile boşa geçirmeye karşı kendisi 7-24 çalışarak atanmış aynı performansı benden de bekliyor, bende nerdeeeee tam tersi ders deyince çarmıha geriliyor gibi oluyorummm

İnsanın aklında sürekli sınav olunca hiçbirşey de tat vermiyordu, insalllah hepimiz ataniriz da çıkar artık hayatimizdan kpss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…