Sağol canım benim ya bilmez miyim canım ya ne kadar üzüldüğünü ne büyük hayal kırıklığı her şeyi ayarlamışken şok oldum bende , haberi mesaj attı arkadaşım böyle bir şey var mı diye şaka yapıyor sanındım . Ders çalışıyordum o sıra yok dedim olsa şuan bırakırım sınavı
actım baktım doğru nasıl patlamışım ağlama krizine girdim . Sakinleşinceye kadar ağladım.
Dün kendimi çok yanlız hissettim ne yapacağım bilmiyorum ne soracaklar, dersler belli değil, kitap ne olacak birde internette dolaşıyor 10 -18 derse kadar konular ; anatomi dersini de görünce yok artıkkk dedim ya
Bugun uzaktan eğitim seminer verdi Rehberlik hocamızdı çok da severim çok güzel konuştu sakinleştirdi . Semider de 300 kişi var birde faceden grup kurmuşlar dün kurulmuş 7000 kişi var yalnız olmadığımı anladım. Yanlız hepsi canavar gibi hazır sınava ne olacak çalışırız yeni mezunlar bilgiler taze diyor , diğerleri çalışmadığım halde 75 aldım diyenler . Ben ise gözler şiş ve kırmızı
dinliyorum . 35bine yakında mezunda varmış
Toparlan dedim ne yapıyorum . İnşallah yarından itibaren planıma uyacam bu ay gkgy eğitim toparlamaya çalışırım . Uzaktan eğitimede kayıt olurum kitaplar çıkıncada başlarım canım bende inşallah .
Bende soracaktım canım hangi yayınları kullandığınızı çok sağol canım .Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eder inşallah .
Bu arada bayadır yoktun canım çalışmaların iyidir inşallah