kuzum link açılmadıhttps://m.kadinlarkulubu.com/429130020624977?view=permalink&id=445974988940480
Burda kuzum. Thank you yazısı ve büyük yeşil bi tik işareti çıktıysa olmuştur canım. Hatalı sorular vardı. Mesela yazım yanlışı sormuş ama noktalama işaretiyle ilgili bilgi ölçen şık koymuş, sivas çifte minareli medrese ilhanlıların ama cevap anahtarında anadolu selçukluların demiş. Bence çok saçma, anlamsız ve gereksizdi, sınavı örneklemiyordu yani
Evet canım, kesinlikle en önemlisi deneme, konular tam bitmese de çözmek gerek. Ben o kadar çözemedim eğitim ve alan sınavı da olunca ama son bir ay sadece deneme çözüp tekrar yaptım çok iyi gelmiştideneme çok önemli canım
Dersane 30 deneme yapmıştı dönem içinde,
Son ayda ilave ücretle 30 tane yaptı
Bende evde 30 tane çözdüm
Toplam 90 deneme ile sınava girdim. Denemelerde yetiniyordu ama gerçek sınavda yetişmedi, kontrol edemedim kararsız kaldığıma dönemedim tekrar.
Demekki yeterli olmamış, bu sene de en az 90 deneme cozecegim
Inşallah canım gerek kalmaz ikimizede
Canım kapalı grup olduğu için açılmadı sanırım, adı kpsszedeler katıl istersen duvarda paylaşmışlar. Evet sedefim senin için iyi oldukuzum link açılmadı
aynen o yazım yanlışlı soruda acaba ben mi yanılıyorum dedim. ben hiç deneme yapmadığım için en azındandan bi giriş yapmış oldum denemelereama kesinlikle şimdiki kpss ile alakası yoktu soruların
sağol holofum istek gönderdimCanım kapalı grup olduğu için açılmadı sanırım, adı kpsszedeler katıl istersen duvarda paylaşmışlar. Evet sedefim senin için iyi oldu2016 denemeleri paylaşmaya başladılar bu arada
Ben bu sene sadece bunları çözdüm, hatta çıktı bile almadım telden çözüyordum. Çok faydası oluyor. Hala piyasadaki paket denemeleri alanlar var hiç gerek yok. Burda fotokopiciler gygk 1.25 eğitim 75 alan 50 kr ye çıkartıyor. Üç deneme 2.5 liraya geliyor. Bilmeyenler varsa bunu da duyurmuş olalım sedefimsağol holofum istek gönderdimevet tg denemeleriyle ilgili bi gruba da katıldım. 2 yıl önce özellikle eğitimde çok benzer sorular gelmişti. fem, 7 iklimin tgleri çok kaliteliydi.
yargınınn 1. tg sini de paylaşmışlar. burdan herkese duyuralım
canım ben an itibariyle kurtuluş savaşı muharebeler dönemi ni bitirdim.Merhaba kızlar Nasılsıniz çalışmalar ne alemde bakalım :)
Bende zar zor uğraşıyorum ölçme sevmiyorum sevmeyi çalışmak ızdırap oluyor
canımm programın güzelmiş beğendim. sarmal öğretime uygun ders çalışmamız gerekiyor. aynı sorunu ben de yaşıcam biliyorum. çünkü yaptığım programa tarih yoğunluğu sebebiyle uyamadım. kendimi tamamen tarihe verdim. ama benim için tarih çok büyük bi problemdi, bitince gerçekten rahatlıcam ve bittiğinde senin gibi bi program yapıcam. benim de vatandaşlık ve alan kalıyor geriye. onun dışında da her güne muhakkak diğer derslerden tekrar koymalı.MErhaba kızlar iki gündür koşturmaca planımı uymaya çalışıyorum vaktim kalmıyor yazmaya . Matematik ve vatandaşlık hariç bütün dersleri bitirdim ama tekrarlar olmayınca dersleri unutuyorum , bir derse yüklenince diğer dersler kalıyor diye oturdum plan yaptım . Bütün dersleri yazdım kağıda ve her dersten eklemeye çalıştım Öyt ve öğrenme psikolojisi canlı dersleri başlamadı tek onları eklemedim. Matematik engelli biri olarak matematik ağırlıklı yaptım tabi ölçmeyi unutmamak lazım o da başımın belası ama matematik ölçme aynı günde beynime yazıkalmaz ondan hafta sonuna ölçmeyi bıraktım . Hafta sonu için plan yok sadece gkgy ,eğitim denemesi ve ölçme var ve hafta içi yapamadığım , anlamadığım , eksik olduğum konular için telafi olacak . 2 gündür güzel gidiyor sadece öğlen başladığım için az soru oldu . İnşallah erken kalkınca daha çok olacak.
evet canım bende hep bir ders biritip gittim eğitim bitti tarihe başladım tarih bitesiye diger dersler unutuldu ve bir gram yol alamadım çalıştıklarım boşa gitti diye inanılmaz üzüldüm . Allahtan daha zamanımız var canım toparlayabiliriz . bende bütün dersleri içinde olan bir plan yaptım . Canlı derslere göre de ayarladım program ve gelişim bitince, öğrenme ve öyt başlayıyacak bu sefer onlarda eklenip biten derslerin tekrar testi olacak . Coğrafya canlı dersi bitince Tarih dersi baslayacak onlar yer değişecek . Her hafta durumuma göre planı değiştirecem, derslerin unutulmasına izin vermeyecek plan inşallah. Çok disiplinliyim de bitmeden yatmıyorumcanımm programın güzelmiş beğendim. sarmal öğretime uygun ders çalışmamız gerekiyor. aynı sorunu ben de yaşıcam biliyorum. çünkü yaptığım programa tarih yoğunluğu sebebiyle uyamadım. kendimi tamamen tarihe verdim. ama benim için tarih çok büyük bi problemdi, bitince gerçekten rahatlıcam ve bittiğinde senin gibi bi program yapıcam. benim de vatandaşlık ve alan kalıyor geriye. onun dışında da her güne muhakkak diğer derslerden tekrar koymalı.
Çocuk yoksa evli olmak ders çalışmak için çok iyi bi fırsat inşallah değerlendirebilirsinkızlar beni de motive edin nolurrrrrçalışamıyorum bir türlü evliyim akşama kadar evdeyim çalışma ortamım var ama nafile
Ayyyy inşallah ama ben tembelimmmÇocuk yoksa evli olmak ders çalışmak için çok iyi bi fırsat inşallah değerlendirebilirsin
Bi plan yaparak başlayabilirsin. Branş nedir? İlk kez mi hazırlancaksın?Ayyyy inşallah ama ben tembelimmm
yok canım keşke ilk olsaBi plan yaparak başlayabilirsin. Branş nedir? İlk kez mi hazırlancaksın?
İnşallah devamını getirirsin. Alan sınavın yok, yüksek kapatmıyor. Alınmıcak bi puan değil, bence yapabilirsin.yok canım keşke ilk olsabranşım resim öğretmenliği. Bugün türkçeden soru çözdüm biraz 1 eğitim videosu izledim birazdan soru çözücem eğitimden ama dahada hızlanmam gerek