2016 kpss mayısa alındı!

cnm ben pegeme yazıldım dershaneye,pegemin kitaplarını soru bankalarını verdıler..
onceden de kıtaplarım var
ozellıkle tarih,vatandaşlık falan bol soru çözmek lazım ya değişik değişik bitirdikçe kitap al bence..
ya da 2-3 kıtap al,konuyu çalış soru bankalarındanda kopart o konunun testlerini
değişik değişik çöz:KK66:
benım ıste farklı yayın soru bankalarım da var
konu anlatımını duzgun bişey al
soru bankasıda onune ne gelırse çöz bence
Konu anlatımı en iyi kitap hangisi sence bir fikrin varmı kuzum?Birde eski kitapları çalışmayın diyorlar değişiklik olmuş galiba.

Konu anlatımı en iyi kitap hangisi sence bir fikrin varmı kuzum?Birde eski kitapları çalışmayın diyorlar değişiklik olmuş galiba.
yıne mı değişmiş yaw?
dershanem h.sonu başlıyor hocalara bı sorarım olmadı eklenen çıkan konu var mı dıye
konu anlatımı olarak da açıkcası pek bılgım yok canım ya,yanlış yonlendırmek ıstemem senı

kızlar siz başladınız mı çalışmaya bölümleriniz ne ?
ben başladımda mat. unutulmuo diye hızlı hızlı uzerınden gectim çıkmıs soruların
bı kaç konum kaldı bıtecek gbı bakalım
zaten sıkıntı tarıh ve anayasa
onları 1 kere 2 kere çalışmak yetmez
bol bol tekrar etmek lazım
sizde kendı açığınızı tesbit edin
iyi olduğunuz konuları yüzeysel olarak geçin
sıkıntılı derslerede ağırlık verın bence
bol bol soru deneme
yaparız Allah ın izniyle
7 ay kısa bir süre değilki
dershaneler bile yeni başlıyor:KK66:

ben başladımda mat. unutulmuo diye hızlı hızlı uzerınden gectim çıkmıs soruların
bı kaç konum kaldı bıtecek gbı bakalım
zaten sıkıntı tarıh ve anayasa
onları 1 kere 2 kere çalışmak yetmez
bol bol tekrar etmek lazım
sizde kendı açığınızı tesbit edin
iyi olduğunuz konuları yüzeysel olarak geçin
sıkıntılı derslerede ağırlık verın bence
bol bol soru deneme
yaparız Allah ın izniyle
7 ay kısa bir süre değilki
dershaneler bile yeni başlıyor:KK66:
mayıs diyince bi panik oldum ben.. matematikten bende konu çalışmıycam bi kaç konu hariç. en korktuğum de3diğin gibi tarih anayasa.. Allah yardımcımız olsun bakalım ne olcak..

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler
Oy ne tatlısınız, zihin açıklığı diliyorum. Dilerim gönlünüzce olur.

Canım ben gelmek isterdim ama bana baya uzak kalıyor orası. Çok iyi niyetlisin allah da kalbine göre versin canım,kursa yazılabilirsin mesela seni teşvik etmesini istiyorsan,ben de o nedenle yazıldım tek başıma tam bir düzen sağlayamıyorum sıkılıyorum diye.

Sağolun arkadaşlar. Frezya ben yediiklime yazıldım Kızılayda haftada iki gün gidiyorum. Ama diğer günler sıkıcı oluyor tek başına. Gerçi evliyim ama kpss arkadaşı başka :)

Sağolun arkadaşlar. Frezya ben yediiklime yazıldım Kızılayda haftada iki gün gidiyorum. Ama diğer günler sıkıcı oluyor tek başına. Gerçi evliyim ama kpss arkadaşı başka :)
Ben de öyleyim canım seni anlıyorum ama herkes bizim gibi değil,üniversiteye hazırlanırken çalışma arkadaşlarım sayesinde kazanmıştım birbirimizi motive ediyorduk ama kpss de işler biraz farklı sanki ya da bana farklılar denk geldi bilmiyorum, kıskançlık fesatlık görünce soğudum acıkcası bu birlikte çalışma isteğinden,
senin çalıştığın ne bilgi varsa öğrenip kendine gelince not saklayan bildiklerini söylemeyen insanlar var,hatta yanlışı eksiği söylüyorlar
bunları düşününce tek başına çalışmayı tercih ediyorum canım ben azından kafam rahat,takip edilmek yok.

Ben mütercim tercümanlık mezunuyum. Öğretmen olsaydım belki ben de rekabet halinde olurdum ama bizim alanda rakip yok denecek kadar az. Ben rahatım :) Bendeki her bilgiyi ve kaynağı paylaşabilirim. Bir insanın duasının bin kapı açabileceğine inanıyorum

Ben mütercim tercümanlık mezunuyum. Öğretmen olsaydım belki ben de rekabet halinde olurdum ama bizim alanda rakip yok denecek kadar az. Ben rahatım :) Bendeki her bilgiyi ve kaynağı paylaşabilirim. Bir insanın duasının bin kapı açabileceğine inanıyorum
Aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum. Burda bir sürü grup var burdan yazabilirsin aslında

X