yuh ya keske kesseydim cnku obur sefer cok guzel buyumustu yumurtalar ama ozmnda tüpler kapaliydi bi ise yaramadi simdi acildiBen klomen kullanırken ağrı kesici bile içmedim tam bilmiyorum ama sorun olur bence sor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuh ya keske kesseydim cnku obur sefer cok guzel buyumustu yumurtalar ama ozmnda tüpler kapaliydi bi ise yaramadi simdi acildiBen klomen kullanırken ağrı kesici bile içmedim tam bilmiyorum ama sorun olur bence sor
yuh yazmiycaktim tüh yazcaktim :) neyse 3.5 tane kaldi zaten bugun de ictim bi daha icmiycem alerjim var uykuda nefesm kesiliyo cok zor ama napiyim kesicem ilaciSen doktora mutlaka sor inan Bi aydır Boğaz'larım şiş.antibiyotik içemedim korkudan
ALLAH yardımcın olsun tatlım yayuh yazmiycaktim tüh yazcaktim :) neyse 3.5 tane kaldi zaten bugun de ictim bi daha icmiycem alerjim var uykuda nefesm kesiliyo cok zor ama napiyim kesicem ilaci
Canım elbette var kalma olasılığın herkes klomen ile kalıyor diye bir kaide yok hem ben burda okumuştum , klomen kullanıyorlar ara veriyorlar ara verdikleri dönemde tutuyor bazılarının ki belki takmadıkları için ama Rabbim ne zaman dilerse o zaman veriyor İnşşallah olur,Merhaba kızlar geçtiğimiz ay klomen + iğne tedavisi gördüm ancak tutmadı regl oldum Dr gittiğimde bana kist oluştuğunu bu ay pas gecelim diğer ay devam edelim dedi.simdi sormak istediğim birşey var bu ay gebe kalma şansım yok mu ??cok yorgun hissediyorum kendimi rabbim bu mübarek gunde dualarımızı kabul etsin amin.
canim her zaman istemiyorlar onu merak etmeKizlar birsey sorcam sizlere. Ben gecen ay catlatma ignesinden sonra dr.un istegi dogrultusunda progesteron testi yaptirmistim ama bu sefer istemedi sizde de istiyorlar mi? Acaba bu sefer istemeyi unuttu mu diyorum :/ gecen ay degerim 29 kusur cikmisti ama gebelik olusmadi...
Canım elbette var kalma olasılığın herkes klomen ile kalıyor diye bir kaide yok hem ben burda okumuştum , klomen kullanıyorlar ara veriyorlar ara verdikleri dönemde tutuyor bazılarının ki belki takmadıkları için ama Rabbim ne zaman dilerse o zaman veriyor İnşşallah olur,
Kaç mm di yumurtan
Kizlar birsey sorcam sizlere. Ben gecen ay catlatma ignesinden sonra dr.un istegi dogrultusunda progesteron testi yaptirmistim ama bu sefer istemedi sizde de istiyorlar mi? Acaba bu sefer istemeyi unuttu mu diyorum :/ gecen ay degerim 29 kusur cikmisti ama gebelik olusmadi...
canim yumurta nin catladigindan emin olmak icin catlamadan 7 gün sonra yapilan bi test. 5 üzeri cikarsa yum catladi demek 10 uzeri cikarsa kaliteli bi yumurta catladi demekBenim doktorum hiç istemedi ben burada ögrendim boyle bisey istendiğini
Catlatma iğnesi vurduğunda 18mm di.regl olup tekrar gidince 36mm folikul dedi yanı çatlamamış mı yumurtam dedim pek oyle denemez nu eskiden kalan yumurta dedi kafamı karıştırmamak icin galiba cok birşey demedi.bu ay önemli günlere yine dikkat edeyim demi?
Senin yumurtalarında gelişme ya da çatlama problemi yoksa elbette kalabilirsin bu ay da ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemiyle yumurtladığın günleri tespit et değerlendir derim ben:)
inşallah tutar canım
canim yumurta nin catladigindan emin olmak icin catlamadan 7 gün sonra yapilan bi test. 5 üzeri cikarsa yum catladi demek 10 uzeri cikarsa kaliteli bi yumurta catladi demek
Benden de istemedi progesteron testiKizlar birsey sorcam sizlere. Ben gecen ay catlatma ignesinden sonra dr.un istegi dogrultusunda progesteron testi yaptirmistim ama bu sefer istemedi sizde de istiyorlar mi? Acaba bu sefer istemeyi unuttu mu diyorum :/ gecen ay degerim 29 kusur cikmisti ama gebelik olusmadi...
Canim ben testte cizgi goremedim varSa bile cok silik galiba?Kızlar adetime 3 gün var ve test hafif çizgi.çatlama iğnesinden 14.günüm. Kanda 11.gün 12.75 çıkmıştı
Var var hatta çokta silik değil gözüküyor amaCanim ben testte cizgi goremedim varSa bile cok silik galiba?
Canim varsa bile insallah bebisin cizgisidir :) benim bat'a 5 gun var burda test yapanlari gordukce yapasim geliyor ama igneden dolayi pozitif cikar diye frenlemeye calisiyorum kendimi buyuk ihtimalle de batim gecmeden yapmam :)Var var hatta çokta silik değil gözüküyor ama