2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Merhaba kızlar geçtiğimiz ay klomen + iğne tedavisi gördüm ancak tutmadı regl oldum Dr gittiğimde bana kist oluştuğunu bu ay pas gecelim diğer ay devam edelim dedi.simdi sormak istediğim birşey var bu ay gebe kalma şansım yok mu ??cok yorgun hissediyorum kendimi rabbim bu mübarek gunde dualarımızı kabul etsin amin.
Canım elbette var kalma olasılığın herkes klomen ile kalıyor diye bir kaide yok hem ben burda okumuştum , klomen kullanıyorlar ara veriyorlar ara verdikleri dönemde tutuyor bazılarının ki belki takmadıkları için ama Rabbim ne zaman dilerse o zaman veriyor İnşşallah olur,
Kaç mm di yumurtan

Kizlar birsey sorcam sizlere. Ben gecen ay catlatma ignesinden sonra dr.un istegi dogrultusunda progesteron testi yaptirmistim ama bu sefer istemedi sizde de istiyorlar mi? Acaba bu sefer istemeyi unuttu mu diyorum :/ gecen ay degerim 29 kusur cikmisti ama gebelik olusmadi...

Kizlar birsey sorcam sizlere. Ben gecen ay catlatma ignesinden sonra dr.un istegi dogrultusunda progesteron testi yaptirmistim ama bu sefer istemedi sizde de istiyorlar mi? Acaba bu sefer istemeyi unuttu mu diyorum :/ gecen ay degerim 29 kusur cikmisti ama gebelik olusmadi...
canim her zaman istemiyorlar onu merak etme :KK66:

Canım elbette var kalma olasılığın herkes klomen ile kalıyor diye bir kaide yok hem ben burda okumuştum , klomen kullanıyorlar ara veriyorlar ara verdikleri dönemde tutuyor bazılarının ki belki takmadıkları için ama Rabbim ne zaman dilerse o zaman veriyor İnşşallah olur,
Kaç mm di yumurtan

Catlatma iğnesi vurduğunda 18mm di.regl olup tekrar gidince 36mm folikul dedi yanı çatlamamış mı yumurtam dedim pek oyle denemez nu eskiden kalan yumurta dedi :KK43:kafamı karıştırmamak icin galiba cok birşey demedi.bu ay önemli günlere yine dikkat edeyim demi?:KK43:

Benim doktorum hiç istemedi ben burada ögrendim boyle bisey istendiğini :KK51:

Catlatma iğnesi vurduğunda 18mm di.regl olup tekrar gidince 36mm folikul dedi yanı çatlamamış mı yumurtam dedim pek oyle denemez nu eskiden kalan yumurta dedi :KK43:kafamı karıştırmamak icin galiba cok birşey demedi.bu ay önemli günlere yine dikkat edeyim demi?:KK43:

Senin yumurtalarında gelişme ya da çatlama problemi yoksa elbette kalabilirsin bu ay da ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemiyle yumurtladığın günleri tespit et değerlendir derim ben:)
inşallah tutar canım

Senin yumurtalarında gelişme ya da çatlama problemi yoksa elbette kalabilirsin bu ay da ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemiyle yumurtladığın günleri tespit et değerlendir derim ben:)
inşallah tutar canım

Yok Canim kendiliğinden gelişiyor ve catliyor demişti başka bi doktorum.bos geçmeyim yinede cok sağol :KK9:

Benden de istemedi progesteron testi

Kızlar adetime 3 gün var idrar testi yine yaptım yine pozitif ..bu arada çatlama iğnesinden 14.gün geçti. Sizce doğrumu

Kızlar adetime 3 gün var ve test hafif çizgi.çatlama iğnesinden 14.günüm. Kanda 11.gün 12.75 çıkmıştı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 44
Var var hatta çokta silik değil gözüküyor ama
Canim varsa bile insallah bebisin cizgisidir :) benim bat'a 5 gun var burda test yapanlari gordukce yapasim geliyor ama igneden dolayi pozitif cikar diye frenlemeye calisiyorum kendimi buyuk ihtimalle de batim gecmeden yapmam :)

X