Çikolata kisti çok yaygın bişey. Gebeliğe engel olduğunu bilmiyordum. Çok uzun süre olmadı aslında benim, 9 ay doldu yeniamin cnm. evet canim eşimde bişey cikmadi ben rahim filmi cekildim tupler acik çıktı çok şükür. bende cikolata kisti var o engelliyor işte2 aşılama denedik o da olmadi. sira da tüp bebek var. sen ne kadar zamandir ugrasiyosun?
Hmm catlasa da sevinmeyim o zamanmalesef canim catlasa da gebelik olmayabilir. çünkü hamile kalabilmek icin o kadar cok teferruat varki iceride... yumurta döllense bile belki yumurta ya da sperm sağlıklı olmayabilir sağlıklı olsa bile rahime ulasamayabilir rahime ulassa tutunamayabilir vs.
tüp bebekte döllenmiş yumurtayi yani embriyoyu (bebeğin en küçük hali) direk rahme koyuyorlar onun bile tutma olasılığı %30-40 civarı
insallah canim yaçok da küçük değil canim zaten 18 mm de filan catliyorlar. bi hafta için de 18 olur ogeç olsun güç olmasin
benimde bugun 15. gun ve 14 mm buyumus ne olcak bilmiyorum artikBenimde 13. gün 15 mm di doktor çatlatma iğnesi için çok küçük dedi, kendiliğinden çatlamasını bekledik,
18. gün gittiğimde yumurta yok çatlamış olabilir dedi çatlamasına sevindim ama doktor gebelik olmayabilir dedi %20 gebe kalma olasılığı verdi bundan sonrası dua Rabbim inşallah dullarımızı kabul eder, herkese evlat nasip eder.
gecen hafta ilacim bitmisti gittim bugun icin gene cagirdi bugunde gittim boyle dedi bidaha ne zaman geliyim dedim adet olursan gel olmazsanda gel dedi yani buunden snra bi kontrolum yok gun aşırı iliski dedi26mayis aynen benimde öyle küçüktü her gün 1-2 mm büyüyormuş ne zaman gideceksin kontrole
Klomen kullanmış mıydınızbenimde bugun 15. gun ve 14 mm buyumus ne olcak bilmiyorum artik
tamam canim yiycem :) cok sagol icimi cok rahatlattınHiç canını sıkma gayet normal 14 mm sonrasında belki artıcaktır. Hem burda okumuştum ben doktor çok küçük yumurtan gelişimemiş bu ay hamile kalmazsın dşye göndermiş o ay kadın hamile kalmış,
böyle bişey de var geç olgunlaşıyordur, her gün 1 yumurta ve incir ye incir özellikle çok faydalı
evet klomen kullandim baska hicbsy kullanmadim bu kadar buyumus bugune kdrKlomen kullanmış mıydınız
insallah canim yok ondan kullanmadim klomen kullandim sadece bu ayBak benimde öyleydi daha 15 mm idi ama 18 olmasaydı çatlamazdı sonuçta gün geçötikçe büyüyor demekki ,
ama tabi büyümesi ve çatlaması yeterli olmuyor Rabbim inşallah sonrasınıda getirride güzel haberler alırız sen duphaston kullanmışmıydın?ilaç olarak ne kullandın
hayırlı olsun canım insallah hamile kalırsın :)Sabah catlatma ignemi vuruldum gobegim aciyo hala ya
hayırlı olsun canım insallah hamile kalırsın :)
Klomenle daha fazla büyümeliydi aslında. Siz incir yiyin bir de. Tabi folik asiti de ihmal etmeyinevet klomen kullandim baska hicbsy kullanmadim bu kadar buyumus bugune kdr
tamam canım yiycemKlomenle daha fazla büyümeliydi aslında. Siz incir yiyin bir de. Tabi folik asiti de ihmal etmeyin