2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Çikolata kisti çok yaygın bişey. Gebeliğe engel olduğunu bilmiyordum. Çok uzun süre olmadı aslında benim, 9 ay doldu yeni

Hmm catlasa da sevinmeyim o zaman ne zor isler ya.. Hele de boyle ortada bi sorun yokken hamile kalamamak cok kotu yine de sukrediyorum halime adetlerim duzenli kendiliginden yumurtam buyuyo catliyo diye.. zamani var demek ki deyip avutuyoruz kendimizi ve tabi dualarimizi da eksik etmeden...

Benimde 13. gün 15 mm di doktor çatlatma iğnesi için çok küçük dedi, kendiliğinden çatlamasını bekledik,
18. gün gittiğimde yumurta yok çatlamış olabilir dedi çatlamasına sevindim ama doktor gebelik olmayabilir dedi %20 gebe kalma olasılığı verdi bundan sonrası dua Rabbim inşallah dullarımızı kabul eder, herkese evlat nasip eder.

benimde bugun 15. gun ve 14 mm buyumus ne olcak bilmiyorum artik

26mayis aynen benimde öyle küçüktü her gün 1-2 mm büyüyormuş ne zaman gideceksin kontrole
gecen hafta ilacim bitmisti gittim bugun icin gene cagirdi bugunde gittim boyle dedi bidaha ne zaman geliyim dedim adet olursan gel olmazsanda gel dedi yani buunden snra bi kontrolum yok gun aşırı iliski dedi

Hiç canını sıkma gayet normal 14 mm sonrasında belki artıcaktır. Hem burda okumuştum ben doktor çok küçük yumurtan gelişimemiş bu ay hamile kalmazsın dşye göndermiş o ay kadın hamile kalmış,
böyle bişey de var geç olgunlaşıyordur, her gün 1 yumurta ve incir ye incir özellikle çok faydalı

tamam canim yiycem :) cok sagol icimi cok rahatlattın

Bak benimde öyleydi daha 15 mm idi ama 18 olmasaydı çatlamazdı sonuçta gün geçötikçe büyüyor demekki ,
ama tabi büyümesi ve çatlaması yeterli olmuyor Rabbim inşallah sonrasınıda getirride güzel haberler alırız sen duphaston kullanmışmıydın?ilaç olarak ne kullandın

insallah canim yok ondan kullanmadim klomen kullandim sadece bu ay

Anladım canım bende sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi vermedi küçük diye ama duphaston diye bir ilaç verdi gebelik oluşursa bebek iyi tutunsun gebelik olmazsa adet görülsün diye bakalım bende ilacın bitmesini bekliyorum

countrt inşallah tutar bu ay güzel haberlerini alırız:)
İlk deneme mi? yumurtan kaç mm olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…